KOŃSKA REWIA MODY cz. IV (sezon 2010)

arivle   Rudy to nie kolor, to styl życia!
08 września 2010 14:13
Ja też z okserem nie miałam jeszcze zbytnich problemów, i znajoma a zniszkę  😜
No więc zdecydowałam się:
na 100% cotton Marone, Petrol + owijki petrol,
ANKY Fog i to tyle. Wcale nie dużo.  🤣
wątek zamknięty
Jeju, najchętniej to ja bym wszystko z tej kolekcji wykupiła, łącznie z niciakami  😍
ale niestety muszę się ograniczyć w "marnych" 500 zł  😤
koniecznie muszę mieć derę w romby navy-green i 2 cottony: choco i petrol. Wziełabym też green ale mam już limegreen a nie lubię mieć np dwóch zieleni. Ale myślę że w 500 zł się wyrobię - ale sponsor na resztę kolekcji mile widziany  😀
wątek zamknięty
noen   A story of a fighter of our human race
08 września 2010 17:36
ja się ogranicze do zieleni, błękitu i może petrola cottony 🙂
wątek zamknięty
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
08 września 2010 17:42
a ja ostatnio zaszalałam na sprzet i teraz na szmatki mam malo funduszy 🙁
Kupilam brazowego Artemisa, Brązowe Veredusy olimpici, brazowy napiersnik, poprałam derki w pralni notabene czekalam 3 msc i dopiero jutro maja je przywiezc 😲

a co bym chciała?? no powiem wam ze sie wacham..
na 100% komplet zielony cotton + owijki
chyba brillant petrol+ owijki
i chyba Marone
i ze starej juz kolekcji chyba skusze sie na navy 🤬
wątek zamknięty
noen   A story of a fighter of our human race
08 września 2010 17:46
Zairka - powiem szczerze że po pierwszym praniu cotton navy stracił na kolorze a prałam go najpierw recznie a potem 20 czy 30 stopni na jakąś chwilke w pralce ;/
wątek zamknięty
sei Na kasztana też pasuje 😉
wątek zamknięty
sei   . let's grow old together & die at the same time .
08 września 2010 19:20
to dobrze 🙂 teraz tylko wygrywam w totka i jest mój  😂 ale mam już odłożone inne cudo 'na otarcie łez'. nie mogę się doczekać  😅

Zairka, a mój navy był prany w pralce na 30 stopni. wirowany na 1200 i nówka sztuka nie śmigany. tak wygląda 😉
wątek zamknięty
08 września 2010 19:23
Sei, to ile ty już tych cottonów masz? Nie nadążam chyba, a chętnie się dowiem, bo Despo ma trochę podobną maść do mojej rudej  😍
I wiesz co, marzy mi się taka sesja z tobą. Taka mrr  💘
wątek zamknięty
08 września 2010 19:30
cottonów mamy 8? yellow, nightblue, brown, stone, limegreen, grey, navy, hazel. z czego grey, navy i brown na zawody. i do tego potrzebuję turfa 😉
a z nowych kolekcji do łapek będą nam się lepić marone. może petrol. granatowy. zielony i szary. no i niciak granatowy. ale ty masz kobyłę więc to też inaczej. myślę że ładnie wam będzie w filetowym niciaku i w tym błękitnym? do takich rudych jak nasze dużo pasuje  💃

generalnie ja z rudym preferujemy granaty. szarości i brązy 😉

a sesję zrobimy jakąś. postaram się znaleźć czas. ale z tym u mnie naprawdę słabo teraz. i muszę oddać aparat do czyszczenia :P
wątek zamknięty
08 września 2010 19:38
Osiem, niezła kolekcja  😜
Ja chyba się zdecyduje na Marone i petrolka. Niciaków nie lubie z zasady, może są śliczne i w ogóle, ale ten konik na czapraku mnie troche przeraża. Nie wiem czy mogłabym się pokazać  😁
Light blue też za mną łazi, ale to w następnej kolejności.

Będę czakać cierpliwie i przypominać się od czasu do czasu. Co innego mi zostaje?  🤣
wątek zamknięty
A mnie do mojej kolekcji z Eskadrona brakuje pinka i lavendera...

