Zawody Hipodrom Sopot i okolice.....

cyntia   Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda...
04 grudnia 2010 07:48
Ja prawdopodobnie jutro sie zjawie wiec sluze pomoca 🙂
Ktoś   Dum pugnas, victor es...
04 grudnia 2010 08:02
Madryt od wczoraj wieczora w Sopocie,za chwilę ruszamy dowieźć pozostałe 2 ...no właśnie widziałam Gillian na listach,ale też zwątpiłam,czy przyjedzie w takich warunkach...

crazy - przyjeżdżasz na zawody jakieś czy znów się przenosisz do Trójmiasta?
Gillian   four letter word
06 grudnia 2010 13:05
no i niestety śnieg zwyciężył... 🙁 pomijając inne problemy tego tygodnia, i tak miałam nadzieję że jednak pojadę i lipa. I w sumie dobrze, bo w niedziele była taka pogoda że wolałabym nie jechać właśnie z przyczepą.
Szkoda, żałuję strasznie, że mnie nie było 🙁
W niedzielę w śnieżycy przejeżdżałam obok hipo i ktoś wracał z zawodów z 2 końmi ciągnąc trajler starą osobówką  🤔

Wszystkim zadowolonym ze startów pogratulować. Nie dotarłam pokibicować, może następnym razem...
na skj są filmiki z przejazdów maluchów. Widać, że kupa śmiechy była i w ogóle wesoło  😉
Lena, granatowy mercedes? tez bylam przerazona jak to zobaczylam...
na zawodach bylam chwile, ale wygladaly przyjaznie bardzo - oby tak czesciej! no i nie slychac narzekan na parkury tylko pochwaly na stronie SK 😉
ale narzekań na  rozprężalnie jest wiele :O:O 
myślałam że pozabijam tam wszystkich :O !!! 👿 👿 👿 👿
[quote author=Ktoś link=topic=129.msg795673#msg795673 date=1291449730]

crazy - przyjeżdżasz na zawody jakieś czy znów się przenosisz do Trójmiasta?
[/quote]

Polaczenie pozytecznego z przyjemnym 🙂

Przenosin narazie nie planuje... Choc studia nowe zaczelam, a wtedy zawsze sie przenosilam zeby sobie zycie utrudnic, to kto wie gdzie mnie teraz zawieje 🙂
Gillian   four letter word
06 grudnia 2010 21:39
zapomniałam napisać - przy okazji zawodów znalazłam fajną miejscówkę na nocleg! może nie jest jakoś wybitnie tanio, ale ceny są ruchome i idzie się dogadać. Bardzo komfortowe mieszkanie u sympatycznego gościa, od Hipo do niego jedzie się dokładnie 3 minuty 🙂 jakby ktoś potrzebował to służę namiarami. Są trzy dwuosobowe pokoje, więc wszyscy się pomieszczą 😀

Zaczerpnięte ze strony SKJ:

Od wtorku 07.12.2010 na portalu www.zabookuj.eu można wybierać Miss i Misstera Zawodów Mikołajkowych.

Na laureatów czekają nagrody zabookuj.eu. Na zgłoszenia czekamy do 20 grudnia 2010r.

Serdecznie zapraszamy do zabawy!
sosi   szczypior szczypior...
08 grudnia 2010 11:09
😂 zdjecie 70  zasługuje na wygraną  😎
domiwa   W poszukiwaniu prawdy, mojej prawdy...
09 grudnia 2010 07:28
dzialaja wam fotki na stronie skj?
te z mikolajek?
Zuziasta   Zakupoholik na odwyku...
09 grudnia 2010 14:09
Gdzie (najlepiej w Gdyni) znajdę szewca który mi zmieni zamek?  😵                                                                                                   
Samba Bati   ...jeszcze słychać śpiew i rżenie koni...
09 grudnia 2010 15:42
Gdynia, róg ulicy Śląskiej i Nowogrodzkiej,bardzo dobry i tani zakład szewski z usług którego zawsze korzystam. :kwiatek:
09 grudnia 2010 16:07
Samba Bati, dzięki wielkie 😉
Samba Bati   ...jeszcze słychać śpiew i rżenie koni...
09 grudnia 2010 16:12
Proszę bardzo! 💃
dzialaja wam fotki na stronie skj?
te z mikolajek?

