Jeśli masz zdrowego źrebaka, pastwiska mają wszystkie zielone gwiazdki i robisz według instrukcji, to się da. Daj link do źrebaka to sprawdzę w jakim jest ośrodku, bo pewnie na tym polega problem.
wątek zamknięty
U mnie w ośrodku :
http://www.howrse.pl/centre/fiche?id=5096Pożyczy ktoś pilnie pkt dorastania 👀 Oddam jutro jak kupie !!!
wątek zamknięty
Aaaa to wszystko jasne. Pisałam, że żyzność łąk też jest ważna. Ty masz tylko 53%. Źrebak nie zdobędzie wystarczająco dużo energii. U siebie mam żyzność 99% i bez problemu zrobiłam zabawy według instrukcji.
Wielkość boksów też może mieć znaczenie, ale nie jestem pewna.
edit:
Nie rozumiem. Shaver i Pacia - macie wspólne konto "paciaworo"?
wątek zamknięty
Aaaaaaaaaaa no to spoko 🙂 Mam 3 duże żyzne łąki ale pod uprawą więc tu się nie liczy 😫
Pożyczy ktoś punkt 👀
Nie nie mamy wspólnego tylko mój brat albo zapomina się wylogować , albo daje zapamiętaj mnie , a ja z prędkości pisze na jego koncie , albo jemu sie nie chce wylogować i pisze w moim imieniu 😉 ... 😉
wątek zamknięty
stanówka ogierami, mała zniżka ! 🙂 +sprzedaję kilka koni 🙂
wątek zamknięty
Nie nie mamy wspólnego tylko mój brat albo zapomina się wylogować , albo daje zapamiętaj mnie , a ja z prędkości pisze na jego koncie , albo jemu sie nie chce wylogować i pisze w moim imieniu 😉 ... 😉
Dzięki 🙂
wątek zamknięty
Ja mam CO.
Mogę wymienić się za chmurkę xd
wątek zamknięty
borkowa daj linka 😉
limonkowa.
cena będzie niższa, ale napisz na pw na howrse, ok ? 😉
wątek zamknięty
Szara , a nie masz przypadkiem pkt dorastania ?? 👀 Bo mogę dać ci chmurkę ale duuużo bardziej potrzebny mi punkt 😵
wątek zamknięty
http://www.howrse.pl/elevage/chevaux/cheval?id=962358 Wbiłem jej około 1.14 xd
Dzisiaj miała jeszcze 1.2 lat xD
wątek zamknięty
Shaver daj linka z profilu bracie 😁
wątek zamknięty
Pacia oddałam ostatni za krycie 🤔
wątek zamknięty
Szara ja będę mieć na sprzedaż takiego:
http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=507537Jak ci pasuje to już mogę ci go sprzedać. 😉
wątek zamknięty
Osz kurde dałem do opieki xd
KLIK macie ^^
wątek zamknięty
deidre ja nie wiem czym ten program się tak różni od angielskiego. Mi się udawało zawsze osiągnąć dobry wynik. No jedyne co mi nie pasuje to postępowanie według normalnego programu poniżej 10 stopni bo już jak dla mnie musi byc zimowy.
Skopowiowane z jakiegoś angielskiego forum:
WINTER FOAL GAMES:
---------------------------------------------------------------------------------------------------
It's possible playing with the foal the same numbers of hours until 3°C. This is the adapted method for this situation:
8 months :
2hr30 of pasture / Salt stone / Grooming / 7h playing/ Turnip / 1hr playing / Stroke / Carrot / Drinking/ 1hour box / Feed (5 lbs)
10 months :
1h30 of pasture / Salt stone / Grooming / 1hr playing / 1hr of pasture / Feed (7lbs) / 7hr playing/ Turnip/ 1hr playing / Stroke / Carrot / give drink
1 years :
2h30 of pasture / Salt stone / Grooming / 8h playing / Turnip / 1h playing / Stroke / Carrot / Give drink / 30min of pasture
1 year and 2 months :
1h30 of pasture / Salt stone / Grooming / 1h playing / Feed (10lbs) / 8h playing / Turnip / 1h playing / Stroke / Carrot / Give drink
1 year and 4 months :
30 min of pasture / Salt stone / Grooming / 1h playing/ Feed (10lbs) / 9h playing / Turnip / 1h playing / Stroke / Give drink / Carrot
1 year and 6 months :
30 min pasture / Salt stone / Grooming / 1h playing / Feed (12 lbs) / 10h playing / Turnip/ Carrot / 2h playing/ Stroke / Give drink
Of course, the foal sleeps in the pasture!!
