A był ktoś dzisiaj na zawodach w Solec Bieruń? Jako że mam bliziutko wybrałam się ok 11, chyba trafiłam na Lkę , marniutki poziom 🙂, ale fajnie się patrzyło, bo z niektórych przejazdów szło się pośmiać... wrzucam jedną fotę 🙂
a jesli chodzi o te zawody w Panewnikach, to mowa jest o ujezdzeniu czy skokach?? sa gdzies dostepne jakies propozycje??? poszukuje jakis amatorek na maj w ujezdzeniu, bede wdzieczna za info🙂
kcj90: NIESTETY w aurze. jesli ktokolwiek bierze tę stajnię pod uwage, to szczerze odradzam! zmienieli sie własciciele < dzierżawcy> i atmosfera poszła się bujać. Z naszych obliczeń, zostanie maks 10 koni pensjonatowych ( z 33!) wszyscy mają dość.niedawno stoczyłam walke o pastwisko, nie wchiodząc w szczegóły to po 2 tygodniach dalej nie udało się tego załatwić ( a była taka możliwość). dostałam odpowiedź, że niepełnoletni nie mają prawa o niczym decydować 👿. no. tak więc mam dośc i chciałabym się jak najszybciej przenieść 🤦
Hej wszystkim przeglądam szukam szperam po wątkach tu i tam ale nigdzie nie mogę znaleźć więc jeśli się powtarzam to prosiłabym o pomoc na PW ale do rzeczy: szukam stajni , pensjonatu , stajni przydomowej , stadniny gdzie cena za utrzymanie miesięczne nie przekraczałaby 400 zł , Pensjonaty w obrębie 20 km od Chrzanowa Z Góry dziękuje :kwiatek:
donia aleksandra, co do zawodów w panewnikach, byłam w zeszłym roku, nie stratowałam ale jak na typowo towarzyskie zawody byłam mile zaskoczona i organizacją i atmosferą, więc dla debiutantów jak najbardziej polecam, poziom równy bieruniowi
JSbach, aaa słyszałam właśnie, znajoma wwynisła się bodajże tydzień po zmianie właściciela stajni, podnieśli też ceny tak?
mała mi: jaki koń się wyniósł? ;> tak, podniesli ceny i są absurdalne: 1000 zł za duży boks i 750 za mały ;/ najbardziej mi szkoda tej atmosfery, at o, że nie było idealnie czysto to już ina sprawa. jedyny plus jaki teraz jest to to, ze ośrodek sie rozwija: dorabiają drugi maneż, zrobili ogrodzenia z pcv, nowe padoki bla bla bla... ale wolałabym tego nie mieć -.-
do stajni w której aktualnie jestem stajenną przyjechał niedawno koń właśnie z aury... a następni ludzie stamtąd też przyjeżdżają w okolice rozglądać się po innych stajniach.. a stajnia wydawała się tak dobrze prosperująca..
co do rozpoczęcia sezonu 7 maja (godz. 12 - wszystko na stronie trkhubert.pl bodajże) to to jest taka impreza integracyjna jak już wcześniej ktoś tu wspominał 🙂 Ja też będę ze swoim kopytnym 🙂 o ile pogoda dopisze 🙁
desire: na królówkę? jaki koń tam pojechał? ; D była świetnie prosperująca stajnią. a najlepsze jest to, ze własciciele się cieszą, że "cała ta hołota idzie, bo teraz to to będzie prestiżowa stajnia!"
hmm... dokładnych rozmiarów nie znam 😡 a poza tym nie wszystkie sajednakowe, jedne ciut większe od drugich. ale tak na oko to duzy 12m 2 a mały tak z 8m 2. jest tez całkiem mały, stał tam szetland, on jest jeszcze cos tańszy. a wcześniej było 850 i 650 -.-
w takim badź razie bedzie mały meeting re-voltowy przy okazji 🙂 gdyby ktos widział niewysoka bardzo krótko scieta dziewczyne z kolczykiem w wardze to ja xD zapraszam do poznania sie na żywo 🙂
Mam pytanie dotyczące stajni Luizjana w Psarach. Gościł ktoś tam? Jak wrażenia? Istnieje coś w deseń sekcji sportowej, jest możliwość startów w jakiś wyjazdowych amatorskich zawodach? Jeśli ktokolwiek zna jakieś informacje, to byłabym wdzięczna za PW. Pozdrawiam 😉