Howrse gra :)

olciiik   `Dzień dobry, kocham Cię`
22 lutego 2011 19:13
idziosława, mam:

Chmurka
x 9
Siodło Posejdona
x 3
Konik Morski
x 3
Zestaw Posejdona
x 2
Uzda Posejdona
x 2
Podkowy Posejdona
x 2
Złote Ostrogi
x 1
Łzy Afrodyty
x 1
Piorun Zeusa
x 3
Czarna Orchidea
x 1
Różdżka Płodności
x 4
Woda Młodości
x 5
Powiew Eola
x 1
Podkowy Hefajstosa
x 1
Krew Meduzy
x 1
Lonża Boreasza
x 2
Złote Jabłko
x 2
wątek zamknięty
olciiik poleciało PW 😉
wątek zamknięty
Pilnie kupie Klepsydre Kronosa. Propozycja ceny na PW, zapłace dużo 😉

Posiadam również  Araba czystej krwi do pokrycia, jego Pg 395,75!
wątek zamknięty
ChingisChan   Always a step ahead! :)
22 lutego 2011 19:23
Nie wiem o co chodzi ale ktoś mi zresetował konto a jak moja koleżanka wchodzi na moje konie itp. wszystko jest 🤔 o co chodzi?
wątek zamknięty
wee  😅 żaden nie kupiony za realne pieniądze 🙂
wątek zamknięty
wabankowa przyznaj się za co to masz ?? ale tak dokładni ... Czyżbyś sprzedała konie z hodowli ?  😲

chyba jednak kupione za kupony bo masz 108 dni stażu i 9 pkt-ów karmy ...
wątek zamknięty
[s]potrzebuję kogoś na ANGIELSKIM howrse z prywatnymi sprzedażami, aby wystawił mi konia za 55 tysięcy żebym mogła tanio kupić kupon z rezerw, potem oczywiście kasa wraca do mnie. odwdzięczę się czymś. 🙂[/s]

nieaktualne
wątek zamknięty
Bay ja  🙂 nick paciaworo
wątek zamknięty
już nieaktualne, zapomniałam, że operuję kontami roulett i wistra, które mają po 600 dni i miliard karmy 😀
wątek zamknięty
wabankowa przyznaj się za co to masz ?? ale tak dokładni ... Czyżbyś sprzedała konie z hodowli ?  😲

chyba jednak kupione za kupony bo masz 108 dni stażu i 9 pkt-ów karmy ...

koni z hodowli nigdy bym nie sprzedała 😉
jakaś dziewczyna ( nick isisi ) bardzo chciała jednoroga angielskiego więc zaoferowała 13 kuponów 🙂
wątek zamknięty
aaa spox 😉

Mam wolne miejsca w pensjonacie !
Boksy 12m2 , ściółka z lnu , mieszanki ( niby 6 ale jest więcej 😉 ) , drogie jazdy , siodło , uzda , podkowy , żyzne łąki , wszystko 100 % czyste.
KLIK OJ

Powiem od razu że dziewczyna postawiła u mnie 2 konie 135 dni temu i będą przynajmniej do końca lipca !  😅
wszyscy przedłużają jeśli mogą 😉

ZAPRASZAM !
wątek zamknięty
Notarialna   Wystawowo-koci ciąg. :)
22 lutego 2011 19:46
Bay, Jednak znajomości się przydają, nie? 😁
wątek zamknięty
http://www.howrse.pl/centre/fiche?id=46399
Niedługo będę w stanie zarezerwować 2 boksy (są zajęte, niezarezerwowane ale preferuję rezerwacje 😉 )
Jeżeli jest ktoś chętny to zapraszam na PW  :kwiatek:
wątek zamknięty
dla pewności 😉
paciaworo dalej pioruna potrzebujesz ?
wątek zamknięty
czy wam też tak ciężko chodzi howrse? tnie się, nie chce się wczytać, chodzi wolno?
ja mam bardzo wolny internet ale to już przegięcie, nie mogę zająć się teraz swoimi końmi, bo tak długo wczytuję się chociażby głupie głaskanie.. 😵
wątek zamknięty
mi chodzi jakbym wcale prawie neta nie miała.. a mam.b.dobry zasieg. 🤔
wątek zamknięty
mi tak chodziło popołudniu  😵 nic nie mogłam zrobić, ale teraz już w miarę normalnie 🙂
wątek zamknięty
Powiem od razu że dziewczyna postawiła u mnie 2 konie 135 dni temu i będą przynajmniej do końca lipca !  😅
wszyscy przedłużają jeśli mogą 😉

