Niedługo do LO(a może i nie...)

a to nie jest w calym kraju, ze procenty mnozy sie przez 0,2? 👀
czyli majac z jednej czesci (np. polskiego) 100% wychodzi 20pkt do rekrutacji?
potem piec czesci sie dodaje i wychodzi max 100pkt? nie? cos pomylilam? 👀

W małopolsce jest dokładnie tak ^

Zmieniam podanie w poniedziałek. Jakim jestem niezdecydowanym człowiekiem...
niemiłek czyli mamy tak samo, bo lubelskie tez OKE Krakow. : ) co, jednak inna szkola, czy klasy zmieniasz? 😉
Zmienione. Powiem co i jak kiedy się dostanę 😉 troche zaskakująca decyzja, nawet dla mnie...
Ja juz sie nie moge doczekac nowej szkoly. Choc troche sie boje, ze klasa bedzie slaba.  🤔
ja chodzę do warszawskiego Cervantesa- jak ktoś chce coś o tym wiedzieć, to pisać 😀
Ja tak samo. Niesamowicie ciesze się że idę do nowej szkoły  😉
Tylko właśnie ta nowa klasa... będzie fajnie, lubie poznawać nowych ludzi.

Idzie ktoś z was do klasy biol-chem LO im. Zamoyskiego w Warszawie?
a może ktoś już się tam uczy?
Albo we Fryczu bądź Fredrze (wszystko biol-chem)
idzie ktoś stad do słowackiego ?Może do klasy mat-geo? 😉
A ja jestem niezadowolona bo byłam przekonana że mi beznadziejnie poszedł egzamin zwłaszcza przyrodniczy (okazało się że poszedł najlepiej) i że średnia też będzie licha. Więc złożyłam do szkół nie najgorszych ale też nie na tyle dobrych jakbym chciała. Miałam zmienić, ale się rozchorowałam i nie mogę nigdzie pojechać. ech... szczęście...
Aleka ale potem sie jeszcze zwalniaja miejsca, moze uda Ci sie 'wskoczyc'? zawsze mozesz probowac sie przenosic, chociazby we wrzesniu. : )
Nuna ja też fredry, na 2 wybór.

1 wybór Hoffmanowa, mam bardzo duże poczucie że się tam nie dostanę. 3 Herbert, zobaczymy
konwalia do hoffmanowej na co idziesz, ja też mam pierwszego wyboru ale są bardzo duże szanse, że się nie dostane  👿
u mnie dosyć kiepsko. Dopiero co się rok skończył a moi rodzice mnie tak wspierają mówiąc mi codziennie,że nie dostane się nigdzie!zajebiście!!!! 😀iabeł:
Czekoladowiec u mnie jest tak samo, mniej więcej tak co godzinę  🤔wirek:
Miranda zaznaczyłam wszystko  😁 ale jako 1. matfiz, więc śmiech na sali
Anderia   Całe życie gniade
30 czerwca 2012 08:22
Lol, ja mam na pierwszym miejscu Jose Marti, klasa ang-pol-his  🤣 Byle do czwartku, jak mnie nie przyjmą to dopiero się będę martwiła  🙂
Anderia my ze znajomymi mamy już zaplanowaną imprezę na piątek  będziemy świętować albo zapijać smutki  😂
konwalia ile masz punktów do Hoffmanowej ?
Cholera, to się wpakowałam. Za chwilę trzeba donosić dokumenty a ja jestem z ręką w nocniku. Mam dać kartę zdrowia - gdzie ją dostanę? + kwestionariusz danych osobowych?
Graba.   je ne sais pas
30 czerwca 2012 13:41
niemiłek, kartę zdrowia powinnaś dostać ze szkoły wraz z dokumentami i świadectwem z podstawowki.
Graba. no pięknie, nic nie dostaliśmy... Czy jak podejdę do gimnazjum (o ile będzie otwarte :/) to jest nadzieja, że mi ją wydadzą? A jak nie to co, iść do lekarza?
Graba.   je ne sais pas
30 czerwca 2012 13:52
niemiłek, może w przychodni... Ale to powinno być w szkole. Chyba, że przez 2 lata coś się zmieniło.
Eh no super... Zwłaszcza, że koleżanka wyjechała i mam jej zawieźć dokumenty :/ a może ktoś obecnie się rekrutujący wie?
Dziewczynki, u nas jest tak, ze jesli nie odbierze, to pielegniarka sama wysyla do odpowiednich szkol karty..
A myślicie, że można to donieść w późniejszym terminie niż składanie? No i co to ten kwestionariusz danych osobowych, dostanę to w sekretariacie szkoły?
Graba.   je ne sais pas
30 czerwca 2012 14:54
niemiłek, mysle, ze karte spokojnie mozesz doniesc. kwestionariusz dostajesz na miejscu z tego co pamietam.
Jaki kwestionariusz? U nas takie cacko to sie skladalo razem z wnioskiem...
30 czerwca 2012 15:49
A to nie jest tak, że tą kartę od pielęgniarki daje się dopiero z oryginałem świadectwa i wyników z egzaminu, czyli jak Cię przyjmą do danej szkoły?  🤔
Krupnik. u nas tylko w jednej szkole to zauważyłam, więc pewnie mi tam powiedzą.

Anderia tak właśnie, tylko że ja nie mam tej karty więc nie mam jak dać.
Facella   Dawna re-volto wróć!
30 czerwca 2012 18:59
niemiłek, szkoła Ci MUSI wydać kartę jeśli tę szkołę opuszczasz. u mnie zarówno w gim., jak i teraz w lic. w czerwcu wisiały ogłoszenia, dosłownie wszędzie, "klasy trzecie proszone o odbiór kart zdrowia".
nam też nie oddali. :P
30 czerwca 2012 19:07
Lipa  😲 U nas też było ogłaszane wszem i wobec, sama wychowawczyni przypominała do znudzenia.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się