KOŃSKA REWIA MODY cz. IV (sezon 2010)
Ja też z okserem nie miałam jeszcze zbytnich problemów, i znajoma a zniszkę 😜
No więc zdecydowałam się:
na 100% cotton Marone, Petrol + owijki petrol,
ANKY Fog i to tyle. Wcale nie dużo. 🤣
wątek zamknięty
Jeju, najchętniej to ja bym wszystko z tej kolekcji wykupiła, łącznie z niciakami 😍
ale niestety muszę się ograniczyć w "marnych" 500 zł 😤
koniecznie muszę mieć derę w romby navy-green i 2 cottony: choco i petrol. Wziełabym też green ale mam już limegreen a nie lubię mieć np dwóch zieleni. Ale myślę że w 500 zł się wyrobię - ale sponsor na resztę kolekcji mile widziany 😀
wątek zamknięty
ja się ogranicze do zieleni, błękitu i może petrola cottony 🙂
wątek zamknięty
a ja ostatnio zaszalałam na sprzet i teraz na szmatki mam malo funduszy 🙁
Kupilam brazowego Artemisa, Brązowe Veredusy olimpici, brazowy napiersnik, poprałam derki w pralni notabene czekalam 3 msc i dopiero jutro maja je przywiezc 😲
a co bym chciała?? no powiem wam ze sie wacham..
na 100% komplet zielony cotton + owijki
chyba brillant petrol+ owijki
i chyba Marone
i ze starej juz kolekcji chyba skusze sie na navy 🤬
wątek zamknięty
Zairka - powiem szczerze że po pierwszym praniu cotton navy stracił na kolorze a prałam go najpierw recznie a potem 20 czy 30 stopni na jakąś chwilke w pralce ;/
wątek zamknięty
sei Na kasztana też pasuje 😉
wątek zamknięty
to dobrze 🙂 teraz tylko wygrywam w totka i jest mój 😂 ale mam już odłożone inne cudo 'na otarcie łez'. nie mogę się doczekać 😅
Zairka, a mój navy był prany w pralce na 30 stopni. wirowany na 1200 i nówka sztuka nie śmigany. tak wygląda 😉
wątek zamknięty
Sei, to ile ty już tych cottonów masz? Nie nadążam chyba, a chętnie się dowiem, bo Despo ma trochę podobną maść do mojej rudej 😍
I wiesz co, marzy mi się taka sesja z tobą. Taka mrr 💘
wątek zamknięty
cottonów mamy 8? yellow, nightblue, brown, stone, limegreen, grey, navy, hazel. z czego grey, navy i brown na zawody. i do tego potrzebuję turfa 😉
a z nowych kolekcji do łapek będą nam się lepić marone. może petrol. granatowy. zielony i szary. no i niciak granatowy. ale ty masz kobyłę więc to też inaczej. myślę że ładnie wam będzie w filetowym niciaku i w tym błękitnym? do takich rudych jak nasze dużo pasuje 💃
generalnie ja z rudym preferujemy granaty. szarości i brązy 😉
a sesję zrobimy jakąś. postaram się znaleźć czas. ale z tym u mnie naprawdę słabo teraz. i muszę oddać aparat do czyszczenia :P
wątek zamknięty
Osiem, niezła kolekcja 😜
Ja chyba się zdecyduje na Marone i petrolka. Niciaków nie lubie z zasady, może są śliczne i w ogóle, ale ten konik na czapraku mnie troche przeraża. Nie wiem czy mogłabym się pokazać 😁
Light blue też za mną łazi, ale to w następnej kolejności.
Będę czakać cierpliwie i przypominać się od czasu do czasu. Co innego mi zostaje? 🤣
wątek zamknięty
A mnie do mojej kolekcji z Eskadrona brakuje pinka i lavendera...
