Madryt od wczoraj wieczora w Sopocie,za chwilę ruszamy dowieźć pozostałe 2 ...no właśnie widziałam Gillian na listach,ale też zwątpiłam,czy przyjedzie w takich warunkach...
crazy - przyjeżdżasz na zawody jakieś czy znów się przenosisz do Trójmiasta?
no i niestety śnieg zwyciężył... 🙁 pomijając inne problemy tego tygodnia, i tak miałam nadzieję że jednak pojadę i lipa. I w sumie dobrze, bo w niedziele była taka pogoda że wolałabym nie jechać właśnie z przyczepą. Szkoda, żałuję strasznie, że mnie nie było 🙁
Lena, granatowy mercedes? tez bylam przerazona jak to zobaczylam... na zawodach bylam chwile, ale wygladaly przyjaznie bardzo - oby tak czesciej! no i nie slychac narzekan na parkury tylko pochwaly na stronie SK 😉
crazy - przyjeżdżasz na zawody jakieś czy znów się przenosisz do Trójmiasta? [/quote]
Polaczenie pozytecznego z przyjemnym 🙂
Przenosin narazie nie planuje... Choc studia nowe zaczelam, a wtedy zawsze sie przenosilam zeby sobie zycie utrudnic, to kto wie gdzie mnie teraz zawieje 🙂
zapomniałam napisać - przy okazji zawodów znalazłam fajną miejscówkę na nocleg! może nie jest jakoś wybitnie tanio, ale ceny są ruchome i idzie się dogadać. Bardzo komfortowe mieszkanie u sympatycznego gościa, od Hipo do niego jedzie się dokładnie 3 minuty 🙂 jakby ktoś potrzebował to służę namiarami. Są trzy dwuosobowe pokoje, więc wszyscy się pomieszczą 😀
_kate o godzinie kiedy wyslalam posta jeszcze byly. dokladnie 520 zdjec. ale juz godzine pozniej zniknely i nie ma do teraz. a wyswietlaly sie w sposob jak te z regionalek chociazby. czyli nic.
może któregoś skoczka zainteresuje: Ośrodek Jeździecki La Scalla ma przyjemność zaprosić wszystkich chętnych do udziału w konsultacjach jeździeckich. Konsultacje przeprowadzi Łukasz Jończyk, którego nie trzeba chyba przedstawiać. Termin: 08-09 stycznia 2011 Miejsce: Stajnia La Scalla w Czeczewie Warunki techniczne: kryta ujeżdżalnia nowo powstałego Ośrodka Jeździeckiego La Scalla Zakwaterowanie koni: boksy 4x2,5m Uczestnicy: Zawodnicy na własnych koniach Koszt udziału (wraz z boksem dla konia – bez wyżywienia): 200zł / dzień za 1 parę Treningi: 3 grupy po 3 konie. W sobotę grupa I – 13😲0, II – 15😲0, III – 17😲0, w niedzielę grupa I – 10😲0, II – 12😲0, III – 14😲0 Zgłoszenia: skj@skj-sopot.pl – w tytule proszę napisać „konsultacje skoki” Klub planuje przyjąć 9 par zawodnik-koń, decyduje kolejność zgłoszeń. Warunkiem przyjęcia zgłoszenia jest wniesienie opłaty za KONsultacje do dnia 04.01.2011 na konto: Małgorzata Naryniecka, Dunikowskiego 9e/12, 80-526 Gdańsk. PKO BP 33 1020 1853 0000 9602 0138 1904 (w przelewie koniecznie trzeba podać nazwę konia i nazwisko zawodnika) Uwaga, uwaga – w chwili obecnej brak możliwości korzystania z restauracji, proszę zaopatrzyć się w prowiant. ;-) Dodatkowych informacji udziela Gosia Reszuta 517897709
oraz
Fundacja Sportu i Oświaty zaprasza już od stycznia 2011 na kolejne konsultacje z Rudigerem Wassibauerem.
Pierwsza 3 dniowa edycja w 2011 roku odbędzie się już w dniach 26-28 stycznia. Z uwagi na okres ferii - zajęcia będą odbywać się od 8:30. W konsultacjach wezmą udział człoknowie kadry Polski. Tradycyjnie planujemy przeprowadzenie popołudniowych wykładów. Szczegóły wkrótce.
Jak przy każdej edycji staramy się o dofinansowanie. Koszt konsultacji będzie na poziomie cen z 2010 roku. tj. 600 PLN. Koszt może być niższy - zależy to od wysokości otrzymanego wsparcia.
Szczegóły agendy od stycznia znajdą Państwo na stronach internetowych fundacji www.fsio.pl.
Wszystkich chętnych prosimy już teraz o wypełnienie załączonego formularza zgłoszenia i odesłanie go zwrotnie mailem. W formularzu znajduje się również regulamin konsultacji.
Rekrutacje i podział na grupy (od klasy L) przeprowadzimy tradycyjnie przy współpracy z Pomorskim Związkiem Jeździeckim. Pod uwagę weźmiemy również kolejność zgłoszeń.
Wszystkim naszym Przyjaciołom życzymy Zdrowych i Pogodnych Świąt Bożego Narodzenia oraz sukcesów i spełnienia marzeń w nadchodzącym Nowym Roku!