Kącik Małolata...:D

Chingisku, Mówisz o tym co mi rysowałas na Huxie?  😁
ChingisChan   Always a step ahead! :)
21 czerwca 2012 16:30
Tak 😀.
Małolaty niedługo koniec roku szkolnego! 😀 Jak się z tym faktem czujecie?
huhu, oceny wystawione, dzis o 19 party pozegnalne (pff, zaden bal, zwykla dyskoteka), jutro rada i wakacje. 😜
ooo, jutro rowniez wyniki egzaminu. 😂 ciekawe, ciekawe.

milego wieczoru i 3cioklasistki bez zalamki jutro po ujrzeniu wynikow ! total luz 😉
lece sie kapac, bo wlasnie skladalismy siano. 😂
Facella   Dawna re-volto wróć!
21 czerwca 2012 17:05
Kocham liceum! Jutro ide na balety z nocowaniem, za tydzień po zakończeniu ognisko moze też z nocowaniem q-; ahh życie czasem jest piękne!
Mad, dziękuję.

Ps rv w telefonie jest dziwna oO
Facella liceum liceum, ja troche peniam. bo jednak gimnazjum to laaaajcik, a tam.. 👀
21 czerwca 2012 18:05
losieq, u mnie jest tak, ze ja jestem na biolchemfizie i czesc nauczycieli, np od niemca czy geografii ma na nas troche wywalone, czyli stawiaja nam 5 za nic, robia sprawdziany smiesznie banalne badz z zanizona punktacja... taki lajcik. ale z wiodacych przedmiotow trzeba harowac. liceum jest zaje*  😁
madmaddie   Życie to jednak strata jest
21 czerwca 2012 18:38
ja jestem na biolchemie i cisna ze wszystkiego
21 czerwca 2012 18:56
mysle ze to tez zalezy od szkoly i nauczycieli (-;
ja jestem na biolchemie i cisna ze wszystkiego

U nas też tak jest. Nauczyciele wychodzą z założenia, że skoro biol-chem to z wszystkiego dobry i cisną z czego się da.

Jutro idę ostatni dzień do szkoły, dam usprawiedliwienie, a potem się zwalniam do domu  🤣
Gadałam dziś z trenerem i w sumie to nie wygląda to dobrze... Zobaczymy, jak to wyjdzie w praniu...
Ojej troszkę mnie nie było a tu już parę stron wątku  🙄 Poprawiłam wszystkie ocenki i nie będzie ani jednej 3  😅 A dzisiejszego dnia już mam dość... testy źle mi poszły, a przecież dzisiaj każdy o wyniki pyta, masakra, w szczególności jak ktoś chce sobie moim wynikiem poprawić humor...  😵

A co do liceum to już się doczekać nie mogę zmiany szkoły. Wybieram się na mat-fiz  👀
nie mieliśmy ani jednej normalnej lekcji, tylko historia się szykuje. Na niemieckim, który swoją drogą dla mojej grupy był zastępstwem oglądaliśmy szósty zmysł, przespałam 40 minut 🙄 na polskim kończyliśmy Olivera Twista, na matmie gadaliśmy, na wfach siedzieliśmy w szatni i pingpongowej. Teraz angielski i idziemy oglądać prezentacje projektów. bez sensu 🤣
mysle ze to tez zalezy od szkoly i nauczycieli (-;

no wlasnie. i sie jeszcze zastanawiam czy isc do takiego superdobrego LO czy do takiego 'sredniego'. tez sie wybieram na biolchem albo biolchemfiz. troszke przeraza mnie wizja kucia calymi dniami, ale coz.. 😉

a z wynikow egzaminu w sumie jestem zadowolona! jak nie ja!
Bez przesady, jestem na biol-chem-fizie i tragedii nie ma. Tylko trzeba uważać na lekcjach, wtedy kucie całymi dniami jest co najmniej zbędne.
sprzątam stajnie i jutro z sob na ndz wyjeżdżam do warszawki po kobyłe, huhuhu  🏇
ankers, przecież wszystko zależy od szkoły i danej osoby. Ja na lekcjach nie uważam, nic w domu nie robię, poziom w szkole jest wysoki więc dobrze nie jest, ale są osoby uważające całą lekcję i uczące się całymi popołudniami o wynikach zbliżonych do moich. Nie mówiąc już o innych szkołach, porównując wypowiedzi znajomych i wyniki testów chociażby.

Intryga, czekam na zdjęcia 💃
a moge już się pochwalić 🙂 Centaurusowa kobyła, Fantazja, lat 11 🙂
22 czerwca 2012 15:13
Intryga, sliczna!

Dzis babka nas puscila z matmy do domu. Bylam u dentysty. Koniec z P. ...
Hermes   Może i mam podły charakter, ale za to dobre serce.
22 czerwca 2012 15:16
Intryga, cudo! 🙂

A ja już mam serdecznie dość. Z mamą się kłócę od powrotu do Polski, nie odzywamy się, no masakra, jeszcze przez nią było blisko do kłótni z M..
Świat sie nagle zrobił piękny  💃 💃 Jaka ja głupia  😁
ChingisChan   Always a step ahead! :)
22 czerwca 2012 22:10
Izu pamiętaj o foci dla mnie, i nie zakrywaj się tym razem czapkami.
O czym ty mówisz... jej emocje sie we mnie gotuja  😜
Hermes   Może i mam podły charakter, ale za to dobre serce.
22 czerwca 2012 22:12
Alabamka, gadaj tu coś zrobiła :Cook:
Ja nic nie zrobiłam 😀 Po prostu pewna osoba wróciła i jutro sie widzimy, ciesze sie jakbym nie widziała tej osoby z rok, stęskniłam sie  😁
23 czerwca 2012 07:14
Spicie? Ja spalam prawie rowno 8 godzin q-; udana impreza, nie powiem.

Chcecie moze fotke gipsiku?
nie śpimy, miałam powtórzyć wczorajszą ścieżkę rowerową, ale łóżko jest silniejsze  🤣
Facella, chcemyyyy

a się nie wyspałam, dziwny ten sen. teraz już za gorąco na rower, co za bezsens 🙄
23 czerwca 2012 08:41
Taka jeszcze przygoda z wczoraj... kolezanka mieszka w tzw bliznikach. Zapomnialam pod ktorym numerem mieszka i w wyniku rzutu moneta weszlam do domu nr 6 z okrzykiem, na zarty, "Maryska, chowaj wodke, gliny przyszly". Rzeczona Maryska mieszka pod 4...

edit: literki...

edit2: o do cholery, zdjecie z fona sie okazalo za duze... przepraszam  😡

gipsik.
Facella, o kurcze 😁 ja też kiedyś weszłam nie do tego mieszkania co trzeba, koleżanka miała dwa wejścia a na klatce były trzy... Miałam więc 2/3 szans, ale oczywiście nie trafiłam 😂 i też cośtam krzyczałam, nie pamiętam co, ale pamiętam wzrok zdziwionej babci, która niestety nie była babcią Magdy... 🤣
Dziewczynki, ktora tam na biezaco po sklepach biega? Jak sytuacjach wygladach w Housach i innych sieciowkach? Posezonowe promocje minely juz?
Krupnik, wygląda tak, że jakieś tam promocje jeszcze są, ale mało co zostało tak naprawdę 😁
edit: no przynajmniej u nas i w gdańsku 🤣
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się