Put it to the diet at 1year 8 months to move away overweight 's risk.
Method to recover complete health at 1 year 8 month
Put him in the meadow for a few hours,
as for his health to raise up to 100%
Salt stone / Grooming / feeding (4 pounds + 110 ounces cereals) / Carrot / Drink / Apple
and your horse has 100% morale !
You can start the rides !
==================================================================
WINTER FOAL GAMES FOR 0 DEGREE WEATHER
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
New method for playing with foals when the temperature is below 0. It involves putting the foal in the box at night. you must have salt stone and turnips to do this method, do to pay close attention to the feed amounts.
* 8 MONTHS : 8h playing
3h30 pasture / salt stone / grooming / 1h playing / Turnip / Feeding (2 pounds) / 7h playing / Stroking / Drinking / Carrot
* 10 MONTHS : 9h playing
2h30 pasture / Salt stone / 1h playing / Carrot / feeding (15 pounds) / Grooming /
1h playing / Turnip / 7h playing / Stroking / Drink
* 1 YEAR : 9h playing
2h30 pasture / Salt stone / Grooming / 1h playing / Carrot / Turnip / 1h playing / Drink /
Feeding (3 pounds) / 7h playing / Stroking
* 1 YEAR 2 MONTHS : 10h playing
1h30 pasture / Salt Stone / Grooming / 1h playing / turnip / 1h playing / Carrot /
Feeding (11 pounds) / 8h playing / Stroking / Drinking
* 1 YEAR 4 MONTHS : 11h playing
Feeding (16 pounds) /Grooming / 1h playing / Turnip / 1h playing / Drinking / 30mn Pasture /
Salt Stone / 9h playing / Stroking / Carrot
* 1 YEAR 6 MONTHS : 13h playing - Horse ends day at 24😲0 with around 16% energy
Grooming / Carrot / Salt Stone / 1h playing / Feeding ( 20 pounds) / 1h playing / Drinking /
30mn pasture / 10h playing / Stroking / 1h playing / Turnip
After games, horse has lost morale, health and energy
No rides or training if health not 100%
=========================================================
FOAL GAMES FOR NO CARROTS:
---------------------------------------------------------------------------------------------------
* 8 MONTHS : 8h playing
1h30 pasture / Salt stone / grooming / 1h playing / turnip / 2h Box / Apple / 1h playing / Feeding (6 pounds) / 6h playing / Stoking / Drinking
* 10 MONTHS : 9h playing
3 X 30mn pasture / Salt stone / grooming / 1h playing / Feeding (15 pounds) / 1h playing /
1h Box / Apple / 1h playing / turnip / 6h playing / stroking / Drinking
* 1 YEAR : 9h playing
1h 30mn pasture / Salt stone / grooming / 1h playing / Turnip / Feeding (1 pound) /
1h playing / 1h pasture / 7h playing / stroking / Drinking
* 1 YEAR 2 MONTHS : 10h playing
1h30 pasture / Salt stone / grooming / 1h playing / Turnip / 1h playing / Feeding (9 pounds) / 8h playing / stroking / Drinking
* 1 YEAR 4 MONTHS : 11h playing
Drinking / 30mn pasture / Salt stone / grooming / 1h playing / Turnip / 1h playing /
Feeding (14 pounds) / 9h playing / stroking
* 1 YEAR 6 MONTHS : 13h playing
grooming / Salt stone / 1h playing / Feeding ( 20 pounds) / 1h playing / 30mn pasture /
10h playing / Stroking / Drinking /1h playing / turnip
========================================================================
FOAL GAME NO SALT STONE
---------------------------------------------------------------------------------
Summary of Playing Time
# 8 months : 8hrs
# 10 months : 9hrs
# 1 year : 9hrs
# 1 year 2 months : 10hrs
# 1 year 4 months : 11hrs
# 1 year 6 months : 13hrs
-----------------------------------
Total : 60 h playing
GP gain is : 0.02 for 1h
=> total GP gain with games = 1.2
. *Note: This may not work in Winter, so I suggest waiting until Spring.* Your horse will gain the max GP, 1.2, using this method.
Normal games (temperature over 0 C.
