Czy w którymś trójmiejskim jeździeckim widział ktoś może krótkie łączniki do pelhamu ?? Koniecznie te krótkie właśnie. ??
Jest jeszcze kilka wolnych miejsc
Napiszcie proszę, o której zaczynają się regionalki w najbliższą sobotę i niedzielę. :kwiatek:
Klami, chyba pojutrze? chyba,że mi się już kalendarz z przepracowania przestawił?
są zresztą listy startowe już są:
http://www.hipodrom.sopot.pl/files/Zawody_i_wyscigi/Skoki/HZRB_1112_01_2014/hzrb_1112_01_141.pdf
Jutro zaczynają o 8.
11-12 stycznia 2014 HZR-B - ze strony Hipodromu.
Ktoś, fakt, pojutrze. Straciłam rachube czasu nad niekończąca sie stertą akt. 😉
Klami, spoko luz 😉 wczoraj miałam urlop i ustawiłam zwrotkę na mailu,że w dniu 07.01 jestem nieobecna i dziwiłam się,że ludzie do mnie piszą,że zapomniałam ją zdjąć z maila 😉
tak czy siak - fajnie,dużo koni,ale nie przesadnie dużo 🙂
Ale dłuuuga lista, super 🏇 i dziękuję za info
Ktoś, Ponia ma 80 koni między jednym startem, a drugim...
Nie wiedziałam w jakim innym wątku mogę o to zapytać, więc zamieszczam tutaj. Orientuje się ktoś może, gdzie na terenie trójmiasta i jego okolic mogłabym wypożyczyć przyczepę jednokonną?
Są gdzieś propozycje na ogólnopolskie zawody 21-23 marca?jeżeli nie to nie wiecie od jakiej wysokości się zaczynają się konkursy?
120 cm teraz było pierwszą wysokością na ZO, a dodatkowymi, z ograniczoną liczbą miejsc były konkursy regionalne od LL do P1.
a propozycji chyba faktycznie nie ma jeszcze, tu masz panel od ostatnich:
http://www.hipodrom.sopot.pl/pl/imprezy/zawody/zawody-ogolnopolskie-b
Dzięki. A jak myślisz kiedy się spodziewać propozycji?
no mam nadzieję, że do weekendu się pojawią... spróbuję się dowiedzieć 🙂
przyjeżdżasz? 🙂
Taki jest plan, żeby przyjechać😉 musze oczka zacząć zbierać😉
Ja na regionalne tez planuje🙂
To do zobaczenia mam nadzieje!
Ktosinka czekam na info!
Jestem do jutra na hipo to tez sie spytam
a podobno już jesteś? i to u mnie w stajni? 🙂
[quote author=Ktoś link=topic=129.msg2027798#msg2027798 date=1393778261]
a podobno już jesteś? i to u mnie w stajni? 🙂
[/quote]
Jestem, i wiecej tu na trening nie przyjade ! Moje konie sie zachowuja jak wieprze ze wsi! Rosi szalala 40 min na hali, a Q to juz wogole jakby pierwszy raz przeszkody zobaczyl! Ja tu chce pokazac trenerowi jak pieknie chodza, jakie postepy, jak dzielnie pracuje z nimi w domu ,, a one jak wieprze!
ha ha ha,no tak to jest,jak się wieś do miasta wybierze :P
do kiedy zostajesz?
No masakra... jestem zbulwersowana postawa moich wieprzykow.!
Rozumiem Rosalke, wypoczeta, ale ten maly knur , ze swoja foula 5m...eh.. wiejskie dzieci!
Rano skacze krosowki i ok 15 uciekam 🙂
a jak z boksami? ktore sa blizej nowe czy stare? duza jest roznica?
EDIT: dzwonilam na hipo. wstawili przed chwila na fejsa propozycje do regionalnych, a ogolnopolskie utkenly w pzj podobno 😉
Tak reg już są od L, i 15 będą chyba Ale ujezdzeniowe
trochę pojechali z cenami boksów..