Torwar 2009

Cisawa widziałaś i mnie :P. Rano byłaś z Ewuś chyba więc i ją spotkałam. Potem widziałam jeszcze dziewczyny w H. Quantę i Szafirową na stoisku.
A ja niestety w weekend nie zawitam, bo mam zjazd w szkole ;/ co ze pech...  😤
dempsey   fiat voluntas Tua
21 marca 2009 12:47
niech to licho
w ogóle nie mogę pracować przez tę kamerkę internetową!
dempsey, mam tak samo cały czas oglądam zamiast się uczyć 🙂
Alicja_8   Z pasja...z miłością...
21 marca 2009 13:41
Hej🙂
ja bylam w piatek 🙂od 10 do 15:30 i oglnie hala zrobila na mnie mile wrazenie...pewnie dlatego ze po raz pierwszy bylam na takich zawodach🙂hehe
Ujezdzenie...hm...ladnie to wszystko wyglada ale nie przepadam...za to skoki fajne🙂i bardzo ciekawy pokaz na koniec🙂

a jak wieczorna płatna częsc?ma ktos fotki?
czy tylko u mnie nie działa ta stronka on-line? a tak chciałam pooglądać skoki  🙁
chyba tylko u Ciebie Fantazja,  bo ja właśnie oglądam jak parkur ustawiają
21 marca 2009 15:51
ja tez wlasnie patrze jak ustawiają parkur🙂a czy te okno to takie male tylko?
niema nigdzie w tv audycji?
o już mam  🤣
galopada_   małoPolskie ;)
21 marca 2009 16:05
dziewczyny podajcie linka do transmis. online  🙇
21 marca 2009 16:10
galopada_   małoPolskie ;)
21 marca 2009 16:11
dziekuje  :kwiatek:
21 marca 2009 18:23
no i po skokach🙂a to co lubimy najbardziej:runda honorowa 😀 😅 😅

Teraz czekamy na widowisko🙂i kolejny dzien za nami🙂
a jak z jutrzejszą relacją będzie wogóle jeśli tak to o której się zaczyna ?
no to ja wrocilam 🙂
czułam się voltowo otoczona, ale oki 🙂
zawody super. naeet sporo dobrych zdjec wyszlo. ogolnie pozytywnie
Gwiazdy PORAŻKA!!!!!!!!!! tak bez sensu konkursu to ja juz dawno nie widzialam.
rownolegly na zmiane para jeźdzcow na kucach, z torem przeszkod w stylu pony games. najpierw stracanie pileczek z kegli, potem kilka metrow z jajkiem na lyzce, sciana ze szklanka wody, nakarmienie konika jablkiem, sciana klusikiem lub galopem i powrot slalomem miedzy keglami. potem para rowerzystow. nic ciekawego.
no i 4 przejazdy powozow. i dowborowa ktora piszczala i chowala sie juz w momencie jak powoz byl w polowie hali a jechal w jej strone.  i kurde niektorzy mieli problem z ruszeniem... 🤔wirek:
no i sie ewakuowalam jak zaczal sie pokaz ktory widzialam juz wczoraj...
Raven   Dragon Heart & Shadow Hunter
21 marca 2009 19:58
thaya a czemu Cię nie zarejestrowałam? 😉
Ja poznałam: szafirową, quantę, okwiata, Notarialną, Bischę L, fin, Sierrę, Anee, slojmę, miloskę, ewuś, madzika, evette (jeśli o kimś zapomniałam albo przekręciłam nick, proszę o wybaczenie i przypomnienie się 🤣 ) 😉

Potwierdzam: konkurs gwiazd - nuda, nuda, nuda... Czasami było śmiesznie, ale za chwilę atmosferę psuł a to jakiś komentarz, z którego nie wiadomo czy powinno się śmiać, a to słabe próby popisywania się swoimi "umiejętnościami" jeździeckimi itd.
Turniej kucyków był nawet spoko do czasu "tańca marzanny" 🤔 Jak dla mnie, bieganie z balonikami było bardzo "mądre", biorąc pod uwagę jak kuce się przy tym denerwowały 🙄
zarejestrowałaś 🙂 bo siedziałaś obok 🙂
ale ja się nie ujawniałam oficjalnie (nie bylam sama a moja polowka by chyba popukala sie w leb) 🙂

a tak wogole to dostalam bialej goraczki niemalze jak sie Dowborowa pojawila ze swoimi madrosciami i w tych samych ciuchach co zawsze chyba....
Czy wie ktoś może co z pokazami Karoliny Wajdy?
Dowborowej nie da się juz znieść, co roku jest, ile można bleee 🙁
Strucelka   Nigdy nie przestawaj kochać...
21 marca 2009 20:30
Ujeżdżenie średnio mi się podobało - obudziłam się na przejazdy K.Milczarek i M.Rapcewicza, którzy mieli wspaniałą muzykę! Bardzo mi się podobało, uważam, że wygrana Katrzyny Milczarek jest słuszna.

