praca

cieciorka a na jakiej to stronie można wypełniać?  👀
cieciorka   kocioł bałkański
03 kwietnia 2011 16:51
szybkipit.pl
Teli   Koń to zwierzak. Animal.
Rży i wierzga. Patrzy w dal.
Konstanty Ildefons Gałczyński

06 kwietnia 2011 14:23
Już po kontroli. Stres ogromny, bo przyszedł facet z zewnątrz i oceniał moją pracę. Chyba za bardzo nie miał się do czego przyczepić, bo był u nas tylko dwa dni.
Ale sie śmiałam, jak Pan Inspektor powiedział mojemu Prezesowi, że jestem niemiła 😀
13 kwietnia 2011 21:54
jedna z dzisiejszych grup się spóźniła, po niej miałam następną, więc musiałam oprowadzanie skrócić- ci skruszeni, że oczywiście. koleżanka podsumowała więc: no to nie będziemy się rozwlekać. na co panu zaświeciły sie oczy, a panie zgłupiały- okazało się, że "u nich" rozwlekać, znaczy rozbierać 😉
15 kwietnia 2011 22:01
jutro mam kolejną rozmowę, cholernie mi się nie chce i źle się czuję 🙁
zmuszam się, żeby iśc...
scarlett   "może istnieją czasy piękniejsze, ale te są nasze"
16 kwietnia 2011 19:40
Ja szukam jakiejś pracy na wakacje i nic nie mogę znaleźć.. 🙁
Kończę LO i chciałam dorobić na wakacje..
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
16 kwietnia 2011 19:41
scarlett, będzie pełno ofert w kawiarniach, restauracjach, sklepach itd
Gillian   four letter word
17 kwietnia 2011 10:36
za mną trzy dni próbne w nowej pracy 🙂
już jej nie znoszę bleeee, robię dokładnie to, czego chciałam uniknąć ale trudno - ważne, że jest! co prawda moje wszelkie plany jeździeckie i życiowe poszły w krzaki, bo pracuję od rana do późnego popołudnia i to za taką stawkę, że płakać się chce... echh...
Przede mną próbne godziny w zoologicznym jutro.
Ale cudnie.
Zoolog bez zwierzaków i bliziutko.
Ale czad.
Gillan A Ty cos z ta fizjoterapia tak? Co takiego robisz, ze nie znosisz, jesli mozna spytac?
Gillian   four letter word
20 kwietnia 2011 14:44
tak. Trafiłam na gimnastykę indywidualną, podwieszki itd. Mój koszmar  😵
Aj. Tez byłby to dla mnie koszmar  😉
Udało się z zoologiem  🏇
wistra rozumiem ze moge Ci pogratulowac 🙂 oby to nie byl kolejny tasmowy sklep w ktorym nie liczy sie czlowiek.

a ja swoja droga myslalam ze bede miala wiecej czasu dla siebie przy regularnym trybie pracy...okazuje sie ze nie mam go w ogole, bo wszystko co chce zrobic musze upchnac w weekend.
thaya, tak, chyba tak.
Dziś już szefostwo zostawiło mnie samiuśką w sklepie, kumpela z drugiego sklepu powiedziała, że darzą mnie w takim wypadku zaufaniem, bo jej podobno długo pilnowali  😁
Nie mam ciężkiej pracy - zważyć karmę, podać coś, doradzić. A jak nie ma ruchu, wycieram półki i sprawdzam daty ważności, albo czytam pisma branżowe i katalogi artykułów.
Dziś zrobiłam sobie porządek na jednej ścianie. Teraz jest ładnie  😜
asds   Life goes on...
03 maja 2011 00:46
lol..a ja dostałam juz zwrot podatku na konto..cae 48zł  😂
03 maja 2011 13:15
zawsze coś. W tym roku jakoś szybko działają, ja w dodatku długo nie byłam pewna czy mój pit dotarł :P
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
03 maja 2011 13:50
Ja czekałam na zwrot prawie 2 miesiące. Pit złożyłam 15 lutego, a zwrot wysłali mi razem z wypłatą 4 kwietnia.
03 maja 2011 14:34
mnie też jakoś tak, a składałam w marcu. mają wszak chyba nawet 4 miechy na to- w zeszłym roku trochę to trwało.
asds   Life goes on...
04 maja 2011 19:30
A ja w ramach rozrywki wrzucę wam ciekawe fragmenty z jednego z moich LM  - tutaj fo firmy zajmuj acej się produkcj a i dystrybucją jaj.  Notabene z pferty pracy zrezygnowałam ja sama - a więć polecam niekonwencjonalne LM 🙂😉

Z chaosu wyłoniło się olbrzymie jajo, z którego wykluł się świat.
Witam

Przesyłam do Państwa maila z swoim CV  i poniższym listem motywacyjnym w celu aplikacji na stanowisko pracownika biurowego. W roku ubiegłym uzyskałam tytuł ...

