Howrse gra :)

Dunkaa to fajnie masz bo ja już spory czas sie nie moge dostać na howrse :P

Mi sie wydaje że róg to kwestia losowa, nie slyszalam o niczym takim jak pełne godziny i po 23, no ale.. może 😉
wątek zamknięty
flygirl tak, jeden taki mega sprawdzony mam. szczęście 😉
wątek zamknięty
Bay tego mi brak  😵 Dlatego potrzebuję jakichś innych.
wątek zamknięty
Oj tak, mi szczęścia też do rogów brakuje, dobrze że była ta promocja "co kryją rogi obfitości" to się trochę odbiłam 🙂😉
wątek zamknięty
szczescie. szczescie i jeszcze raz SZCZESCIE 😉 😉

ja nie otwieram rogów jeśli nie ma wielkich promocji. ostatnio na tej promocji otworzyłam chyba 6. wyleciał m.in. nyx i wiele innych. a tak to szkoda mi rogu, bo się denerwuję strasznie jak nic mi fajnego nie wyleci.
wątek zamknięty
wabankowa madzia008  😉

kurcze myszata  😵 mi jeszcze ani razu myszaty źrebak się nie urodził a tak mi się ta maść podoba 🙁
wątek zamknięty
jupi !

mam jednorożke klaczke siwa za 2 razem  💃
wątek zamknięty
olciiik   `Dzień dobry, kocham Cię`
22 lutego 2011 21:01
xxflygirlxx, z ciekawości spróbowałam przed pełną i o równej 22... i oby dwa za przeproszeniem gówno -.-
wątek zamknięty
Hm, no to nazbieram Rogów i będę je otwierać przy promocji. Ale nie wiem czy zdołam się powstrzymać. 👀
wątek zamknięty
wabankowa jak Ty te konie sprzedałaś za taką cenę ?  😲 Też tak chcę ..  😁
wątek zamknięty
ja miałam 7 i się powstrzymywałam, bo warto 😉 do tej pory z resztą mam 1-ego.
wątek zamknięty
naciau - jaka rasa ? 🙂
wątek zamknięty
ta co my : D
wątek zamknięty
kucyk conemmara  😉
wątek zamknięty
No dobra, przecierpię. Mam nadzieję, że niedługo jakaś promocja znowu będzie.

Zaraz mnie coś trafi z tym howrse. Włącza się, działa normalnie przez 5 minut a potem wczytuje sie i wczytuje i nic. 👿
wątek zamknięty
Tobie się chociaż odpala, a mi wczytuje i wczytuje 🙂

Wow, odpalilo sie, ale też tylko na chwile 😀
wątek zamknięty
To bez sensu. Postaram się oporządzić jednego konia, żeby jutro dostać kasę i wyłaczam, bo mnie coś trafi. 👿
wątek zamknięty
a mi śmiga normalnie 😉
wątek zamknięty
howrse.com nie chce działać , facebook i fbl też .. ale RV zawsze działa  🏇
wątek zamknięty
a mi działa i howrse, i facebook, i photoblog, i revolta, i wszystko 😀 mieszkacie na zadupiach to macie 😀
wątek zamknięty
No akurat mojego miasta zadupiem nazwać nie można 😉 Ale nie wiem czego to jest wina, tylko howrse się nie odpala a wszystko inne śmmiga (i to jak😀) 🙂
wątek zamknięty
U mnie też nie zadupie. I fejs mi działa akurat. 😎
Tylko howrse nie. Udało mi się oporządzić do końca aż 2 konie. 😵
wątek zamknięty
mi nie działa facebook, howrse, i nk, której zawsze nie uzywam a jak mi potrzebne zdjęcie z niej to nie ma... 😤
wątek zamknięty
porobiłam wszystkie zaległe riding levele na lewych kontach i tym sposobem mam 3 horn of plenty 🤣
wątek zamknięty
Ile może być wart ten koń (mój koń 🙂 )
Ma wiele przedmiotów z CR i wysokie PG

http://www.howrse.pl/elevage/chevaux/cheval?id=2037222
wątek zamknięty
Nasetta zły link 😉
wątek zamknięty
KLIK

nikt nie chciałby postawić konia w tym OJ ??  👀 Mogę obniżyć poziom do zakwaterowania 😉
wątek zamknięty
Misskiedis   Jeździj nocą, baw się i krzycz na całe gardło!
23 lutego 2011 06:36
Nauczyć, tak za darmo? 😁 Ludzie biorą po paro kuponówe rzeczy bo ten cały html to dobry biznes 😉 Dziś do mnie pisze ktoś "zrób mi prezentację za koniki morskie lub laury dafne..." a wczoraj jeszcze lepiej:"zrób mi za darmo " !!! 😤

Oczywiście, że nie za darmo 😉

Wiecie co? Ostatnio pisałyście że wam się ktoś na konta howrse włamał i przez to mi się śniło że mi też się ktoś włamał, zabrał wszystkie jednorożce i najlepsze rzeczy z CR a później zresetował grę 😲
wątek zamknięty
EwuśCa czy ja się z tobą umawiałam na HOPa?
wątek zamknięty
Pacia ja bardzo chętnie skorzystam, ale dopiero 24-go kończy mi się zakwaterowanie w poprzednim. wstawiłam źrebaka do kogoś, bo nie chciało mi się u siebie boksu kupować i mu się marchewki skończyły 👿
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.