ejj, to powpadajcie jutro kurcze chociaz 2 slowa zamienic 🙂
szafirowa eeee, ja to może bym i podeszła, ale się trochę wstydzę 😡
Ja załapałam się dziś na skoki i pokaz.
Widziałam też Quantę (ciężko jej nie zauważyć :hihi🙂, Bischę i Koniczkę chyba z Anaą?
Mara to ja Cie chyba widziałam z tymi panami😁 I pozwolili Ci tak stać pod Torwarem ?
Tu listy na jutro :
http://voltahorse.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=503:equisport-world-cup-2009-listy-dzie-ii&catid=68:listy-startowe&Itemid=71
A ja widziałam jedynie Quantę. Nie wiem jak to zrobiłam... Szlajałam się po wszystkich zakamarkach i nic 😁
A torwar sam w sobie oceniam: może być.
Te ceny mnie powaliły... 8 zł za żelkę, 6 zł za orzeszki, 4 zł za małe m&ms... Porażka 🙄 Niedługo i za kibel trzeba będzie płacić 🙄
Ilość stoisk oczywiście satysfakcjonująca 😜
chcialam pomacac nowa kolekcje eskadrona- i chyba nie ma?
zen jest chociażby w InterApi
Sama macałam polarową i dralonową derkę i się zakochałam w tej w różowe romby 😍
Strucelka - możliwe, że to byłam ja 😉
Zen - jest... w konik.com.pl np... popełniłam żółty cottonik i żółty polarek... i jutro popełnię żółte owijki, bo o nich zapomniałam 😉
A jak wygladaja torwarowe ceny Eskadrona / EuroStara?? Duzo taniej niz normalnie??
Anaa - blondynka z aparatem? 🙂
Będzie ktoś z Was jutro focił Canonem EOSem? Pierwszy raz focę na hali i żadne zdjęcia z dziś mi nie wyszły 😵 I chciałam prosić o pomoc co by mi ktoś pomógł troszkę 🙇
ooookeeey, jutro wkladam okulary 👍 😁
tak, dralon widzialam- jest piekny, ale..hmm.
chcialam kurtke anky 🙁 i nie ma...
A ja dopiero odpaliłam kompa i widzę , że już sporo stron powstało na temat dzisiejszych wrażeń 😀 Rzeczywiście z Raven spotkałyśmy kilka dziewczyn :P było bardzo miło... szkoda tylko, że mało osób mnie kojarzy, ale to tylko moja wina bo mało się udzielam tutaj... Może niedługo to się zmieni :P:P:P
Anaa - blondynka z aparatem? 🙂
Będzie ktoś z Was jutro focił Canonem EOSem? Pierwszy raz focę na hali i żadne zdjęcia z dziś mi nie wyszły 😵 I chciałam prosić o pomoc co by mi ktoś pomógł troszkę 🙇
My focilismy ale tez ciezko nam szlo.
tak, dralon ma kosmiczną cene. A na polara spróbuję popolować na wyprzedaży 😀iabeł: (jesli do tego czasu jeszcze będą 👀 )
Wszyscy parkowaliscie swoje auta taaak daleko ? 👿 Poza vipami,obsluga i farciarzami 😁 Mnie sie raz dzis fartem udalo blisko,ale jutro bedzie pewnie wiecej ludzi i aut. Znacie moze jakies tajemne miejsce? Albo sposób - cokolwiek? Nie moge zaparkowac pod Straza Miejska czy cus bo nie jestem w stanie tyle dojsc pieszo.
Kto zdradzi jakis pomysł ? :kwiatek: 😀
ja dzisiaj zaparkowałam na parkingu płatnym niedaleko Torwaru i zapłaciłam 20zł 😵 🤔 jutro staje gdzieś na ulicy. Rozważam też opcje wykorzystania komunikacji miejskiej...
A ja dzisiaj widziałam dużo ludzi z volty 😉 😀
Strucelka - tak 😉 Jaki masz obiektyw?
