Zdjęcia Re-Voltowiczów & Voltopirów! ;)

[quote author=galopada_ link=topic=28.msg1530236#msg1530236 date=1348261821]
karolina_ zazdroszcze mu włosów  😡[/quote]

Nie zazdrość - u faceta artystycny nieład zawsze dobrze wygląda, u dziewczyny niekoniecznie 😉 Ja mam takie włosy, zaleta jest ta, że nie układam, bo nie ma po co. Wada taka, że i tak wyglądają jakbym się z mopem na głowy zamieniła :P

Ikarina- chrześnicę masz tak pdoobną, że możnaby pomyśleć, że to Twoja córka.
galopada_ przypominasz mi koleżankę z klasy z gimnazjum,pięknie 😉
I przekaż facetowi,że ma boskie włosy 😀
noen   A story of a fighter of our human race
22 września 2012 00:00
tulipan dziekuje 😡 :kwiatek:
w tym roku miałam najlepsze wakacje pod słońcem, wreszcie z akcentem końskim.
Ja w niebieskim

U Bery7  :kwiatek: na Hubercie

Stronie Śląskie:

Chorwacja

yegua to ostatnie to w Parku Narodowym Rzeki Krka?
ikarina, ja nie lubię swoich zdjęć, mam jedno jedyne (które tu dodałam swoją drogą), na którym wyszłam ładnie 😉. To z dekoracji mnie po prostu rozbawia zawsze, taki ze mnie roześmiany pączek na nim 😁
karolina_, tak, dokładnie 9. 🙂 Nie, ale kolejne zawody mają być jakoś w październiku 🙂. No, chyba że liczyć zakończenie lata dziś, ale to niejeździecka impreza 🙂.
galopada, to pierwsze zdjęcie jest fantastyczne!
A ja teraz tak - w słusznej IMHO sprawie. W każdym razie uczesali, umalowali, sfotoszopowali  😂 Pretekst średni, ale lansik jest 😉 Tzn. ze zrozumiałych względów wolałabym nie. Ale przy takim dostępie do leczenia, jakie mają polscy esemowcy, trochę "reklamy sm" się przyda... Przedostatnie miejsce w Europie...
zabeczka17   Lead with Ur Heart and Ur Horse will follow
22 września 2012 15:12
Teodora wyglądasz pięknie, bardzo kobieco .. ale i tak słów mi zabrakło. :kwiatek:
Tak, potem jest ten ulubiony komplement: "Bardzo ładnie. No, zupełnie jak nie ty"  🥂
Dzięki.
Bischa   TAFC Polska :)
22 września 2012 15:17
Faktycznie chorujesz na SR?
zabeczka17   Lead with Ur Heart and Ur Horse will follow
22 września 2012 15:18
nieee... to jesteś Ty. Piękna delikatna kobieta.

nie, dla żartu... 🙄 co za pytanie... 👀

Teodora super zdjęcie, serio, serio 😉
Teodora, wyglądasz pięknie i naturalnie, życzę siły do walki.
Dzięki, dziewczyny  :kwiatek:
Właśnie wlewają we mnie sterydy, więc poza czerwoną paszczą mam też więcej siły 😉
Wychodzę z moich "koszar" we wtorek i świat należy do mnie  🏇
Averis   Czarny charakter
22 września 2012 15:56
Teodora, jesteś najlepsza 🙂 ! I piękna rzecz jasna 🙂
Teodora, ja jestem fanka Twojej urody  😎 tez sle dobre fluidy do Ciebie...
ash   Sukces jest koloru blond....
22 września 2012 16:01
Teodora wyglądasz świetnie. Bardzo kobieco i delikatnie.
Przy okzaji promowania szczytnego celu życzę dużo zdrówka i siły.
Teodora tak subtelnie, pięknie wyglądasz 🙂 Wszystkiego dobrego, zdrowia i nieustającej pogody ducha!
wow, Teo! krótka fryzura strasznie Ci pasuje i masz bardzo delikatną urodę 😉
subaru2009   Specjalizacja: Od lady do szuflady.
22 września 2012 21:05
[quote author=Bischa link=topic=28.msg1530661#msg1530661 date=1348323474]

nie, dla żartu... 🙄 co za pytanie... 👀

[/quote]

Tylko nie każdy wie, że Teodora choruje, m.in. ja też nie wiedziałam, więc po prostu Bischa się spytała. 😉 Bo mogło być tak, że po prostu .. pozuje do tego.

