Kącik Małolata...:D

Ale mam nadzieję, że ten z książki? Bo ten z filmu to kompletna ciota jest.  😁
Edzio nie ma klaty.  😂
Ło, nie oglądałam Czasu Honoru. To ten co go gra Podkościelny?
madmaddie   Życie to jednak strata jest
22 stycznia 2011 22:33
o czym wy tu w ogóle dyskutujecie 😁 😜
mils   ig: milen.ju
22 stycznia 2011 22:35
xxflygirlxx filmowy to jakaś du*a wołowa jest! Oczywiście, że książkowy. 😀
O klacie!  😍 Klaty są najlepsze. Może nie być faceta, byleby klata była. 😀
[to tak jak myślenie facetów, dziewczyna niepotrzebna - aby były cycki]
mils no, to masz szczęście. 😀
Krupnik. klaty i umięśnione ręce to jest to.  😜
22 stycznia 2011 22:36
uuu, klata, nie za duża (no bo chudy), i absolutnie bez włosów.
widzę, że tylko ja tutaj szaleję za niespełnionymi artystami, wrażliwymi goścmi z kruchymi, gładkimi dłońmi, humanistami, wiecznymi chłopcami i romantykami? kocham was, muzycy! i was, poeci! jesteście ***** w kosmos, serio! 🙁 który mnie chce? robię dobre pierogi.

Klata bez włosów, szerokie ramiona i umięśnione ręce, ale nie napakowane. Do tego wysoki. Mniam. 😀
No i żeby takie duże były te dłonie. Tak żeby można w nich było swoje schować. 😀
A owłosienie na klacie... żeby tylko nie był busz jakiś. Chociaż przepadam za takim 'paskiem' na podbrzuszu. Raz to zobaczyłam u kolegi i normalnie zachwyciłam się.  😁

edit: ankers, ja robię dobre ciasta. Możemy stworzyć udany zespół.  🤣
wygląd to dopełnienie duszy.
piękna dusza - lico cudne. proste jak słońce i jasne jak drut.

bo co, że mięśnie, że klata? Ronaldo też ma i mięśnie i klatę. a nędza.
22 stycznia 2011 22:43
ankers jak pierogi, to ja cię mogę wziąć, postawie ci w kuchni jakiegoś tekturowego przystojniaka z ładnymi dłońmi

muzyk, chudy, włosy długie brązowe, lekko falowane, z poczuciem humoru, dystansem do siebie, poeta też może być, wysoki ale nie za bardzo, z umiarkowaną ilością romantyzmu, i żeby nie dawał prezentów, inteligentny, itd. itp... do jutra mogę wyliczać
o, ale żeby był nie opalony.

a i tak jak już mi się uda z kimś wylądować to pewnie kompletna klapa to będzie
Ronaldo nie jest fajny.
Musi mieć w sobie to coś, być pewny siebie, ale nie przemądrzały. I dawał poczucie bezpieczeństwa. Ogólnie boski, co tu dużo mówić. 😀
ankersie kochany, dusza to... swoją drogą. Dla mój ideał nie musi być super wrażliwcem. Ma kochać mnie i Polskę. Najlepiej w odwrotnej kolejności. Po prostu kwestia systemu wartości.  😉
22 stycznia 2011 22:44
ankers za pierogi to ja cie wezmę!
Ja lubię Davida Villę. 😍
Własnie sobie tak patrzę jak się rozmarzyłyście...
i już chciałam pisać o tym samym co mils : o Edwardzie..ten z filmu nie jest wcale brzydki.Każdy (nawet ja) po takim make-upie byłby ładny.
A tak nawiązując do Roberta Pattinsona i Zmierzchu..to  Lautner jest brzydal !(ten co gra Jacoba)
22 stycznia 2011 22:47
daliasta fakt, chociaż ja do Jacoba od początku sagi jestem mocno zrażona.
dalista, ja tak po staremu - ale Lautner ma klatę.  😁 [wiem, jestem monotematyczna 🤬]
edit:  ja Dżejkoba wolę bardziej od Edzia. Nie wiem czego od niego chcecie.
daliasta on jest w filmie okropny, wygląda jakby go coś na stałe przestraszyło. W moim wyobrażeniu jak czytam książkę jest sto razy lepszy.
Krupnik. No dokładnie, Lautner ją ma.  😜
22 stycznia 2011 22:48
Krupnik. trzeba coś z tym zrobić... Co ma Bella? 😁
Edzio nie ma klaty.  😂
Ło, nie oglądałam Czasu Honoru. To ten co go gra Podkościelny?

haha, nie wiem dlaczego mnie ludzie podejrzewają o Zakościelnego, Małaszyńskiego i Wesołowskiego 🤣

nie, Antoni Pawlicki 😉 swoją drogą uznałam, że jestem jakaś minimalistyczna i samowystarczalna, bo moje koleżanki są zakochane w takim gościu grającym w jakiejś argentyńskiej telenoweli, wygląda jak ken, dosłownie.
mi wystarczyły Janek  💘
Przystojny jest jeszcze Channing Tatum co grał w Step Up-ie. Ten to ma klatę. A jak tańczy.  😍
22 stycznia 2011 22:50
Mi wystarczy Johnny Depp! 😍
edit: O tak! Channing jest boski! 😀
Jakob ma klatę..ale i nos na pół twarzy.
Co wy chcecie od filmowego Edwarda? - cud, miód i orzeszki.Ale klatę miał trochę domalowywaną na potrzeby filmu.
Ja też jestem zrażona do Jakoba..bo się wpierniczał co chwilę..i go nie lubię.
Eee tam, ja odałabym wszystkie klaty świata za... Ketlinga. Podejrzewam, ze nikt tu nie czytał Potopu, no ale ''młodzieniec o anielskich oczach i jasnych puklach włosów spadających na jego czoło''. No orgazm po prostu.  😵 Szkoda tylko, że go Sieniek zepsuł w Panu Wołodyjowskim. Fuj, nie lubię Krzysi.
o kim Wy rozmawiacie? toż to popierdóły jakieś, nie faceci.
widzę, że tylko ja tutaj szaleję za niespełnionymi artystami, wrażliwymi gośćmi z kruchymi, gładkimi dłońmi, humanistami, wiecznymi chłopcami i romantykami? kocham was, muzycy! i was, poeci! jesteście ***** w kosmos, serio! 🙁 który mnie chce? robię dobre pierogi.

Ja też robię dobre pierogi, a nawet schabowego i wiele innych potraw  👍 . Przy okazji piszę, recytuję, gram w teatrze i na dodatek jeżdżę  konno.  🏇
Za mało takich mężczyzn, prawda?
Nie kojarzę żadnego Ketlinga. Ale może to dlatego, że całego Potopu nie przeczytałam.  😎
Ja robię dobre obiady...
Ale nawet zmierzchowy Edward nie pobije mojego prywatnego ideału.  😍
Podziel się nim.  😀
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się