[s]Wymienię dwa RO chętnie na KF lub OM.
Kupię tanio Czarne Orchidee. :kwiatek:[/s]
Czy ktoś potrzebuje może prezentacji? Mogę tanio zrobić 🙂
Przykład? Moja strona, przypominam swój nick: -licja- 🙂 Chętnych na pw zapraszam 🙂
Co chcesz?? Możesz mi zrobić zapłace^^
Poszukuję 3 osób do poprzerzucania rzeczy z innych kont.
Komu zrobić prezentację? 😉 Lub ruchomy avatar?
Słuchajcie, jestem początkująca i nie wszystko jeszcze łapię. Co robić, żeby poprawiło sie zdrowie? Mam określony % i robie różne rzeczy, a ono sie nie poprawia.
opolanka przede wszystkim musisz kłaść konia o 22 spać, musisz go czyścić, jeśli jest za gruby to nie dawać mu jedzenia, jeśli za chudy musisz dać mu maksymalną ilość pożywienia, i jeszcze jedna ważna rzecz, ile ten koń ma lat? i tak w ogóle jaki masz nick na howrse?
mój nick: sanius
Koń ma 3 lata, przyznaje sie, ze go przygłodziłam troche, bo nie wchodziłam przez weekend...
jeśli nie wchodzisz na howrse tym koniom nic się nie dzieje 😉 wysłałam Ci zaproszenie, jeśli chcesz, to włącz autoryzację (profil> moje konto> zmień dane konta> opcja współdzielenia mojego konta> mitery0322> tak) a ja może odnowie mu to zdrowie 😉
edit: jest jeszcze jedna sprawa, a mianowicie, konia musisz kłaść jak ma co najmniej 15% energii, a najlepiej byłoby gdyby miał 20 😉
aha to nie wiedziałam 🙂
Dobra, to już odbieram zaproszenie 🙂
edit: autoryzacja zrobiona
ratuj mojego ogiera :P
Chyba musze sobie wątek przeczytać cały, bo myślę, że robie w tej grze dużo chaotycznych ruchów niepotrzebnie.
Dzisiaj rano bezóg 🙁 opolanka, lepiej sie pytaj 😉 bo tutaj więcej jest napisane kto, z kim i dlaczego 😁 niż wyjaśnienie zasad gry.
opolanka właśnie tak, tutaj raczej mało jest o zasadach gry 😉
Jak chcesz sobie poczytać o grze to wejdz na howrse na społeczność>forum rozgrywka i tam ludzie się pytają siebie 🙂
mitery0322, nie wiem czy coś działałaś, ale mój ogr zdrowszy 🙂
Muszę poczytać we wskazanym przez Was miejscu, nie będę tu zasmiecac pytaniami żółtodzioba 😉
edit: skąd można brać punkty dorastania?
Poszukuję:Zestaw Nyx OM, Zestaw Atalanty, Złote Jabłko. Proszę pisać jeśli macie! Za pogrubione rzeczy mogę dać:
Laury Dafne
x 4
Czarna Orchidea
x 2
Lonża Boreasza
x 1
Zestaw Hery
x 1
Strzała Artemidy
x 1
Łzy Afrodyty
x 1
Puszka Pandory
x 1
Różdżka Płodności
x 1
Kamień Filozoficzny
x 1
Powiew Eola
x 1
Chmurka
x 1
Zwój Plutona
x 1
I jeszcze mogę dorzucić equus :kwiatek:
Ps. Chciałam napisać, że poszukuje ZJ. Patrzę na CR i znikąd je mam! A nikt mi nie przysyłał 🤔wirek:
edit: Zamiast Krwi poszukuje ZJ, wymieniłam je na krew.
Czy ktoś robi konie do GP?
Z tego co wiem, wabankowa 🙂
Asiaa, Ja robię, angliki.
może mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi z tymi końmi do Grand Prix? one muszą być jakieś wybitne, żeby zająć dobre miejsca? "robi" się je, żeby osiągały pierwsze miejsca?
teraz mam luzytany z PG 371.28 i umiejętnościami wrodzonymi około 140 za 3 kupony 😉 najlepsze PG na sprzedażach 😉
A ja mam fryza 430.30 źrebak to dobre PG, będzie się nadawał na GP?
Mogłby mi ktos wyslac 3 punkciki dorastania na olka19954?? oddam z kieffer2 bardzo proszę :kwiatek:
Normalnie zdębiałam! 😁
Dawno nie miałam roga a tu takie coś: 😁
Dawnać jakies fajne imię dla tej panny! 😀
EDIT: Ha ha niemożliwe! Drugi rożec i to klacz! 💃
dziewczyny, mimo że gram już trochę w howrse to nadal nie łapię czemu ... :
Mój ogier ma ponad 27 lat i zdrowie mu tak skacze raz ma 70%, raz 50% 🤔 koń ma zawsze ponad 30% energii jak kończy dzień, nie jest ani za chudy, ani za gruby ... Czy to ze starości mu to zdrowie tak skacze ?
konik66 imię ? Mimi Fee 🙂
Może być ze starości, zdrowie spada od 25 roku życia.
Konik, Morgana, Masterpiece, Mystery, Mysery
Mysza a ma kamień ?
a ja czekam na lirę 😉
Ogier kryjący w hodowli , krycia tylko z godziny 18 🙂 Patrzcie ile rożków :
http://www.howrse.pl/elevage/fiche/descendants?id=3077592