Końska rewia mody cz. 3

Milusia pięknie! strasznie za mną ten pad chodzi... Miałam w łapkach dawn o temu i do tej pory żałuję, ze nie kupiłam!
wątek zamknięty
milusia - bossski ten pad  😜. choruje na niego od dawna...tylko kasy mi tyle szkoda  🤦
wątek zamknięty
KuCuNiO   Dressurponyreiter
14 marca 2009 18:26
Też mam tego czarnego Brillianta Eskadrona, bardzo ładny jest:-)
Co do Impulsów to ja je najbardziej lubię. Super są:-)
wątek zamknięty
Milusia jakie masz do tego padu owijki?
wątek zamknięty
milusia   czas na POZYTYWNE zmiany!!!
14 marca 2009 19:30
odpowiem zbiorowo 😉
Dzieki dziewczyny i bardzo sie ciesze, ze sie podoba, bo ja tez dluuugo chorowalam na ten pad, ale sa drogie...w koncu uleglam, w zasadzie przez to ze to juz ostatni moment by gdzies je dorwac.
Co do owijek to sa to kilkuletnie polarowki amigo, dziei ktorym nie musze wydawac kolejnej kasy bo pasuja praktycznie idealnie-jak dla mnie 😉
wątek zamknięty
a gdzie go dorwalas ?  😜
wątek zamknięty
Milusia boski ten padzik, ale jeszcze muszę go na żywo zobaczyć i obmacać
A ja szukam szmaragda VS i nigdzie nie ma  🙁
wątek zamknięty
eterowa   dawniej tyskakonik ;)
14 marca 2009 19:58
milusia, świetny! 😀
breakawayy, pasuje mu 😉
Azbuka, rewelacja! Bardzo oryginalny 😉
wątek zamknięty
zapewne pad jest ładny, ale niestety nie widzę zdjęć  🙄
wątek zamknięty
milusia   czas na POZYTYWNE zmiany!!!
14 marca 2009 20:01
Ja swoj kupilam z FireHorse
Fantazja zadzwon do Konskiego Swiata, bo jak ja chcialam kupic to mieli tylko wszechstronny, a wlasnie ujzdzeniowego modelu nie bylo.Za to zamowilam u nich dzis terre uj z owijkami 😡
Chyba do konca roku juz nic nie kupie, no...jeszcze jakis rozowy czaprak Etnie tylko... 🤔wirek:

blondyna-nie mam pojecia dlaczego, ale fotosik dzis chodzi w zolwim tempie wiec moze zaraz sie zaladuja-jesli to ma jakies znaczenie
wątek zamknięty
milusia no właśnie tam nie mają, w horsecare też. Mają dać mi znać czy uda się go sprowadzić.
A Etnie zafunduj różowy z Eskadrona nowej kolekcji  😀 będzie piekna kobitka z niej
wątek zamknięty
no ja tez wszechstronny potrzebuje. gdybys dorwala to moze nawet bym sie na niego wykosztowala...
wątek zamknięty
Angeel jak będą to brać 2?  😉
wątek zamknięty
zalezy jaka bedzie cena :P
wątek zamknięty
milusia, ok teraz widzę 🙂 kolor idealny.
wątek zamknięty
slojma   I was born with a silver spoon!
15 marca 2009 09:10
milusia- ładnemuwe wszystkim ładnie 🙂, ja Drasce też chcę fundnąć coś w różu
wątek zamknięty
Zaczynam polować na nowy komplet, ale brak mi pomysłu na dobór koloru.

Siwa w klasycznej czerni:

Jakość zdjęcia godna pożałowania, wiem..ale wyżarło mi z dysku zdjęcia z tej sesji i przetrwało takie jedno ;(

Myślałam na Eskadronie Wine, dałoby radę Siwą w to ubrać?
(Przez myśl mi przeszedł też błękit i żółty..ale Głupota niewyraźnie w tym wygląda..)

wątek zamknięty
15 marca 2009 14:57
Gavi, Twój koń ma podobną maść do mojego i fajnie mu w brązach, niebieskim, bordowym, różowym, żółtym lub kremowym..
Mam tylko takie fotki:

Muszę mu zrobić kilka nowych sesji, bo odczuwam braki:-))
wątek zamknięty
Kucunio żółty Eskadron wymiata 😜
wątek zamknięty
martva   Już nigdy nic nie będzie takie samo
15 marca 2009 15:16
Kucunio - Flotar jak zwykle obłedny!

