Niedługo do LO(a może i nie...)
a to nie jest w calym kraju, ze procenty mnozy sie przez 0,2? 👀
czyli majac z jednej czesci (np. polskiego) 100% wychodzi 20pkt do rekrutacji?
potem piec czesci sie dodaje i wychodzi max 100pkt? nie? cos pomylilam? 👀
W małopolsce jest dokładnie tak ^
Zmieniam podanie w poniedziałek. Jakim jestem niezdecydowanym człowiekiem...
niemiłek czyli mamy tak samo, bo lubelskie tez OKE Krakow. : ) co, jednak inna szkola, czy klasy zmieniasz? 😉
Zmienione. Powiem co i jak kiedy się dostanę 😉 troche zaskakująca decyzja, nawet dla mnie...
Ja juz sie nie moge doczekac nowej szkoly. Choc troche sie boje, ze klasa bedzie slaba. 🤔
ja chodzę do warszawskiego Cervantesa- jak ktoś chce coś o tym wiedzieć, to pisać 😀
Ja tak samo. Niesamowicie ciesze się że idę do nowej szkoły 😉
Tylko właśnie ta nowa klasa... będzie fajnie, lubie poznawać nowych ludzi.
Idzie ktoś z was do klasy biol-chem LO im. Zamoyskiego w Warszawie?
a może ktoś już się tam uczy?
Albo we Fryczu bądź Fredrze (wszystko biol-chem)
idzie ktoś stad do słowackiego ?Może do klasy mat-geo? 😉
A ja jestem niezadowolona bo byłam przekonana że mi beznadziejnie poszedł egzamin zwłaszcza przyrodniczy (okazało się że poszedł najlepiej) i że średnia też będzie licha. Więc złożyłam do szkół nie najgorszych ale też nie na tyle dobrych jakbym chciała. Miałam zmienić, ale się rozchorowałam i nie mogę nigdzie pojechać. ech... szczęście...
Aleka ale potem sie jeszcze zwalniaja miejsca, moze uda Ci sie 'wskoczyc'? zawsze mozesz probowac sie przenosic, chociazby we wrzesniu. : )
Nuna ja też fredry, na 2 wybór.
1 wybór Hoffmanowa, mam bardzo duże poczucie że się tam nie dostanę. 3 Herbert, zobaczymy
konwalia do hoffmanowej na co idziesz, ja też mam pierwszego wyboru ale są bardzo duże szanse, że się nie dostane 👿
u mnie dosyć kiepsko. Dopiero co się rok skończył a moi rodzice mnie tak wspierają mówiąc mi codziennie,że nie dostane się nigdzie!zajebiście!!!! 😀iabeł:
Czekoladowiec u mnie jest tak samo, mniej więcej tak co godzinę 🤔wirek:
Miranda zaznaczyłam wszystko 😁 ale jako 1. matfiz, więc śmiech na sali
Lol, ja mam na pierwszym miejscu Jose Marti, klasa ang-pol-his 🤣 Byle do czwartku, jak mnie nie przyjmą to dopiero się będę martwiła 🙂
Anderia my ze znajomymi mamy już zaplanowaną imprezę na piątek będziemy świętować albo zapijać smutki 😂
konwalia ile masz punktów do Hoffmanowej ?
Cholera, to się wpakowałam. Za chwilę trzeba donosić dokumenty a ja jestem z ręką w nocniku. Mam dać kartę zdrowia - gdzie ją dostanę? + kwestionariusz danych osobowych?
niemiłek, kartę zdrowia powinnaś dostać ze szkoły wraz z dokumentami i świadectwem z podstawowki.
Graba. no pięknie, nic nie dostaliśmy... Czy jak podejdę do gimnazjum (o ile będzie otwarte :/) to jest nadzieja, że mi ją wydadzą? A jak nie to co, iść do lekarza?
niemiłek, może w przychodni... Ale to powinno być w szkole. Chyba, że przez 2 lata coś się zmieniło.
Eh no super... Zwłaszcza, że koleżanka wyjechała i mam jej zawieźć dokumenty :/ a może ktoś obecnie się rekrutujący wie?
Dziewczynki, u nas jest tak, ze jesli nie odbierze, to pielegniarka sama wysyla do odpowiednich szkol karty..
A myślicie, że można to donieść w późniejszym terminie niż składanie? No i co to ten kwestionariusz danych osobowych, dostanę to w sekretariacie szkoły?
niemiłek, mysle, ze karte spokojnie mozesz doniesc. kwestionariusz dostajesz na miejscu z tego co pamietam.
Jaki kwestionariusz? U nas takie cacko to sie skladalo razem z wnioskiem...
A to nie jest tak, że tą kartę od pielęgniarki daje się dopiero z oryginałem świadectwa i wyników z egzaminu, czyli jak Cię przyjmą do danej szkoły? 🤔
Krupnik. u nas tylko w jednej szkole to zauważyłam, więc pewnie mi tam powiedzą.
Anderia tak właśnie, tylko że ja nie mam tej karty więc nie mam jak dać.
niemiłek, szkoła Ci MUSI wydać kartę jeśli tę szkołę opuszczasz. u mnie zarówno w gim., jak i teraz w lic. w czerwcu wisiały ogłoszenia, dosłownie wszędzie, "klasy trzecie proszone o odbiór kart zdrowia".
Lipa 😲 U nas też było ogłaszane wszem i wobec, sama wychowawczyni przypominała do znudzenia.