KOŃSKA REWIA MODY cz. IV (sezon 2010)

noen   A story of a fighter of our human race
26 października 2010 20:21
marine to granat  :kwiatek:
wątek zamknięty
sei   . let's grow old together & die at the same time .
26 października 2010 20:22
ja się pytam... czy będą sr!? 😀 bo jak tak to pół asortymentu moje  🏇
no i ten nougat. też bym chciała. nawet vs!  😕
wątek zamknięty
wątek zamknięty
No tak, ale w tytule produktu macie wyraźnie: czaprak pony. No ale jeśli wam zależy, to się dowiadujcie, wolna Polska  😀
A co do dyskusji o "dziwnej promocji"... naprawdę nie sądzę żeby Kerakles sprzedawał sfałszowane czapraki. Po prostu, dał promocję, więc zamiast wybałuszać gały i podejrzewać własciciela sklepu trzeba polować na szmatki  😉
wątek zamknięty
Osłabiacie mnie. Ktoś ma dostęp do jakiś czapraków z wyprzedaży, sam daje dobra cenę i już węszycie podstęp. Czy to ważne czy petrol z nowej czy starej, zlitujcie się. Czasami mam wrażenie że nie którym tu jeszcze tylko nie powiem czego i gdzie brakuje. Kto chce niech kupuje, a reszta idzie do konkurencji i czeka aż łaskawie obniżą z 10%  😵

noen - już nie przesadzaj, ja nie mam 10 czapraków i nie skaczę P ani nawet L, więc proszę nie wsadzaj wszystkich do jednego wora.
wątek zamknięty
galeria , wlasnie  🥂
wątek zamknięty
kuuurcze cena świetna i bym coś brała w ciemno, ale czemu nie ma sr?? szkoda, straszna szkoda!

sei - pisałaś jak pisałam - NO WŁAŚNIE! jak by były sr to bym kupiła to drugie pół😀
wątek zamknięty
sei   . let's grow old together & die at the same time .
26 października 2010 20:26
ja tam napisałam o tego nougat. czy będzie dostępny w wersji full. i czy będą sprowadzać czapraki sr. bo jak wiadomo mam pier***ca na ich punkcie  😁
wątek zamknięty
marine to nawy 😉 z NOWE kolekcji , ja juz to rozkmilam  😉

Tak?!  😲 Ale to ten granat z zieloną lamówką?!  😲
wątek zamknięty
arivle   Rudy to nie kolor, to styl życia!
26 października 2010 20:29
Heh, też bym dużo rzeczy z tej przeceny kupiła, ale... Kasy brak, a jeszcze dery trzeba kupić. Akurat teraz kiedy nie mam kasy, takie przeceny się pojawiają  😵
wątek zamknięty
tak , bo innego marine z zielona lamowka ni ma 😉
wątek zamknięty
ja tam się cieszę, że jest taka fajna promocja 🤣 natomiast nie cieszy mnie czepialstwo niektórych osób 😉 może dla niektórych ważne czy petrol nowy czy stary, jestem tego ciekawa co do mnie przyjdzie chyba mam do tego prawo, czy może powinni mi tego zabronić 🙄 inna osoba tu napisała, że ciekawi ją jaki to będzie marone to jakoś nikt z tego powodu nic nie robi....

żeby nie było OT co to są za Eskadrony? http://www.siodlarnia.com/index.php?page=produkt_info&produkt_id=3280 http://www.siodlarnia.com/index.php?page=produkt_info&produkt_id=3284 standardy? 

Nanciau tak? Chyba zaraz zdobię domówienie 😁
wątek zamknięty
Ale się obśmiałam! 😀
Dobrze, niech wam strach usta zamyka skoro tu taki terror panuje 🤣
wątek zamknięty
Burza - Dobrze wejść na KRM przynajmniej mogę się dowiedzieć że mam 10 czapraków z eskadrona i skacze P  😁 Gorzej jak się wyda że nie, przestaną mnie akceptować na RV  😕
wątek zamknięty
Presja, ciii to może nikt się nie dowie 😉
wątek zamknięty
widać niektórzy nie umieją przestać sie czepiać
wątek zamknięty
tak , bo innego marine z zielona lamowka ni ma 😉

SUPER  😀 Będzie na zawody do fraka  🙂 Kupiłam 3  💃

PS. Nie ma podróbek ESKADRONA  🤔wirek:
wątek zamknięty
lunqa - Wy jesteście na co dzień wszyscy tacy drętwi  , bo jeżeli tak to podziwiam waszych znajomych.

Andre - Szczerze? Za te 58zł to chyba powinno Cie walić tu i ówdzie czy to nowy czy stary, bo za takie pieniądze to nawet używanego nie kupisz chyba, a z tego co wiem różnica między starą a nową chyba nie za wielka. Mój koń pewnie się na mnie obrazi jak przyniosę mu eskadrona petrol ze starej kolekcji bo jego w sumie to chyba najbardziej interesuje w czym będzie wyglądał jak idiota  😎
wątek zamknięty
Felinka   z niejasnych przyczyn zajmuję się niczym
26 października 2010 20:44
Andre u nas w stajni są właśnie takie Eskadrony, z logiem po jednej stronie.  😉
wątek zamknięty
florcia9   "Amicus optima vitae possessio"
26 października 2010 20:45
A ja właśnie dokonałam przelewu za 3 cottony i jednego L-Polo i jestem szczęśliwa  😀 Nie obchodzi mnie skąd są sprowadzane, czy mają naszywkę eskadrona, czy są w 100% oryginalne i niewiadomo co jeszcze. Za to bardzo się ciesze, że ktoś postanowił je wystawić za taką cenę i jeśli tylko są jakości cottonów to dla mnie mogą być nawet sygnowane Yorkiem.
Nie rozumiem waszego czepialstwa, nie chcecie to nie kupujcie, ale żeby komuś tyłek obrabiać bo dał niższą cenę na faje produkty...  🤔wirek:

Dobra już się wynoszę bo to wątek nie dlamnie, też 10 Anek nie mam i w N klasie nie startuje  🙄
wątek zamknięty
Presja
wręcz przeciwnie  🤣
wątek zamknięty
Tak , marine to nowy NAVY  z obecnej kolkecji 😉 ja nie lubie granatow , wiec nie biore  😁

aha rozmawialam z panem i grun TO ....... ZIELEŃ Z OBECNEJ KOLEKCJI  😅 😅 pan czytal mi z metki nazwe   😁
wątek zamknięty
Naciau
o tak!  😅 na to po cichu liczyłam!
wątek zamknięty
No widzicie, zbierajcie pieniążki i kupujcie bo braknie, zamiast się zastanawiać czy oryginał czy nie  😁

lunqa - No to nie smęć mi tu !
wątek zamknięty
Presja, a widzisz, ja dorwałam używanego Eskadrona za 40zł 😀 Mi to akurat nie jest obojętne, bo starego petrola już mam i chciałabym ten nowy 😉 I chyba idąc tropem Nanciau chyba okaże się, że to będzie nowy i bardzo się cieszę z tego powodu 🙂

Szczerze powiedziawszy to zauważyłam że tylko Visenna się tu czepiała, że czapraki za tanie i bla bla, raczej nikt więcej więc nie wiem skąd tutaj się pojawiła liczba mnoga 😉
wątek zamknięty
Na metce jest kolor?  😲

To musi być podróba  😁
wątek zamknięty
tak , bo pan czytal mi kolor z mietki , grun-po niemiecku zielony  😉 (metka nowości)

ciekaaaaawe ktory sklep tak obrazal siodlarnie  🤔
wątek zamknięty
Felinka   z niejasnych przyczyn zajmuję się niczym
26 października 2010 21:00
siodlarnia to NAPRAWDE prawdziwy sklep dla kobiet  😎 gdybym tylko aktualnie miała kasę... no ale niedługo urodziny, więc zażyczę sobie co nieco.  😁
wątek zamknięty
No i kupiłam szarego cottona 😂
wątek zamknięty
Green zamówiony  😅
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.