PS. Jak miło Cię znów widzieć! 😉
wątek zamknięty
Cholerka, kręci mnie strasznie ten żółty Eskadron...
wątek zamknięty
Milusia boski ten padzik, ale jeszcze muszę go na żywo zobaczyć i obmacać
A ja szukam szmaragda VS i nigdzie nie ma  🙁

Ostatnio w Horse-Trade widziałam szmaragdowy pad, ale ujeżdżeniowy. Na ich stronie nie ma wszystkich rzeczy, które mają w sklepie, a ten pad zobaczyłam tylko dlatego, że Pan go wyciągnął z zaplecza dla porównania ze Stripe In. Myślę, że na tym zapleczu jest jeszcze sporo "skarbów" i trzeba zadzwonić i dopytać, co mają. Jeśli nie mają czegoś w sklepie, to na pewno też mogą ściągnąć.

wątek zamknięty
Piszę tutaj, bo rzecz dotyczy czapraków.
Jaka może być przyczyna uszkadzania się lamówki podczas prania?
W ciągu kilku miesięcy szlag mi trafił lamówkę w 3 czapraku ( dwa cottony, jeden innej firmy ). Sprawdziłam wnętrze pralki, nie ma tam nic ostrego. Piorę czapraki same, taśmy zawsze mają pozapinane rzepy. Mam pecha, czy co?
wątek zamknięty
Kucunio, czaprak z kolekcji Night Blue - Moon w której jest ten czaprak -->http://sprzetjezdziecki.com/pl,product,389454,czaprak,eskadron,cotton,najnowsza,kolekcja,night,blue,moon.html jest podobny odcieniowo do tego, który Ty masz?
Macał ktoś ta kolekcję?
Kolor na podlinkowanym zdjęciu jest przekłamany czy nie?

Odwieczny problem członkini AZ..kupować teraz czy czekać na wyprzedaże?
Uch.

Edit:literówki
wątek zamknięty
15 marca 2009 16:21
Dzięki:-)
Gavi, nie wiem czy jest podobny, bo jeszcze nie widziałam na żywo tej kolekcji:-)
Na Torwarze pewnie dopiero obejrzę więc dam znać w sobotę.
Lena mi jeszcze w żadnym nie uszkodziła się lamówka podczas prania..
wątek zamknięty
Ada   harder. better. faster. stronger.
15 marca 2009 16:29
Lena, też mam ten problem.
Może to wina czapraka albo pralki.
Akurat z cottonami Eskadrona nic mi się nie dzieje ale w sumie mam tylko dwa i każdy z nich był prany dopiero kilka razy.
Przyznam że cottony i brilinaty dość szybko się "zużywają" ale lamówki są ok.
Najlepiej po praniu wyglądał impuls jak nowy !
wątek zamknięty
Gavi ja macałam i moim zdaniem ten żółty z nowej kolekcji jest prawie identyczny jak ten z toffi-gelb. Różnią się kolorem lamówki 😉
wątek zamknięty
Libella  no pięknie.
To już wiem na co wydam następną wypłatę, nie będę czekać na wyprzedaże, bo mi jeszcze wykupią... 🤔wirek:
wątek zamknięty
Hehe, moja znajoma właśnie chorowała na mojego żółtego Eskadrona więc jak tylko wyszła nowa kolekcja to pojechała i kupiła i jest baardzo zadowolona 😉
On jest minimalnie jaśniejszy i taki... chłodniejszy ale to naprawdę moim zdaniem trzeba się przyjżeć
wątek zamknięty
A jakościowo jak ten zółty eskadron?
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.