Dralon jest piękny... ten różowy... ale niestety chyba za drogi 🙁
Anaa uważaj bo jeszcze Cię z Koniczką namówimy na ten dralon 😁
ha-ha-ha! bardzo śmieszne...
kujka- fajne foty! mialas moze czerwona bluze? 🤔wirek:
anaa- nie daj sie! szkoda kasy.
Anaa, my nie damy rady, myyy? 😎
A mi tam dzisiaj fajnie było :P W ujeżdżeniu poziom niezaspecjalny - naprawdę łapiącymi za oko przejazdami były te Rapcewicza i Milczarek-Jasińskiej. Na skokach się nie znam, więc nie komentuje 😉 A pokaz na koniec bardzo mi się podobał, o wiele lepszy niż te z poprzednich edycji.
Informuję również, że nie mam w zwyczaju gryźć napotkanych ludzi więc nie bać sie i podchodzić 😉
zen, nie, zapowiedziana zielona kiece i czerwone kozaki mialam. i szary sweter 🙂 i milion roznych tobolow jak to ja :P
jutro poslusznie melduje ze w rowniez bede latac w czerwonych kozakach i tym razem zoltej kiecy, moze tym razem jakos sie lepiej bede w oczy rzucac 😁
i potwierdzam, po glupawym zaczepieniu Koniczka mnie nie ugryzla, nawet nie probowala a wiec bac sie nie trzeba 😉
kurczę, dziewczyny, gdzie wy byłyście???? Ja nikogo oprócz Ewusi nie widizałam. Rano byłam z czarnym sznaucerem, po południu z dizekceim w wózku kremowym. Moje dizecko szalało w sektoży S albo T - naprzeciwko Horseteam'u na skokachi jak szalone też skakało i koniecznie chciało do koników.
ja bylam w O, bo tam mi sie dobrze robilo zdjecia :P mialam caaaly sektor dla siebie! (i dobry widok na H, z ktorego sie swiecila pewna zolta bluza hihi), a za voltowiczami rozgladalam sie raczej podczas buszowania przy stoiskach 😉
Cisawa widziałaś, bo jak się spotkałyśmy popołudniu to ja właśnie biegałam z Koniczką i Anaą 😉
kpik, w tym roku jest jeszcz eniostrzyzony, bo jak mam już dizecko, to nei mam czasu na wszystko. ech... ale mój, mo. W zeszłym roku mniej się darli o zwierzęta - w tym roku strasznie jakoś surowi. Jutor go już nei wezmę, dla świętego spokoju. A poani foto w sektorze S czy tam T porobiła mnóstwo zdjeć mojej córeczce. Muszę ją poprosic o nie koniecznie. A jak mała padła na początku pokazów, to nie obudizła jej żadna muzyka i żadne strzały. 😵
W przyszłym roku proponuję zorganizzowac stoisko voltopirów albo przynajmniej stolik, gdzi ebędzi emozna pobrac identyfikator i koszulkę. 🙂 Co wy na to? Tylko trzeba by bło to ubrac w jakąś akcje charytatywną, żeby nie gadlai nic o kasie, choć jak sądze po zprzedanej liczbie biletów na dzisiaj, i jutro, to będą chcieli podwyższyc frekfencję a my temu sprzyjamy.
Moze naszą szkapę moznaby bło wspomóc ze sprzedarzy koszulek i identyfikatorów? Co wy na to?
chyba frekwencje 😉
ja moge kupic koszulke, identyfikator- ale nie ubiore na siebie koszulki i nie przypne plakietki. z psami sie nie dziwie ze sie rzucaja- nie kazdy zwyczajnie lubi- niektorzy sie boja i uwazam, ze pies powinien byc na smyczy w takim miejscu.
Ja jak juz mówiłam będę miała naszywkę na torbie 'voltopiry.pl', ubrana będę w bluzę brązową i 'bojówki' i oczywiscie bede miała torbę parcianą khaki z naszywkami 🙂
cisawa, Ja jestem za i mogę pomóc przy organizacji 🙂
DO JUTRA 🙂