w zakładce zdjęcia nie widzę takiego folderu
09 grudnia 2010 16:46
_kate o godzinie kiedy wyslalam posta jeszcze byly. dokladnie 520 zdjec. ale juz godzine pozniej zniknely i nie ma do teraz. a wyswietlaly sie w sposob jak te z regionalek chociazby. czyli nic.
domiwa  czyli zdjęcia już są? były ?
kurde ! ja nic nie widze ;/
09 grudnia 2010 19:22
no chwile istnial folder 😉
Czy ktoś może orientuje się do której jutro (i czy w ogóle) otwarty jest sklep w Sopocie?
23 grudnia 2010 07:54
może któregoś skoczka zainteresuje:
Ośrodek Jeździecki La Scalla ma przyjemność zaprosić wszystkich chętnych do udziału w
konsultacjach jeździeckich. Konsultacje przeprowadzi Łukasz Jończyk, którego nie trzeba chyba
przedstawiać.
Termin: 08-09 stycznia 2011
Miejsce: Stajnia La Scalla w Czeczewie
Warunki techniczne: kryta ujeżdżalnia nowo powstałego Ośrodka Jeździeckiego La Scalla
Zakwaterowanie koni: boksy 4x2,5m
Uczestnicy: Zawodnicy na własnych koniach
Koszt udziału (wraz z boksem dla konia – bez wyżywienia): 200zł / dzień za 1 parę
Treningi: 3 grupy po 3 konie. W sobotę grupa I – 13😲0, II – 15😲0, III – 17😲0,
w niedzielę grupa I – 10😲0, II – 12😲0, III – 14😲0
Zgłoszenia: skj@skj-sopot.pl – w tytule proszę napisać „konsultacje skoki”
Klub planuje przyjąć 9 par zawodnik-koń, decyduje kolejność zgłoszeń. Warunkiem przyjęcia
zgłoszenia jest wniesienie opłaty za KONsultacje do dnia 04.01.2011 na konto:
Małgorzata Naryniecka,
Dunikowskiego 9e/12,
80-526 Gdańsk.
PKO BP 33 1020 1853 0000 9602 0138 1904
(w przelewie koniecznie trzeba podać nazwę konia i nazwisko zawodnika)
Uwaga, uwaga – w chwili obecnej brak możliwości korzystania z restauracji, proszę zaopatrzyć się
w prowiant. ;-)
Dodatkowych informacji udziela Gosia Reszuta 517897709

oraz

Fundacja Sportu i Oświaty zaprasza już od stycznia 2011 na kolejne konsultacje z Rudigerem Wassibauerem.

Pierwsza 3 dniowa edycja w 2011 roku odbędzie się już w dniach 26-28 stycznia.
Z uwagi na okres ferii - zajęcia będą odbywać się od 8:30. W konsultacjach wezmą udział człoknowie kadry Polski. Tradycyjnie planujemy przeprowadzenie popołudniowych wykładów. Szczegóły wkrótce.

Jak przy każdej edycji staramy się o dofinansowanie. Koszt konsultacji będzie na poziomie cen z 2010 roku. tj. 600 PLN. Koszt może być niższy - zależy to od wysokości otrzymanego wsparcia.

Szczegóły agendy od stycznia znajdą Państwo na stronach internetowych fundacji www.fsio.pl.

Wszystkich chętnych prosimy już teraz o wypełnienie załączonego formularza zgłoszenia i odesłanie go zwrotnie mailem. W formularzu znajduje się również regulamin konsultacji.

Rekrutacje i podział na grupy (od klasy L) przeprowadzimy tradycyjnie przy współpracy z Pomorskim Związkiem Jeździeckim. Pod uwagę weźmiemy również  kolejność zgłoszeń.

Wszystkim naszym Przyjaciołom życzymy Zdrowych i Pogodnych Świąt Bożego Narodzenia oraz sukcesów i spełnienia marzeń w nadchodzącym Nowym Roku!

Czy ktoś może orientuje się do której jutro (i czy w ogóle) otwarty jest sklep w Sopocie?

W sobotę pytałam się czy będzie otwarty w poniedziałek, wtorek i miał być zamknięty, więc raczej jutro tym bardziej nie będzie otwarty ;(
02 stycznia 2011 17:48
mam prosbe do kogos kto zna SO w Starogardzie, potrzebuje kontaktu najlepiej mailowego do pewnej osoby.
W sopocie jak za starych czasow.. ale pozytywnie 🙂 Taka mila odskocznia 🙂
Kto z Was jedzie teraz w ten weekend  ? 😀
😅
02 stycznia 2011 19:40
my pasujemy na razie...dopiero zaczynamy skakać po roztrenowaniu 🙂

crazy - na długo przyjechałaś?
02 stycznia 2011 20:00
Ja może sobie w sobotę pojadę, bo Ser ostatnio się leni. :P
Zuziasta nareszcie ! 😀 
02 stycznia 2011 20:16
My tez chyba zawitamy w sobote.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się