Ten z nowej nie wiem, za to mój Gelb niestety marnie... po roku się dość mocno zmechacił jak na zwykły bawełniany czaprak za 120zł.... edit: pad euro-star w kolorze rosa 🙂
fotka na "dowód" - oto moja derka fango (kolor na powyzej linkowanej fotce) powieszona lewą stroną do widzów - wyszedł kolor taki jak ten z linkowanej "ciekawostki kolorystycznej" 🙂
Dziewczyny, pisalam dwie strony wczesniej, ze ten kolor wcale nie jest podobny do gelba. Jest duzo jasniejszy i ma inna tonacje. Zolty gelb jest cieply, a zolty z nowej kolekcji to zimny kolor. To po pierwsze, a po drugie nowa kolekcja wydaje mi sie wyjatkowo badziewna jesli chodzi o jakosc, moje poprzednie cottony sa o niebo lepsze niz z nowej kolekcji. Teraz czapraki sa duzo ciensze, porownywalam z niciakiem limonka i reszta moich cottonow (mam ich 9 :icon_redface🙂.
Dolqa eee, ja porównywałam te 2 czapraki i moim zdaniem różnią się bardzo nieznacznie 😉 Widocznie to zależy od osobistych odczuć 😉 Nirv rzeczywiście jest trochę podobny A nie kojarzy ktoś może owijek (najlepiej w cenie poniżej 90zł :icon_rolleyes🙂 pasujących do tej rosy??
caroline, wiem że to fango, nie musisz udowadniać 😉 dlatego napisałam że jest to ciekawostka 😉 a nie że nowa kolekcja, dziewczyna przeszyła zarówno metkę jak i sprzączki na drugą stronę, właśnie dlatego że jej te kolorki się podobały bardziej, to co widać na zdjęciach to efekt końcowy po przeróbkach
ja wiem, ze ty wiesz 😉 chociaż ja musiałam pod swoja derke zajrzec zeby miec 100% pewnosci 😉 wiec chciałam reszcie swiata pokazać, ze jak sie pomysli i troche chce to... mozna 😉
swoją drogą ciekawe że dziewczynie chciało się nawet przeszyć znaczek eskadrona... a jakby tak odpruć znaczek anky od padu i przyszyć do takiej dery? już widzę te zamieszanie i nerwowe wertowanie katalogu anky 👀
[quote author=k_cian link=topic=29.msg202694#msg202694 date=1237151384] a jakby tak odpruć znaczek anky od padu i przyszyć do takiej dery? już widzę te zamieszanie i nerwowe wertowanie katalogu anky 👀 [/quote] that would be evil 😀iabeł:
Mam takie techniczne 🚫 pytanko dla fanek owijek eskadrona - oglądam wasze zdjęcia i widzę pieczołowicie zawinięte owije...i nasuwa mi się takie pytanie,skoro zawijacie 4 nogi to czy: a) nie zwracacie uwagi na to,że naszywka z napisem eskadron na dwóch nogach jest do góry nogami b) zawijacie dwie nogi "pod włos" c) przeszywacie naszywki 😎
pytanie idiotyczne,ale na którymś z ostatnich zdjęć w KRM widziałam konia zawiniętego "pod włos" i zaczęłam się zastanawiać,czy to przypadkiem nie z powdou eskadronowych owijek i tych naszywek. Bez złośliwości oczywiście pytam kwtk taka babska ciekawość skoczka 🤔wirek:
Ktos a) nie zwracacie uwagi na to,że naszywka z napisem eskadron na dwóch nogach jest do góry nogami Zawijam i tyle. Ma byc ladnie i rowno a naszywka mi nie robi totalnie.
przecież w eskadronach logo jest "obustronne" 😲 nie da sie go zawinąc do góry nogami 🙄
jedyne owijki w których ułozenie logo na rzepie miało dla mnie znaczenie to ES sportive. w wolnej chwili logo pójdą do przeszycia - nie przepadam za zawijaniem 2 nóg pod włos :P
w nowszych owijkach ES zauwazyl ten problem 😁 i nowe owijki są "dwustronne" w najnowszej kolekcji są owijki z herbem na rzepie - tez przyjaznym owijaczom 😉
szokmole też pomyslały 😉 nie da sie zawinąć "do góry nogami" 😉 i w standardach:
mój koń zawijany na noc w HKM i zawsze mnie 👿,że dwie metki są do góry nogami 🤣 i dlatego,jak zobaczyłam zdjęcie konia w eskadronach zawiniętych pod włos tak mi się wkręciło - bo myślałam,że logo jest takie samo jak na ochraniaczach... ale cieszę się,że producenci dostrzegają ten problem,że nie tylko mnie to męczyło 😂
mnie do szału doprowadza widok konia,który ma owijki pod włos...niby to krzywdy nie robi,ale w oczy mnie bolą 🤔wirek:.
melduję że żółty cotton z nowej kolekcji wyprał się znakomicie, nic się nie zmechacił i wygląda jak nowy 😜
potwierdzam, dla mnie od gelba rózni się jedynie kolorem lamówki 😉
porównując cottona z nowej kolekcji, powiedziałabym że jest lepszy jakościowo niż starsze cottony. Groszek i Oliv z kolekcji lemon-olive już po pierwszym praniu bardzo się zmieniły 👿, mój toffee z jeszcze starszej zachowuje się tak jak gelb Libelli, a tu jestem pozytywnie zaskoczona, zobaczymy co będzie dalej... 💃
To ja jeszcze pomarudzę o owijkach 🙂 Niestety są takie owije Eskadrona, które mają logo w jedną stronę i ostatnio przez to 3 nogi przewijałam, zanim rozpracowałam genialny system oznaczania sobie kierunków góra-dół podczas zwijania...
Owijki z climateksem, polecam tym, którzy mają dużo czasu i cierpliwości 🤣
jako ze siwki sie tutaj rzadko pojawiają (poza Kucuniowym) to dorzuce takiego w chlodnym bezu, ktory w przeciwienstwie to cieplejszego odcieniu wyglada wg mnie bardzo dobrze🙂 ...
To jest kurtko-kamizelka (ma odpinane rękawy 😉 ) którą kupiłam chyba z 5 lat temu w Go Sporcie. Firmy nie pamiętam, ale sprawdzę 😉 Bardzo ją lubię. Kasska szary to jest to 😜 uwielbiam szary 😉
Tez mi cos nie pasuje w tym kantarze "Eskadrona". Po pierwsze nie przypominam sobie takich konikow w takim zestawieniu kolorystycznym. No i okucia cos nie pasuja.