Requirements: What you need before starting program
# Morale = 88% (at least in the morning)
# energy = 94% when foal wakes up
# carrots
# pasture very clean (100% cleanliness) **MUST be 100%**
# turnips
# temperature over 0 C (to put foal in pasture during night)
Respect the amount of forage given with the feeding box.
It has been calculated with precision to give enough energy, and avoid over-weight (NO FEEDING at 1 year).
8 Months: For morale 88% and above, when foal wakes up
2h30 pasture / grooming / apple / 1h playing / turnip / 1h pasture / 1h playing / Feeding (4 pounds) / 6h playing / stroking / Carrot / Drinking
10 Months : for morale 88% and above, when foal wakes up
2h30 pasture / grooming / 1h playing / Feeding (10 pounds) / 1h playing / turnip / 7h playing / stroking / Carrot / Drinking
1 Year: 9h playing - for morale 88% and above, when foal wakes up
2h30 pasture / Grooming / Apple / 1h playing / Turnip / 30mn Box / 8h playing / stroking / Carrot / Drinking / (no feeding)
1Year 2 Months: 10h playing - for morale 92% and above when foal wakes up
1h30 pasture / Grooming / Apple / 1h playing / Turnip / 1h playing / Feeding (7 pounds) / 8h playing / Stroking / Carrot / Drinking
==> for morale 88%: Feed 14p - morale 89%: Feed 12p - morale 90%: Feed 10p - morale 91% Feed 8p
1 Year 4 Months: 11h playing - for morale 93% and above, when foal wakes up
Carrot / 30mn Pasture / Grooming / Apple / 1h playing / Turnip / 1h playing / Feeding (12 pounds) / 9h playing / Stroking / Drinking
==> for morale 88%: Feed 17p - morale 89%: Feed 15p - morale 90%: Feed 14p - morale 91%-92%: Feed 13p
1 Year 6 Months: 13h playing - for morale 92% and above when foal wakes up
Horse ends day at 24😲0 with from 17% to 18% energy (do special care next day)
Grooming / Apple / Drinking / 1h playing / Feeding (20 pounds) / 1h playing / 30m Pasture / 10h playing / Turnip / 1h playing / Stroking / Carrot
wątek zamknięty
Mógłby ktoś podać plan treningu i dnia dla pinto i/lub archałtekinów?? Proszę 🙇
wątek zamknięty
borkowa nie mam kogo 🙁
Patrzcie kupiłam go za 2000 e i nawet BEZ KUPONÓW !!! 🤔 😵
http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=728955
wątek zamknięty
Pacia łoł ! przecie to pegaz 🤔
ja kupiłam ogiera kłusaka, z nieśmiertelnością za 3000 eq 🤣
kto potrzebuje konika morskiego ? 🙂
wątek zamknięty
Ja go kupiłam za 2 tys posłałam na GP , zdechł i go ożywiłam i żyje sobie szczęśliwie 😀
wątek zamknięty
Patrzcie kupiłam go za 2000 e i nawet BEZ KUPONÓW !!! 🤔 😵
http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=728955
Miałam go nawet kupić... Dopiero co był wystawiony na sprzedaż za 1000 i 1 kupon. Jakim cudem kupiłaś go za 2000? 🤔
wątek zamknięty
Nie wiem 🤣 Jakoś tak mi wyskoczyło i nie mogłam się powstrzymać chociaż oglądałam inne 😁
wątek zamknięty
jeju, ale mam mało kasy 👿
kto potrzebuje konika morskiego ? wymienię na coś z CR 🙂
wątek zamknięty
borkowa., No i co jest fascynującego w pegazie? Pegaz to zwykły koń, tylko źe dodatkowym przedmiotem z czarnego rynku. Więc nie rozumiem tego podniecenia ;]
wątek zamknięty
Zauważcie że jej konik ma objęcia morfa ( za 3 kupony 😁 )
Też mam pegaza...
KLIK nie rozumiem podniety
wątek zamknięty
Mi raczej chodziło o te bonusy , treningi i cenę w porównaniu że 2 000 to niektórzy dają za źrebaka PG poniżej 348 i 0 umiejętności " bo jest ładny " 😉
wątek zamknięty
Notarialna po prostu zdziwiłam się, że Pacia kupiła pegaza za 2000 eq, często pegazy są drogie, bo "mają krew meduzy" więc się zdziwiłam 😉
wątek zamknięty