Howrse gra :)

borkowa. no właśnie i zazwyczaj to ludzie chcą za samego konia na priv 1 kupon i doliczją jeszcze za bonusy 😉
wątek zamknięty
Notarialna   Wystawowo-koci ciąg. :)
23 grudnia 2010 14:50
I jeszcze ta mieszanka 😁
Ja się tam dziwię, że takie konie w ogóle schodzą. 😉 Nie produkuję mieszanek, bo założyłam sobie, że na koncie będę mieć tylko konie z mojej hodowli, a kupowanie daruję sobie. Nie ma sensu, a w ofertach pokryć jest już naprawdę dużo fajnych czystych ogierów z wysokich gp 😉

No i nie chcę sobie historii hodowli zasyfiać mieszankami 😉
wątek zamknięty
Pacia ja nie zaglądam do prywatnych, ponieważ zazwyczaj każdy koń jest za kupony (a ja nie kupuję, mam telefon na abonament, a jak potrzebuję to brat zakupi 🙂😉
wątek zamknięty
Notarialna Ja staram się nie robić mieszanek andaluzów , a robie czasem mieszanki bo mają potencjał wyższy do umiejętności niż czysta krew 😉

Zrobiłam zadanie żeby zrobić PG 1.20 z 2-oma źrebakami  😅 Teraz tylko wygrać 10 zawodów  😅
wątek zamknięty
Notarialna   Wystawowo-koci ciąg. :)
23 grudnia 2010 14:56
borkowa., Można ustawić w opcjach sprzedaży prywatnych, że będą się wyświetlać tylko sprzedaże za equus. Mało jest ich zazwyczaj, ale można wypatrzeć często bardzo fajne źrebaki za fajną cenę.
wątek zamknięty
http://www.howrse.pl/marche/priveVoir?id=16511&requete=  Patrzcie jaka ta fajna a tania 😀
wątek zamknięty
a ja mam to gluie zadanie na wyhodowanie pegaza ;/
wątek zamknięty
Hermes   Może i mam podły charakter, ale za to dobre serce.
23 grudnia 2010 15:07
la.chevaux, chyba jednorożca 😉
wątek zamknięty
peagaza ?? a nie przypadkiem jednorożca ? 😁 Bo ja mam ale na jednorożca a pegaza nie da się wychodować  😁
wątek zamknięty
tfuuu. no ;p pomylilam sie ;d ej no ale to jest glupie ;// tym bardziej ze ciezko go wyhodowac =.=
wątek zamknięty
Udało mi sie podwyższyć PG o 1.20 😀 Jeszcze tylko jeden źrebak mi potrzebny.
wątek zamknięty
słuchajcie potrzebny mi osrodek z lakami 100% i marchewkami .. do wykonania tego zadania z pg .. bo musze podwyzszyc...
wątek zamknięty
znacie jakiś dobry ośrodek z czystymi i żyznymi łakami, boksami. 😉  ?i wolne miejsca w nim. 🙂
wątek zamknięty
ja mam właśnie u siebie i zmienam poziom umiejetnosci zeby wstawic swojego zrebaka
wątek zamknięty
Ja mam ( ośrodek Kamahana ) 4 żyzne i jedną zwykłą na pastwiska boksy małe ale są marchewusie ^^ 20 [img]http://www.howrse.com/media/equideo/image/fonctionnels/small/equus.png?UJkzejlfk[/img] jedno wolne miejsce
wątek zamknięty
Skończ zabawy z dwoma źrebakami z 1.20 dodatkowego punktu PG.
Jak to zrobić???

--------------------------------------------------------------------------------
??? Wiem ze głupie pytanie..ale kto pyta nie błądzi xD 😂
wątek zamknięty
Bardzo potrzebuję chmurek/ punktów dorastania (pkt mogę oddać od razu z drugiego konta). :kwiatek:
wątek zamknięty
Ehh. niestety będę musiała poczekać do jutra i umieścić w swoim ośrodku ( Black Light . ) btw. strasznie dużo ośrodków bierze 25e.  a  nie ma marchewek ani żyznych łąk .  🤔
wątek zamknięty
[quote author=Primochówna link=topic=1802.msg820349#msg820349 date=1293118295]
Skończ zabawy z dwoma źrebakami z 1.20 dodatkowego punktu PG.
Jak to zrobić???

--------------------------------------------------------------------------------
??? Wiem ze głupie pytanie..ale kto pyta nie błądzi xD 😂
[/quote]
I po co ja wklejałam program zabaw ze 2 strony wcześniej, skoro nikomu nie chce się go przeczytać, a podziękowały ze 2 osoby?  😵
wątek zamknięty
A sorki nie zakumałam że to do tego zadania  😡 :kwiatek:
wątek zamknięty
ja teraz sie probowalam kierowac wg niego ale jak w 8 mies chcialam dac zabawy 7 h to wyskoczylo ze zabiera 109% energii ;/
wątek zamknięty
To też już tłumaczyłam - Pacia miała taki problem 😉
wątek zamknięty
łąki mam żyzne.. kurcze no.. ale i tak juz pkt dorastania ne mam
wątek zamknięty
Ilość zżeranej energii zależy od morali. Jak wasz koń nie ma 100% to więcej energii z niego ściąga.

Dziewczyny bez kitu z tymi jednorożcami to porażka. A jaki numer ma to zadanie?? Chyba już se zaczne szukać jakiegoś  🤔wirek: 🤔wirek:
wątek zamknięty
69...
wątek zamknięty
69...

fajny numer  😁 😁

Czyli jeszcze 10 zadań mi zostało do tego. Kurde ma ktoś u nas jednorożca?? Bo one chodzą po kilka kuponów!  😵 😵
wątek zamknięty
ja z dziewczyna sie umowiłam i pozyczyła mi klacz n a parę dni. zazebilam ja jednorozcem o tej 18;23 czy ile za 1500 eq i i tak urodzil sie zwykly kon ;/ zwatpilam...
wątek zamknięty
Ma ktoś dobre krycie? 100BLUP i powyżej 370??  😁
wątek zamknięty
ja mam ogiera 100 % blup moj pierwszy kon.
http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=61020
wątek zamknięty
Bo to ponoć trzeba kryć parę razy  😵 😵 Ehh masakra, ale zanim ja dojdę do tego zadania to pewnie z miesiąc minie, może trochę stanieją.
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.