A w ogóle to mi też się bardzo Teodora podobuje (:
Teo ślicznie. Ty byłaś pod tym nickiem kiedyś na KiM?

a to ja

karolina_, jestesmy spokrewnione 🙂 Nawet kiedys wyszla smieszna sytuacja, bo moj TZ ogladal moje foty na facebooku i nagle jak mi sie nie wydarl przez sciane: "Ikariiiiinaaaaa, ty mi nic nie mowilas, ze masz corke w Szkocji" 😁 Pikanterii dodaje fakt, ze jak mu krzyknelam przez sciane "it's my god daugther", to jego spanikowane uszy uslyszaly "it IS my daughter" i nasza pozniejsza konwersacja wygladala jak rodem z Monty Pythona 😁
wymodelowana, witaj w klubie  :emota200609316: tzn. aparat tez chyba za mna nie przepada. Nie uwazam siebie za brzydka osobe, ale na zdjeciach zawsze jakos dziwnie wychodze  😂
Teo suuuuper wyszlas 🙂
kasbeg, twoj pies to sie calym pyskiem smieje 😀
22 września 2012 22:50
subaru2009, wybacz, ale trzeba być naprawdę,...specyficznym, by nie zrozumieć treści plakatu. Na logikę, spytalabys matkę dziecka z reklam fundacji TVN czy jest chore na raka, czy tylko użycza twarzy. Co to za pomysł w ogóle. Myslalam, że czytanie że zrozumieniem w pewnym wieku jest w miarę opanowane. O, naiwności.
subaru2009   Specjalizacja: Od lady do szuflady.
22 września 2012 23:02
Averis a czemu miałabym nie spytać ? Ponoć kto pyta nie błądzi . Nie widzę w tym nic nie na miejscu.
Ale to już się robi OT.
ikarina Korek nie mój niestety,a szkoda, uwielbiam go  😀 ale kiedyś może sprawie sobie takiego amstafa, chociaż pewnie nieprędko bo sama mam dość liczne stadko zwierzaków w domu.
22 września 2012 23:11
subaru2009, cóż kwestia wyczucia i dobrego wychowania. Jeśli tego nie czujesz- przykro mi. Nie każdy musi być dobrze wychowany i mieć klasę 🙂
Ikarina- nieźle :P TŻ zawału nie dostał? 😉

Wymodelowana - w październiku na hali już? Czy jeszcze na hipodromie robią? Ja Cię z resztą widziałam w lato na placu parę razy.
PS. Jakie pożegnanie lata? Wszyscy wiedzą, że to jest poprawnie rzecz ujmując pożyganie lata...

Teo- fajnie wyszłaś, plakat fajny i w słusznej sprawie. OT, ale w Polsce leczenie MS nie jest refundowane? Tak pytam, bo ostatnio koleżanki szef dostał grant na badania nad MS i to całkiem spory - w UK przynajmniej coś próbują ruszyć.
karolina_, dostal, dostal, ale ze sam bardzo, bardzo lubi dzieci, to potem zalowal, ze jednak to nie moje 😁
cieciorka   kocioł bałkański
23 września 2012 07:20
ikarina, padłabym jakbym słyszała tę konwersację, mogę sobie wyobrazić minę człowieka, który właśnie wyciągną skrywaną córkę spod dywanu :P
Piękny uśmiech 🙂

kasbeg, bardzo sympatyczne zdjęcie, fajny pies!

Teodora, na tym zdjęciu wyglądasz.... inaczej. Nie nie jak ty, nie lepiej, nie gorzej. Pięknie, ale wolę jak wyglądasz bardziej jak ty, czyli też pięknie 🙂 Trzymaj się!
Teodora, WOW, świetna akcja i piękne zdjęcie. Widząc na mieście pomyślałam,
że ta dziewczyna jest mi znajoma. Trzymam kciuki!!!

DeJotka, nie, to Jeziora Plitwickie.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się