Z nowej napewno petrol i creme trafia w me łapki, a co dalej to się okaże...😀
wątek zamknięty
Ja już się dowiedziałam że rzeczy będa u mnie dopiero za ok 3 tygodnie ;/ Ehh normalnie się skicham tu :P
wątek zamknięty
a mi szkoda ,ze nie ma impulsa petrol 😤
wątek zamknięty
Z tego co mi wiadomo to pierwsze dostawy beda dopiero po 15.
wątek zamknięty
Moje najnowsze nabytki 😍
wątek zamknięty
Koniczka daj znać koniecznie jak układają ci się pod siodłem. Miałam identycznego(brązowego) i marszczył się i wysuwał spod trzech siodeł, nieważne jak go układałam 🙄
wątek zamknięty
Znajome mają i nie narzekają 😉
wątek zamknięty
Ha! No i się skusiłam na polopad navy!
Czy navy z tej kolekcji jest takie samo jak z poprzedniej (maritim). chodzi mi o to, czy owijki z poprzedniej będą pasować.
wątek zamknięty
kotbury, jak to skusiłaś się, już kupiłaś??
wątek zamknięty
Czy jasny brąz z choco-petrol to taki kolor jak nougat ze starej kolekcji?
wątek zamknięty
Ja sie musze poskarżyć na eskadrona.
Biały polopad zafarbował mi od granatowej lamówki 👿
wątek zamknięty
fin, na moje oko daleko mu do nougata.
wątek zamknięty
To bardzo dobrze 😀
W tym wypadku z nowych Eskadronów chciałabym cottony: jasny brąz, granatowy i szary
może też skrzynkę zielono-granatową, ale zobaczymy 😉
wątek zamknięty
Piekna kolekcja Eskadrona, tylko Nici mi sie nie podoba
wątek zamknięty
A ja na szczęście już ochłonęłam 🙂 Oczy się nacieszyły... i to by było na tyle 🙂 Nic nie kusi mnie aż tak, żeby koniecznie to kupić 😅
wątek zamknięty
kotbury, jak to skusiłaś się, już kupiłaś??
Owszem, już złozyłam zamowienie i zapłaciłam...
i dobierałam sobie rzeczy do 300 zł, żeby mieć przesyłkę za darmo. I taka szczęśliwa wypatrzyłam uwiąz z kolekcji chockochip pink (bo mam taki kantar i od uuu szukam uwiazu)... i po godzinie od złożenia zamówienia pani do mnie zadzwoniła, że nie mają tych uwiązów 😵
i w sumie to nie chce mi się dobierać czegos na siłe. więc albo znajdę coś co realnie jest mi potrzebne, albo każe z wysyłką do mnie poczkeac do następnego miesiąca i sobie dobiorę więcej rzeczy (planowałam buty kupić w październiku) albo wycofam zamówienie i poczekam aż tu w Poznaniu jakiś stacjonarny sklep bedzie miał ten pad.
Najbardziej to mi teraz tego uwiązu szkoda, dammm..
Ponawiam pytanie o owijki - czy to navy jest takie samo jak poprzednie - navy?... bo może sobie owijasy dołoże do tego zamówienia..
wątek zamknięty
kotbury, wydaje mi się że to navy jest inne. to z maritim było mniej niebieskie. ciemniejsze? ale trudno wyrokować po zdjęciach 🙁 planuję kupić tego cottona granatowego a mam tez navy z poprzedniej kolekcji więc za jakiś czas możliwe będzie porównanie 😉
znam to uczucie jak dostajesz informacje ze czegoś jednak nie mają. nie lubię strasznie jak ktoś nie uzupełnia na bieżąco stanu :P nauczona doświadczeniem zawsze dzwonię albo pytam na gg czy dana rzecz aby na pewno jest 😉
wątek zamknięty
szukam owijek do polopadu nougat
zdjęcie z ogłoszenia/galeri sznurkinajchetniej do ok 80zł
koniecznie 3.5m
akrylowe lub polarowe
widział ktoś podobne? :kwiatek:
wątek zamknięty
Koniczka Brązowy śliczny 😍
Polopad nougat 😵 Musze taki zdobyć 😀iabeł:
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.