Doświadczeni gracze to nie są. Swoje konie zawsze wstawiam do obcych ośrodków na minimum czyli 4 dni. Nigdy na pół roku!  🤔wirek: Ktoś zapomni o marchewkach kiedy będą mi potrzebne, nie będzie mieć kasy na zapasowe pastwiska i wymianę, wyjedzie na wakacje albo gra mu się znudzi, a konie utkną w fatalnym ośrodku i jedynym sposobem zabrania ich stamtąd będzie sprzedaż. 
Zresztą ja też nie przedłużam zakwaterowania w swoim ośrodku o więcej niż 2 tygodnie.
wątek zamknięty
ehh  😵 daruję sobie howrse dzisiaj, a urodziła mi się piękna siwa rożka za 6tym razem! Nawet końmi nie mogę się zająć, bo teraz nawet główna strona nie wchodzi  😵 wejdę jutro, ale jesteeeeeeeem zła xD
wątek zamknięty
nopebow jaki masz nick ? zobaczę sobie klaczkę bo małe jednorogi tak fajnie wyglądają  😜
ale strzeliłam tekst przy kasacji gry  👀
"ogólnie gra super, ale przez "elitę" nie da się w niej nic osiągnąć ... oni żądzą, mają kupony i nie dopuszczają do kryć swoich ogierów... taka atmosfera przytłacza .."
wątek zamknięty
Hej, pierwszy raz pisze na tym forum, witam wszystkich fanów howrse  😉
Mam pytanie:
Kto zrobi dla mnie prezentację w HTML-u?
Interesują mnie ramki podobne do tych jakie są w prezentacji florcik'a 🙂 Śliczna jest też czcionka (odkupie, pokrycia etc).
Mam już wizję prezentacji 🙂 Mogę dać za nią 2 przedmioty z CR -wodę młodości i czarną orchideę 🙂 wymagam jednak tego aby prezentacja wyglądała ładnie i estetycznie 🙂 Dzięki jezeli ktokolwiek podejmie się tego zadania, pozdrawiam, Bitre 🙂
wątek zamknięty
potrzebuje PILNIE 2 piramidek  , oddam zaraz z innego konta ! chce zobaczyc czy wyszedl źrebak dobry ?  :kwiatek: :kwiatek:
wątek zamknięty
ja moge, o ile nie mam limitów, ale zobaczymy ; >
wątek zamknięty
wabankowa madzia008  😉
wątek zamknięty
W ogole nie chce mi sie wlaczyc howrse, wam też? Wszystkie inne strony mi chodza,net tez ok ;/
wątek zamknięty
Nasetta przed chwilą o tym pisałam  🤣 mi też nie chodzi.  🤔
wątek zamknięty
Faktycznie 😉 Masakra jakaś, to coś z howrse musi być. Trudno, też chyba dzisiaj podziękuje ;/
wątek zamknięty
a mi nie muli ; p
wątek zamknięty
Hej, pierwszy raz pisze na tym forum, witam wszystkich fanów howrse  😉
Mam pytanie:
Kto zrobi dla mnie prezentację w HTML-u?
Interesują mnie ramki podobne do tych jakie są w prezentacji florcik'a 🙂 Śliczna jest też czcionka (odkupie, pokrycia etc).
Mam już wizję prezentacji 🙂 Mogę dać za nią 2 przedmioty z CR -wodę młodości i czarną orchideę 🙂 wymagam jednak tego aby prezentacja wyglądała ładnie i estetycznie 🙂 Dzięki jezeli ktokolwiek podejmie się tego zadania, pozdrawiam, Bitre 🙂

bitre ja robiłam prezentacje florcik, ale ona nie jest w html. i ja jakbym robiła to tylko za wodę.
wątek zamknięty
Mi też się nie włącza. 🤔
Jakie macie sprawdzone sposoby na dobry połów z Roga? Słyszałam już o pełnych godzinach i po 23. Jest jeszcze jakiś?
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.