Skoki, bardzo ciekawa trasa. Mocno trzymałam kciuki za Michała Kaźmierczaka, super, że zajął 4 miejsce!
R.Pill z A Big Boy również wypadli świetnie, zawojowali obydwa dni 🙂

Swoją drogą, ma ktoś dobre zdjęcia zawodnika ze skoków - Angel Niagolov na koniu Rue Blanche Du Gibet? Jak zobaczyłam co ten koń miał w i na pysku to szczena spadła mi do pasa 😵

Swoją drogą, byłam w fioletowej bluzie i chustce, z dużą czarną torbą na aparat. Kręciłam się w sektorze H i S 🙂
z Waszych zdjęć wynika jedno... PUSTE TRYBUNY  😲 😲 😲

aż chce sie powiedzieć... jak zwykle, jak zwykle
z Waszych zdjęć wynika jedno... PUSTE TRYBUNY  😲 😲 😲

aż chce sie powiedzieć... jak zwykle, jak zwykle

jak zawsze w piatek i rankami w weekend.
dzisiaj po poludniu bylo calkiem pelno.
no tylko czesto ludzie od razu po zakonczeniu konkursu wychodza nie czekajac na dekoracje
Notarialna   Wystawowo-koci ciąg. :)
21 marca 2009 20:42
Ja właśnie wróciłam do Piaseczna 😉

Ogólnie wrażenia torwarowo - voltowe bardzo miłe 🙂
Poznałam bischę l, raveen, fin, slojmę, okwiat, miloska, bera7, fin, ewuś. Jeśli o kimś zapomniałam to proszę się przypominać 🙂

Gdzieś tam mignęła mi zen z Tycjanem i Edytką. Później jak wychodziłam zauważyłam Cisawa z Anasia.

Ujezdzenie średnie, przejazd babki od topola masakryczny.
Skoki bardzo fajne, trasy ciekawe, a atmosfera genialna. 😀

Aktorzy do bani. Jedynie Zubilewicz przyprawial mnie i Bische o glupawkowe napady śmiechu 😁
Wpienia mnie ta ruda co prowadziła ten caly 'konkurs'.
Zresztą chyba jej trochę podpadłam bo jak szlam z korytarzem to nie przepuściłam jej (nawet nie wiedziałam, ze za mną idzie 🙄 ) i dalej szlam wolno, a ona przepchnęła sie i spojrzała na mnie jak na jakiegoś gnoma 😂
'Wyżej sra niz d*pe ma' 😂

Ale i tak nic nie pobije 'naszego' ciacha 😍, co Bischa? 😁
kujka   new better life mode: on
21 marca 2009 20:46
Ja tez spotkalam Szafirowa, Amnestrie, Okwiat, Raven, Notarialna, znow w tlumie przemknely mi wlosy Quanty :P jak o kims nie wspomnialam to prosze sie przypominac 😉

pare zdjec z dzisiejszego ujezdzenia:

i kucykow:

na gwiazdy nawet nie probowalam zostac - od zawsze to byla zenada i nie zamierzam w niej uczestniczyc, nawet jako widz!!
Notarialna   Wystawowo-koci ciąg. :)
21 marca 2009 21:04
kujka, nie kojarzę ciebie. Może w nawale wrażeń nie zapamiętałam o.0 🤔wirek: Przypomnij mi kiedy się poznałyśmy :P

A i jeszcze poznałam szaloną
kujka   new better life mode: on
21 marca 2009 21:05
Notarialna, a kojarzysz zolta sukienke? to bylo na 1 czesci ujezdzenia, zanim pewni ludzie nie wygonili nas z miejsc 😉
Raven   Dragon Heart & Shadow Hunter
21 marca 2009 21:11
thaya ou oO' Dobrze wiedzieć 🤣
Santoska no szkoda, że Cię nie było, bo potrzebowałam obok siebie zakupoholika, któremu bym kibicowała 😁
Notarialna poznałaś jeszcze amnestrię 😉

A co do osób, które widziałam, ale je znam - oto i one (ażeby nie czuły się pokrzywdzone 😉 ): amnestrię, kujkę, ciskę, zen (z przesłodkim synkiem i mężem 😀 ), Koniczkę 😉
Edytka   era Turbo-Seniora | Musicalowa Mafia
21 marca 2009 21:12
ja widzialam zolta sukienke w H w rzedzie 3(?), ale nie skojarzylam, ze to ktos z volty

Notarialna jak juz mnie zauwazylas to bylo atakowac 😉 ja rozpoznaje tylko kilka osob z forum, a tak to jestem zbyt niesmiala zeby biegac i wypytywac sie kto jest kto  😡

poprosze koniecznie pana od trialu, obojetnie ktorego. sa absolutnie obledni  😜
busch   Mad god's blessing.
21 marca 2009 21:14
Oficjalnie chcę wam powiedzieć, że jutro będzie można mnie szukać na Torwarze  😜
Do końca nie było pewnie, czy wyjazd wypali, ale jednak jadę i mam nadzieję kogoś z was spotkać na żywo  😉

Ubiorę się bardzo charakterystycznie- w dżinsy i sweterek, na pewno będę rzucać się w oczy  😂
szafirowa   inaczej- może być równie dobrze
21 marca 2009 21:15
Ja dopiero do domu wrocilam. Dzieki dziewczyny za odwiedzinki na stoisku i bardzo mile pogawedki 🙂 dla tych,ktorzy jeszcze nie dotarli- tak, siedze sobie na stoisku pierwszym po prawej stronie,naprzeciwko kawy, stoisko firmy officinalis i zuzala 🙂 odziana w rozowa marynarke 🙂 jutro rowniez zapraszam 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się