Z nowej napewno petrol i creme trafia w me łapki, a co dalej to się okaże...😀
wątek zamknięty
Ja już się dowiedziałam że rzeczy będa u mnie dopiero za ok 3 tygodnie ;/ Ehh normalnie się skicham tu :P
wątek zamknięty
a mi szkoda ,ze nie ma impulsa petrol  😤
wątek zamknięty
Z tego co mi wiadomo to pierwsze dostawy beda dopiero po 15.
wątek zamknięty
Koniczka   Latam, gadam, pełny serwis! :D
09 września 2010 08:17
Moje najnowsze nabytki 😍
wątek zamknięty
Koniczka daj znać koniecznie jak układają ci się pod siodłem. Miałam identycznego(brązowego) i marszczył się i wysuwał spod trzech siodeł, nieważne jak go układałam  🙄
wątek zamknięty
Koniczka   Latam, gadam, pełny serwis! :D
09 września 2010 08:24
Znajome mają i nie narzekają 😉
wątek zamknięty
Ha! No i się skusiłam na polopad navy!

Czy navy z tej kolekcji jest takie samo jak z poprzedniej (maritim). chodzi mi o to, czy owijki z poprzedniej będą pasować.
wątek zamknięty
kotbury, jak to skusiłaś się, już kupiłaś??
wątek zamknięty
Koniczka ja wiem że one są super, są śliczne!ale nie przemawia do mnie to, że pod siodłem ujeżdżeniowym nie da się ich dobrze ułożyć. Na szmatoholikach też to widać, chyba że jest jakiś magiczny sposób zakładnia ich, którego nie znam  🙁 zawsze trochę sięmarszczą

wątek zamknięty
Czy jasny brąz z choco-petrol to taki kolor jak nougat ze starej kolekcji?
wątek zamknięty
Ja sie musze poskarżyć na eskadrona.
Biały polopad zafarbował mi od granatowej lamówki  👿
wątek zamknięty
09 września 2010 12:53
fin, na moje oko daleko mu do nougata.
wątek zamknięty
To bardzo dobrze 😀

W tym wypadku z nowych Eskadronów chciałabym cottony: jasny brąz, granatowy i szary
może też skrzynkę zielono-granatową, ale zobaczymy 😉
wątek zamknięty
Piekna kolekcja Eskadrona, tylko Nici mi sie nie podoba
wątek zamknięty
Livia   ...z innego świata
09 września 2010 13:04
A ja na szczęście już ochłonęłam 🙂 Oczy się nacieszyły... i to by było na tyle 🙂 Nic nie kusi mnie aż tak, żeby koniecznie to kupić  😅
wątek zamknięty
kotbury, jak to skusiłaś się, już kupiłaś??

Owszem, już złozyłam zamowienie i zapłaciłam...
i dobierałam sobie rzeczy do 300 zł, żeby mieć przesyłkę za darmo. I taka szczęśliwa wypatrzyłam uwiąz z kolekcji chockochip pink (bo mam taki kantar i od uuu szukam uwiazu)... i po godzinie od złożenia zamówienia pani do mnie zadzwoniła, że nie mają tych uwiązów 😵

i w sumie to nie chce mi się dobierać czegos na siłe. więc albo znajdę coś co realnie jest mi potrzebne, albo każe z wysyłką do mnie poczkeac do następnego miesiąca i sobie dobiorę więcej rzeczy (planowałam buty kupić w październiku) albo wycofam zamówienie i poczekam aż tu w Poznaniu jakiś stacjonarny sklep bedzie miał ten pad.

Najbardziej to mi teraz tego uwiązu szkoda, dammm..

Ponawiam pytanie o owijki - czy to navy jest takie samo jak poprzednie - navy?... bo może sobie owijasy dołoże do tego zamówienia..
wątek zamknięty
09 września 2010 13:22
kotbury, wydaje mi się że to navy jest inne. to z maritim było mniej niebieskie. ciemniejsze? ale trudno wyrokować po zdjęciach 🙁 planuję kupić tego cottona granatowego a mam tez navy z poprzedniej kolekcji więc za jakiś czas możliwe będzie porównanie 😉

znam to uczucie jak dostajesz informacje ze czegoś jednak nie mają. nie lubię strasznie jak ktoś nie uzupełnia na bieżąco stanu :P nauczona doświadczeniem zawsze dzwonię albo pytam na gg czy dana rzecz aby na pewno jest 😉
wątek zamknięty
szukam owijek do polopadu nougat

zdjęcie z ogłoszenia/galeri sznurki

najchetniej do ok 80zł
koniecznie 3.5m
akrylowe lub polarowe

widział ktoś podobne?  :kwiatek:
wątek zamknięty
Koniczka Brązowy śliczny  😍

Polopad nougat  😵 Musze taki zdobyć  😀iabeł:
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.