kącik skoków

Dramka  super się prezentujecie!🙂😉 a jak organizacja i boksy w tym roku w Lesznie? 🙂 bo wybieram się 16-18.11  😀
Organizacja super  😀 tylko trzeba mieć psa cały czas na smyczy  🤣
hehe, to rzeczywiście minus zawodów  😀
oj, trzeba, trzeba  🤣 inaczej 500 zł mandaciku!
[quote author=Zapnij się link=topic=18.msg1562207#msg1562207 date=1350996613]
hehe, to rzeczywiście minus zawodów  😀
[/quote]

Dla mnie utrudnienie. Ale byłam pod wrażeniem jeżeli chodzi o organizacje i ilość koni. Zawody niestety do najtańszych też nie należą.
Taki tylko żarcik Dramka, rozumiem wszystko 😉
Leszno to dość dobre miejsce do organizacji zawodów, jedynie tylko raz słyszałam jak znajomi nie byli zadowoleni, ale to wtedy były te meeeega mrozy a boksy były na dworzu, pod lekkim zadaszeniem.
Ja kocham Jaszkowo!
spoko 😉 Ja na dzień dobry usłyszałam czy chce 300zł zapłacić za pieska  😁 W namiotach było zimno..
o właśnie..nie jestem pewna czy ten wątek ale jak się mają sędziowie na ZR+ZO do startowania w owijkach na przodach? ..bo podobno nie wszyscy są zadowoleni..to jest w 100% dozwolone czy ktoś natrętny się może przyczepić?  👀
Dlaczego niby w owijkach nie można?
ja sie z tym nie spotkałam, ale koleżance kiedyś zwrócili na to uwagę, dlatego sie zdziwiłam  🤔
można, najwyżej jakiś nadgorliwy każe odwinąć i zobaczy czy nie masz pod spodem nic ciekawego, ale wątpię, żeby się tak wydarzyło 😉
Bardziej się czepiają ochraniaczy na młodych koniach
Dramka - widziałam Cię w niedzielę, chciałam Cię złapać i pogadać, ale mi uciekłaś po przejeździe  👀  Noooo, w namiotach było zimno, w których stałaś?
stałam w tych przy placu zewnętrznym i tym razem się uzbroję w ciepłe derki  🤣

szkoda, było zagadać 😉
Ej, ja też, nawet nie wiem, czy nie stałyśmy blisko siebie ;-) Stałaś w namiocie po prawej, prawie przy samym końcu? Bo coś mi się tak wydaje :-)

No kurcze, chciałam podejść, w sobotę i w piątek Cię nie widziałam, a w niedzielę tak, tylko po Twoim przejeździe mnie zagadali i uciekłaś mi z pola widzenia  😡 Teraz coś mi świta, że stałyśmy obok siebie, ale ze mnie gapa!
TAK  😀
Pfff, to ja dwa boksy wcześniej stałam..... Ale lipa, dałam ciała! Mam nadzieję, że będzie okazja, gdzie jesteś na kolejnych? My chyba Jaszkowo, ale następne, nie to najbliższe.
za 3 tyg w Lesznie
Ktoś   Dum pugnas, victor es...
23 października 2012 16:27
a gdzie można znaleźć kalendarz Jaszkowa i Leszna w wersji ZR? czy ZR tylko przy ZO robią?
propozycje do Leszna są na świecie koni
Ktoś, udało Ci się coś może dowiedzieć na temat Białogóry? (na maile nie odpisują, w końcu pewnie do nich zadzwonię)
Ktoś   Dum pugnas, victor es...
23 października 2012 16:36
no własnie nie 🙁
chyba pożegnam się ze startami tej jesieni 🙁 bo droga do Kwidzyna jakoś mi nie leży 🙁
Chodzi o te zawody w Białogórze, które miały się odbywać co kilka tyg? Tak jak u Robsonów HPWiM .
A.Weckwert mówił Nam, że nie udało się zebrać sponsorów i kasy..  🤔
Tak, o te zawody chodzi. To szkoda, myślałam, że w końcu zrobię sobie weekend bez rodziny, przy okazji zawodów 😉
A kiedy będą w Kwidzynie?
Edit ort.
domiwa   W poszukiwaniu prawdy, mojej prawdy...
23 października 2012 19:08
anai w Kwidzynie byly ostatnio, teraz beda 24-25.11
Dzięki, wpiszę sobie w kalendarzu.
I jak tam, kogo spotkam w najbliższy weekend w Jaszkowie ??
Bardziej się czepiają ochraniaczy na młodych koniach

Że mają, czy że nie mają? Rozumiem, jakby się czepiali ich braku (bo młodziaki).
Bischa, chodzi o to, ze mlode konie nie moga miec na zadach ochraniaczy typu pro, skorupek. sa uwazane za ochraniacze zaciskowe, niedozwolone na mpmk.
A ok, dzięki za wyjaśnienie :kwiatek:
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się