Kącik Małolata...:D

Ygh. Wkurza mnie ta szkoła. Jutro idę na jedną lekcje i nara! 2 oceny do paska, fajnie...
Facella   Dawna re-volto wróć!
20 czerwca 2012 16:08
maiiaF za malo czuly  🤔 ja piszac smsy tworze nowe slowa bo przypadkowo kikam mase klawiszy... na qwerty w poziomie  😵

ah i btw szkoly - na pierwszy tydzien wrzesnia mam zapowiedziane 6 sprawdzianow  😵
Facella, no jak przejęłam go do zapisania kilku rzeczy i zmienienia ustawień od koleżanki po moim neo v to jakoś ciężko mi było 🤣
Sisisa ja też mam już dość szkoły. Byle do jutra, do wystawienia ocen!
my oceny mamy wystawione do wczoraj. co nie zmienia faktu, że za wagary była taaaaaaka afera, bo przecież ktoś mnie i moją koleżankę porwał 😵 (nosiłyśmy koleżance książki do samochodu i podobno gdzieś pojechałyśmy. to było ponad godzinę wcześniej, ah plotki ploteczki 🤣 🙄 )
20 czerwca 2012 17:43
maiiaF, mialas moze w lapkach Szajsunga Corby? te pierwsza wersje, to dopiero jest mul  😁
na ostatnia chwile rozwazalam neo v, z porownania parametrow w necie wypadaly oba podobnie, ale okazalo sie, ze w tej ofercie co bralam maja go za 700zl /-; a za swoj dalam 150. w sumie nie ja, mama  😁
Facella, miałam, i wszelkie pierwsze dotykowe modele nokii też miałam. I mojego Neo V nie oddam 😁
ChingisChan   Always a step ahead! :)
20 czerwca 2012 18:00
Aj, małolaty los mnie lubi 😁. Męczący dzień został wynagrodzony!
20 czerwca 2012 18:12
ChCh mow co i jak!

maiiaF, wiadomo, SE najlepsze  😎
AAAAAA! a ja nadal nie wierze, ale miałam dziś trening  😜 z trenerem! 😜 😜 😁
no nie wierze 😀 ale co tam, że w największym skwarze (13)  🤣 kurde, mieliśmy jechać na hale na większe skoki, już się tak napaliłam, a w hali nie da rady wytrzymać nawet 2 minut  😤 😤
i tak jest kiedy jest pokrycie z blachy.
Trzymajcie kciuki za Badzioszka  :kwiatek: Biedaczek kibluje w boksie po zastrzyku
20 czerwca 2012 19:03
Facella Asia zobaczyła do kupienia rarytasik na koniec męczącego roku 😁. I to taki na który poluję 2 lata!
Arroch kciuki są!
Arroch trzymam!  😀
Ja jestem mega wkur***** na panią od geografii..  😵
No, jeszcze więcej gwiazdek dodawajcie w swoich wypowiedziach 
Alabamka słuszna uwaga.
Chingis mów co i jak  😉
Arroch kciuki jak zwykle, za zdrowie Badzioszka  :kwiatek:

