Zawody Hipodrom Sopot i okolice.....

margaritka   Cantair HBC, a Nerwina na emeryturze;)
03 marca 2014 20:59
300w starej stajni, 350w nowej. Duża różnica w warunkach?
Ktoś   Dum pugnas, victor es...
03 marca 2014 21:14
duza.
i z nowej rzut beretem na halę...
Wow, to faktycznie sporo, ja i tak nie przyjade, vbez LL na mlodym koniu to bez sensu, nie chce wyrywac sie od razu na L i to za taka cene. Szkoda myslalam ze beda to fajne zawody, blisko i w rozsadnych cenach.

Mysle nad Bialogora, choc rozprezanie sie na dworzu, i wjazd na hale , dla mlodego tez jest stresem
04 marca 2014 08:21
chociaz patrze na propozycje zawodow w aromerze to na ZHZR przy okazji ZO dzieci itd koszto boksu 370 zl 🤔wirek:
Sopot naprawdę trochę przegiął z ceną  🤔wirek:
chciałam zapisać się na ZO na Małą Rundę, policzyli mnie: 320zł wpisowe + 350zł za boks  ❗  + opłata startowa.
Razem wyszło 7 stówek za 3 dni zawodów z 1 koniem, gdzie normalnie za np. Leszno wpisowe+boks za ZO płacę ok 500zł. a gdzie tu jeszcze doliczyć sobie jedzenie, nocleg i paliwo.
No niestety, chyba będę musiała odpuścić sobie przyjemność przyjechania do Sopotu tym razem 😉
05 marca 2014 22:45
wichrowelove tez chce/jade mr 😉

mi wyszlo 365 za boks (15zl oplata antydopingowa?? )

boks mozna przeciez w starej stajni wziac i piec dyszek w kieszeni

a co! szarpne sie  😁
@margaritka my też zawsze w starych boksach stoimi,trzeba przez pól hipodromu latać pózniej  💃 💃 no ale kit,przynajmniej spali się troche kalorii  😁 😁
Zresztą chetnie pooglądamy was w akcji,także pakuj koniowóz i przyjeżdżaj.  🏇 🏇  😉
06 marca 2014 08:31
szarpnelam sie na nowy boks  😁

kurde a nie wiecie nic o noclegach w miare dobrych cenach? na hipo nie ma juz miejsc 🙄
moge popytac dziadków,mieszkaja w sopocie może coś pomogą :P
zresztą są moim zbawieniem bo niewyobrazam sobie z o 5 rano wstawać przez trzy dni zeby zabierać się ze stajni...
Regionalki tez wychodza cos kolo 600zl... masakra
margaritka, poszukaj na booking.com. Będę się musiała przejść obejrzeć twoje zwierzę koniecznie! Na konkurs to pewnie nie zdążę niestety
07 marca 2014 08:22
juz znalazlam nocleg 🙂 dziwne, ze mimo kosmicznych oplat tyle ludzi sie zglasza i tak szybko rezerwuja pokoje!
Nie tylko pokoje, na regionalkach juz zamkneli liste zgloszen...
08 marca 2014 09:41
Juz chyba przedwczoraj😉
08 marca 2014 09:56
drogo i bez sensu...nie będę teraz wykupywać licencji ogólnopolskiej, żeby sobie N pojechać w domu 😉
tydzień później Białogóra, pojadę P i N, a w niedzielę N i C, u nas w regionie wystarczająco często są C-tki na zawodach, poza tym, nie stać mnie głównie czasowo na ZOO, wiec w tym roku nie kupuję ogólnopolskiej. o! to się pożaliłam 😉

pan Piotr za tydzień do nas przyjeżdża  😅
Ktoś, a liczyłaś, ile by Ci wyszła P regionalna i N ogólnopolska? Czy mi się wydaje, czy wtedy płaci się podwójne wpisowe? To dopiero kosmos 😉

My jedziemy sobie pożegnalnie L i P w sobotę.
08 marca 2014 18:41
tez sie zastanawialam nad p ale placic podwojnie - bez sensu!
08 marca 2014 19:08
anai, nawet nie próbuje 😉

ale jak to pożegnalnie?????
Ktoś, Dinus będzie rekreację uprawiał pod dwiema rozsądnymi paniami. Pod moim okiem oczywiście 🙂
08 marca 2014 19:14
rozumiem 🙂
anai, jadąc ZO i ZR jednocześnie najczęściej płaci się oddzielnie za każde zawody. Także na hipo to na bank podwójnie.
19 marca 2014 20:39
pisalam juz odnosnie pytania w kacik skokow, ale odpisze i tu. placilam wpisowe za ZO (MR) i chcac jechac jeszcze P klase w ZR placi sie 30zl od konkursu.
Wlasnie patrzylam na listy na jutro, w L i P po 90 startow  😲
Ja juz wiem ze na wkkw sie nie wybiore.... nie stac mnie.
Jechac P klase, ktora juz mi nie jest potrzebna, tylko czysto startowo-treningowo bym pojechala za ponad 500zl.... SZOK 😲

Nie rozumiem oplat za wjazd samochodu 50zl,  utylizacja obrnika 50zl? A zagraniczny zawodnik przeszlo 120zl (30euro) za utylizacje, boksy 300-350
Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
20 marca 2014 21:20
crazy, a kiedy w ogóle wkkw będzie?
Utylizacja obornika w osobie działkowców, którzy przychodzą i wywożą na działki gówienka.
standard ostatni weekend kwietnia 28 jakos tak
Jakby komuś się rzuciły w oczy zdjęcia z soboty z zr z hipo będę wdzięczna za linki.🙂
23 marca 2014 20:20
znalazłam kolejny minus Hipo 😀
nie ma ciepłej wody na myjkach 🙁
Moon   #kulistyzajebisty
23 marca 2014 20:23
... Ani milimetra czegoś wystającego, żeby konia przywiązać na tej myjce  😫
24 marca 2014 12:17
i zadnej koncowki na szaluchu....
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się