Jestem osobą odpowiedzialną, otwartą na ludzi, samodzielną, zorganizowaną i rzetelną - szybko adaptującą się do zmieniających warunków. Sądzę, że są to podstawowe cechy potrzebne u osób odpowiedzialnych za płynny kontakt z klientem, jak i też innymi kontrahentami firmy.
  Uważam że praca w Fermie OLDAR  byłaby dla mnie dużą szansą rozwoju mojej kariery, jak i też moich zdolności interpersonalnych. Co  więcej, uważam że mogłabym wnieść swoją osobą do firmy dużo korzyści, jak i nowe spojrzenie na produkt jakim są jaja kurze.
  Wielu z nas wydaje się, że jaja, poza skojarzeniem z bombą kaloryczną i dużą zawartością białka, nie są nas w stanie niczym ciekawym, a tym bardziej pożytecznym, zaskoczyć. Okazuje się jednak, że poza białkiem w jajach znaleźć możemy również takie substancje jak witaminy, jony i enzymy. Również tradycje wielu kultur podkreślały wspólny rytm jaja ze światem, Słońcem, płodnością, zmartwychwstaniem. Było ono znakiem powrotu wiosny, domem. Używane w magii leczniczej i oczyszczającej uwalniało swą mocą siły witalne. W owalnym kształcie zamknięta była nadzieja na odradzanie się życia. Z kultury ludowej, w której jajko pełniło rolę talizmanu zabezpieczającego przed złem lub zaklinacza dobrego, symbolu zdrowia i życia, miłości i płodności wyrósł zwyczaj święcenia wielkanocnych pisanek. Jajko wielkanocne jest znakiem nowego życia, przezwyciężeniem śmierci porównanym do przebijania skorupki. Wykluwający się kurczak dla chrześcijan symbolizuje zwycięstwo życia, jest znakiem Chrystusowego i ludzkiego zmartwychwstania. Jajko jest nadzieją, próbą cierpliwości, której należy się poddać, aby zobaczyć ukryte wewnątrz pisklę.
  Mam nadzieję że zainteresowała Państwa moja osoba i będzie mi dana możliwość szerszego zaprezentowania siebie podczas ewentualnej rozmowy rekrutacyjnej.

Z wyrazami szacunku,

asds ( juz po cenzud\rze 🙂😉)

pracuje ktos moze z Zarze jako  menager, zastepca dyrektora ? 😎 
busch   Mad god's blessing.
05 maja 2011 01:03
asds - dlaczego zrezygnowałaś?  😉
kujka   new better life mode: on
05 maja 2011 12:23
asds, zawsze piszesz takie oryginalne LM? 🙂

niechze przyjdzie ten moj zwrot od podatku... mam w tym roku calkiem niekiepski i przydalby mi sie zastrzyk gotowki... PIT poszedl miesiac temu w sumie.

aha i przyszlam sie pochwalic ze zalatwilam sobie robote na wakacje, jade z Gilkiem na 2 miesiace instruktorzyc na Mazurach w stajni obok mojej dzialki, powinno byc milo i przyjemnie, bez hardkorowego zapieprzu. 🙂
kujka, ale super! Aż na dwa miesiące? Teraz to są duuże szanse, że cię odwiedzę w takim razie 🙂 Super super!

A ja już dostałam zwrot za PITa, prawie 6 stów - I like!
05 maja 2011 12:51
Dzionka, si 🙂 wpadaj, w stajni znajdzie sie na pewno jakis wolny boks (dla innych zainteresowanych: pewnie wiecej niz jeden) 😉
ja czekam na podobny zwrot wiec juz niecierpliwie przebieram nozkami!  👀
ja dostałam 1200 zwrotu  😀
co z tego, jak akurat były ważne wydatki i go prawie nie ma 🙁
udorka, ja wszystko wydam na niezapłacone mandaty 😀 Ale zawsze lepiej móc opłacić je z
"kasy z nieba" 🙂
kujka, a dobrą kasę masz szanse tam wyciągnąć?
05 maja 2011 13:17
Dzionka, mam okreslony procent z jazd, a bede ich prowadzic tyle i w takich godzinach w jakich bede chciala. costam uda sie odlozyc no i bede miala darmowe wakacje 😉
Kujka a w jakiej stajni? zazdroszczę takich długich wakacji z Gilkiem
05 maja 2011 13:52
Forta, www.trzejmy.pl 😉 edit: w tym samym miejscu w ktorym bylismy na wakacjach w lipcu 2009 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się