Ja biję się z myślami czy iść do szkoły czy nie jutro... Niby biologia i wystawianie ocen i trochę przydałoby się ponamawiać sorke do naciągniecia stopni, ale... koszmarnie mi się nie chce... A tak poza tym, to nie siedziałam na koniu już dłuższy czas, z trenerem nic jeszcze nie załatwiłam i wygląda na to, że wygryzie mnie moja "koleżanka"... Jedyny plus, że dzisiaj poszalałam na wyprzedażach i kupiłam sobie 3 fajne bluzki. Jutro wyruszam na poszukiwanie sukienki i trampków  😀
Alabamka, czasami trzeba sobie ulżyć  😉 lepiej wstawić gwiazdki, niż komuś dać w mordę.  🤣
Chociaż fakt, nagminne używanie gwiazdek trochę razi, jednak nie pamiętam ,by Kamita jakoś ich nadużywała.
Nie mówiłam tylko na temat Kamity, dlatego użyłam liczby mnogiej. Czytam sobie regularnie kącik i widzę ich coraz więcej, niesmaczne to sie zaczyna robić
[b]Alabamka[/b] użyłam ich żeby jakoś to wyglądało, ogólnie forach staram się nie przeklinać a jak już to cenzura, bo jak jej nie zrobię to ktoś z kolei będzie mówił że coś tam nie ładnie itd  😁
20 czerwca 2012 21:38
Zamiast szczelać gwiazdki kup nowy czaprak! Odreaguj i wnieś świeżość na swojego konia! 😁
Z cyku "mądre rady" 😜
Chingis Też bym chciała jakiś czaprak  😕 ale do puki nie ma konia nie ma więcej czapraków  🙁 moja mama uważa że 2 to dużo  😂
wydaje mi się, że chodziło o sam fakt przeklinania, a nie wstawiania gwiazdek zamiast przekleństwa 😉
Każdemu zdarza się przeklnąć, w lżejszy bądź cięższy sposób, aczkolwiek mam wrażenie, że ładniej by było i przyjemniej jakbyśmy się hamowały z klnięciem w kąciku. I nie kieruję tych słów do kogoś bezpośrednio, tylko to ogółu 🙂
Alabamka, czasami trzeba sobie ulżyć  😉 lepiej wstawić gwiazdki, niż komuś dać w mordę.  🤣

Raczej nie miejsce.
Rozumiem, ze czasem sie zdarza no ale jakaś chora moda nastała chyba.

Mam ochotę porobić zdjęcia jutro nad fontannami, pochodzić po starówce. Ktoś z Warszawy chętny? Ida? Hermes? Ktoś?  😉
hej 🙂
małolaci pomożecie mi ?
  Za 3 tygodnie  nasza najmłodsza zawodniczka reprezentującą stajnię będzie miała urodziny( 14 lat ). Z tego co się jej podpytywałam to chciałaby piżamę z koniem x D (najlepiej bluzka i spodnie )
ona ma rozmiar :156-158 cm lub jakaś mała S.

pomożecie mi coś znaleść ? 

jest to pilne  bo nie wiem ile będzie szła przesyłka ;/
Hermes   Może i mam podły charakter, ale za to dobre serce.
21 czerwca 2012 00:24
Witajcie małolaty! 🙂 tęsknił ktoś? Siedzę na razie na lotnisku w Egipcie, zaraz wsiadamy i wracam do Polski. Cholernie ciężko było mi się pożegnać z poznanymi tam dwójką animatorów 🙁 mam zdjęcia z nimi, ale Bramo to jest taaak przystojny chłopak, ze ojoj 😍 strasznie się stesknilam za tym  moim gamoniem M. 🙂 jak wrócę do polski to jak będziecie chciały zasypie was trochę zdjęciami i proszę o małe streszczenie co się działo jak mnie nie było :kwiatek:
Hermes tęskniły, tęskniły  😀iabeł: opowiadaj !  🏇
nie zdałam chemii, czyli będzie 3... z matmy też mam 3, ciekawe co z fizyką, niby babka miała mnie pytać, cobym oceny poprawiła, a ona nic  🤔
madmaddie   Życie to jednak strata jest
21 czerwca 2012 15:14
Nie mówiłam tylko na temat Kamity, dlatego użyłam liczby mnogiej. Czytam sobie regularnie kącik i widzę ich coraz więcej, niesmaczne to sie zaczyna robić

bo wątek dawno zszedł na psy 😉
21 czerwca 2012 15:46
ChCh a co dokladnie upolowalas?

mam 4 z polaka  😅 😅 😅
i nie mam zadnej trojki na swiadectwie, mimo ze bylam nastawiona na to, ze tam sie znajda 4

w ogole kooosmooos nie zycie  😜
madmaddie, Zaraz nas oskarżą o gnębienie  nowego pokolenia kącikowego i polecą hejty, cii  👀
+ radio gra
madmaddie   Życie to jednak strata jest
21 czerwca 2012 15:50
madmaddie, Zaraz nas oskarżą o gnębienie  nowego pokolenia kącikowego i polecą hejty, cii  👀
+ radio gra

szczerze mówiąc, bardzo mi z tego powodu wszystko jedno 🙂

Facella, gratulacje! 🙂
21 czerwca 2012 16:01
Facella nie upolowałam, czaję się 😀.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się