Dramka super się prezentujecie!🙂😉 a jak organizacja i boksy w tym roku w Lesznie? 🙂 bo wybieram się 16-18.11 😀
Organizacja super 😀 tylko trzeba mieć psa cały czas na smyczy 🤣
hehe, to rzeczywiście minus zawodów 😀
oj, trzeba, trzeba 🤣 inaczej 500 zł mandaciku!
[quote author=Zapnij się link=topic=18.msg1562207#msg1562207 date=1350996613]
hehe, to rzeczywiście minus zawodów 😀
[/quote]
Dla mnie utrudnienie. Ale byłam pod wrażeniem jeżeli chodzi o organizacje i ilość koni. Zawody niestety do najtańszych też nie należą.
Taki tylko żarcik Dramka, rozumiem wszystko 😉
Leszno to dość dobre miejsce do organizacji zawodów, jedynie tylko raz słyszałam jak znajomi nie byli zadowoleni, ale to wtedy były te meeeega mrozy a boksy były na dworzu, pod lekkim zadaszeniem.
Ja kocham Jaszkowo!
spoko 😉 Ja na dzień dobry usłyszałam czy chce 300zł zapłacić za pieska 😁 W namiotach było zimno..
o właśnie..nie jestem pewna czy ten wątek ale jak się mają sędziowie na ZR+ZO do startowania w owijkach na przodach? ..bo podobno nie wszyscy są zadowoleni..to jest w 100% dozwolone czy ktoś natrętny się może przyczepić? 👀
Dlaczego niby w owijkach nie można?
ja sie z tym nie spotkałam, ale koleżance kiedyś zwrócili na to uwagę, dlatego sie zdziwiłam 🤔
można, najwyżej jakiś nadgorliwy każe odwinąć i zobaczy czy nie masz pod spodem nic ciekawego, ale wątpię, żeby się tak wydarzyło 😉
Bardziej się czepiają ochraniaczy na młodych koniach
Dramka - widziałam Cię w niedzielę, chciałam Cię złapać i pogadać, ale mi uciekłaś po przejeździe 👀 Noooo, w namiotach było zimno, w których stałaś?
stałam w tych przy placu zewnętrznym i tym razem się uzbroję w ciepłe derki 🤣
szkoda, było zagadać 😉
Ej, ja też, nawet nie wiem, czy nie stałyśmy blisko siebie ;-) Stałaś w namiocie po prawej, prawie przy samym końcu? Bo coś mi się tak wydaje :-)
No kurcze, chciałam podejść, w sobotę i w piątek Cię nie widziałam, a w niedzielę tak, tylko po Twoim przejeździe mnie zagadali i uciekłaś mi z pola widzenia 😡 Teraz coś mi świta, że stałyśmy obok siebie, ale ze mnie gapa!
Pfff, to ja dwa boksy wcześniej stałam..... Ale lipa, dałam ciała! Mam nadzieję, że będzie okazja, gdzie jesteś na kolejnych? My chyba Jaszkowo, ale następne, nie to najbliższe.
a gdzie można znaleźć kalendarz Jaszkowa i Leszna w wersji ZR? czy ZR tylko przy ZO robią?
propozycje do Leszna są na świecie koni
Ktoś, udało Ci się coś może dowiedzieć na temat Białogóry? (na maile nie odpisują, w końcu pewnie do nich zadzwonię)
no własnie nie 🙁
chyba pożegnam się ze startami tej jesieni 🙁 bo droga do Kwidzyna jakoś mi nie leży 🙁
Chodzi o te zawody w Białogórze, które miały się odbywać co kilka tyg? Tak jak u Robsonów HPWiM .
A.Weckwert mówił Nam, że nie udało się zebrać sponsorów i kasy.. 🤔
Tak, o te zawody chodzi. To szkoda, myślałam, że w końcu zrobię sobie weekend bez rodziny, przy okazji zawodów 😉
A kiedy będą w Kwidzynie?
Edit ort.
anai w Kwidzynie byly ostatnio, teraz beda 24-25.11
Dzięki, wpiszę sobie w kalendarzu.
I jak tam, kogo spotkam w najbliższy weekend w Jaszkowie ??
Bardziej się czepiają ochraniaczy na młodych koniach
Że mają, czy że nie mają? Rozumiem, jakby się czepiali ich braku (bo młodziaki).
Bischa, chodzi o to, ze mlode konie nie moga miec na zadach ochraniaczy typu pro, skorupek. sa uwazane za ochraniacze zaciskowe, niedozwolone na mpmk.
A ok, dzięki za wyjaśnienie :kwiatek: