KOŃSKA REWIA MODY cz. IV (sezon 2010)

No to jestem ciekawa czy pojawi się polopad marone albo brillanty  😍 😍 Tylko tak może za miesiąc xD To jakoś się dorobię 😀
wątek zamknięty
Nie ma nic dziwnego w tym że można się dziwić jakim cudem sklep ma na sprzedaż tak tanio czapraki z NAJNOWSZEJ kolekcji. Pokaz mi proszę te niemieckie sklepy gdzie są takie ceny. Oczywiście mówię o kolekcji która dopiero co wchodzi na rynek.

Andre Nie tylko vissena  😂
wątek zamknięty
sei   . let's grow old together & die at the same time .
26 października 2010 21:07
ja bym chciała żeby sr się pojawiły i niciaki. wtedy to już sobie żałować nie będę  🤬 😁
wątek zamknięty
Livia   ...z innego świata
26 października 2010 21:09
sei, chyba czekam identycznie jak Ty 🙂
wątek zamknięty
Nie ma nic dziwnego w tym że można się dziwić jakim cudem sklep ma na sprzedaż tak tanio czapraki z NAJNOWSZEJ kolekcji. Pokaz mi proszę te niemieckie sklepy gdzie są takie ceny. Oczywiście mówię o kolekcji która dopiero co wchodzi na rynek.

Andre Nie tylko vissena  😂

Czy TY UMIESZ CZYTAĆ???? Nie, nie umiesz. Idź może do podstawówki bo z ortografią też masz problemy  😵 😵

Widzisz tu czepianie się?? CZEPIANIE SIĘ? Napisałam że można się DZIWIĆ, co robiło poł revolty jak się dowiedziało ze są tam czapraki z nowej kolekcji. Visenna jako jedyna zaczęła podejrzewać jakieś oszustwo.

wątek zamknięty
oglądałam poprzednie strony, i czy w realu green też jest taki jasny ?
bo na zdjęciach ze sklepów wydaje sie ciemniejszy

teraz sie modle żeby pasował na gniadego  🏇
może ma ktoś jakieś fotki ?
wątek zamknięty
lunqa 😵
wątek zamknięty
co zaś ?
wątek zamknięty
xxagaxx Trafiłam wrażliwy punkt?  😁
wątek zamknięty
PS. Nie ma podróbek ESKADRONA  🤔wirek:

A właśnie, że są!

Jutro nie ma mnie w robocie, pojutrze cyknę fotę to nie uwierzycie.   😁

Co do mojego czepialstwa - po tym wszystkim co widziałam w wykonaniu Eskadrona/Pikeura (pisałam już, że pilnują i racjonują produkty jak cudowne lekarstwo na raka) mam prawo mieć wątpliwości.
Nikomu nie mówię - nie kupujcie.  🙂
Ja sama jako użyszkodnik konia chcę by sprzęt był jak najtańszy!
Jeśli okaże się, że to oryginalne Eskadrony - może sama się pokuszę. Póki co wolę zobaczyć co do Was przyjdzie 🙂
Mam prawo mieć wątpliwości. Jakby ktoś zaproponował mi nowy samochód za pół ceny - też zastanawiałabym się w czym tkwi haczyk. Tyle.
wątek zamknięty
Zuziasta   Zakupoholik na odwyku...
26 października 2010 21:20
vissenna, a jeżeli jedyna różnica polega na braku metki to są już passe? 😉
wątek zamknięty
Zuziasta Oczywiście, że nie ale jeśli (odwołam się znowu do przykładu samochodu) ktoś sprzedaje mi Mercedesa, a dostaję Fiata to jest to że wprowadzanie klienta w błąd.
wątek zamknięty
26 października 2010 21:26
co zaś ?

cały ten wątek jest zasiany zdjęciami nowej kolekcji. głównie ja je wstawiam. więc śmiało możesz przejrzeć moje posty 😉
wątek zamknięty
Czekam z niecierpliwością na fotke  😎

Brak metki nie świadczy o niczym.  🙄

"Jakby ktoś zaproponował mi nowy samochód za pół ceny - też zastanawiałabym się w czym tkwi haczyk"

Nie zastanawiam się tylko biore  😁
wątek zamknięty
Ktoś   Dum pugnas, victor es...
26 października 2010 21:28
vissenna, Twoja lojalność w stosunku do pracodawcy jest powalająca....
wątek zamknięty
26 października 2010 21:29
Ale załóżmy że czapraki te są produkowane w tej samej firmie co czapraki eskadrona.
Chyba w takiej sytuacji nie ma to dla Ciebie znaczenia?
Od zawsze wiadomo że "metka" kosztuje. 😉

btw. nie uważam żeby cottony eskadrona powalały jakością. 😉
wątek zamknięty
"btw. nie uważam żeby cottony eskadrona powalały jakością"

Dokładnie. Dlatego uważam że 58zł to cena akurat  🤣
wątek zamknięty
26 października 2010 21:33
polopad marone
[img]http://www.reitforum.de/attachments/eskadron-kollektion-herbst-winter-2010-ii-bierde-089.jpg-734213d1288040649[/img]

koniec dywagacji na temat TYCH cottonów odnośnie ich autentyczności proszę  😵
komuś się nie podoba. nie kupuje. ma prawo mieć wątpliwości tak jak vissena. nie ma prawa natomiast nikogo publicznie oczerniać. pomówienia nie są mile widziane.
wątek zamknięty
26 października 2010 21:33
Dramka, gdybyś napisała to na facebooku kliknęłabym "lubię to!"  🤣
wątek zamknięty
[quote author=lunqa link=topic=14623.msg749127#msg749127 date=1288123972]
co zaś ?

cały ten wątek jest zasiany zdjęciami nowej kolekcji. głównie ja je wstawiam. więc śmiało możesz przejrzeć moje posty 😉
[/quote]
chodziło mi czy ktoś ma może jeszcze jakieś inne fotki (których tu jeszcze nie ma) najlepiej na gniadym  😉
wątek zamknięty
Sei, czy owije też marone?
BTW... jezyczek też ma tego koloru, hahah.
wątek zamknięty
xxagaxx Trafiłam wrażliwy punkt?  😁

Może ja trafiłam w twój i coś w końcu dotrze, choć już dawno straciłam nadzieję......

Zuziasta no właśnie to ich największa wada, że nie są zbytnio trwałe, spierają się i mechacą. Bo super wyglądają, fajnie leżą i są cienkie.

sei chyba mnie z niego wyleczyłaś 😉
wątek zamknięty
Dramka a widzisz, czyli zupełnie inne podejście do życia   😎
Ja się już w życiu kilka ładnych razy przejechałam na ludziach, dobrych intencjach itp, więc dmucham na zimne z przyzwyczajenia.

Co do samych czapraków - jeśli wszystko będzie ok i pojawią się polopady  w równie okazyjnej cenie - sama z chęcią kupię!  😅

Ktoś lojalność nie ma tu akurat za wiele do rzeczy. Sama często kupuję w innych sklepach - wiadomo byle taniej.  😁
wątek zamknięty
26 października 2010 21:39
xxagaxx, ale i tak je kochamy...  😁
wątek zamknięty
"Może ja trafiłam w twój i coś w końcu dotrze, choć już dawno straciłam nadzieję......"

xxagaxx Chciałabyś  😁 Dla mnie twoja wypowiedz była tylko żenująca taka jak sama autorka  😁

Majtki narobie zanim dostanie swoje 3 cottony  😅
wątek zamknięty
26 października 2010 22:20
kotbury, tak. marone 😉

xxagaxx, właśnie z myślą o tobie to foto wrzuciłam. cotton wygląda dużo lepiej
[img]http://www.reitforum.de/attachments/eskadron-kollektion-herbst-winter-2010-ii-bierde-092.jpg-734210d1288040003[/img]

ale z kolei na wcześniejszych zdjęciach niektórych wyglądał powalająco. wydaje mi się jednak że te co teraz wrzuciłam są bardziej 'rzeczywiste'...
wątek zamknięty
a mi sie jakoś w ogóle nie podoba połączenie jasnego brązu z tą niebieską lamówką ...
wątek zamknięty
Dramka przykre jest to ze Ty jesteś dorosła osobą, łatwiej bołoby to zniesc gdybyś miała 15 lat. Ale dla mnie OT. I dla Ciebie też powinien być zachopwaj resztki godności i po prostu skończ. 

sei I chyba dzięki tobie zainwestuję w brillanta 😉
wątek zamknięty
26 października 2010 22:37
tak brillanty ładne 🙂
wątek zamknięty
sei
Na fotkach polopad zdaje się mniejszy niż cotton  😲 Możesz mi zmierzyć jego wysokość (polopad) :kwiatek:

xxagaxx odebrałaś mi moją godność  😵 Muszę sobie kupić 4 cottona  😁
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.