No wlasnie - przepiekny, może odżałować i zamiast białego polopadu wziąć? Teraz pytanie do pingwinów 🙂 Czy myślicie ze takie cos na zawody ujezdzeniowe może być czy nie bardzo?
No bo ma i lamówkę, i herb i pikowanie bardzo widoczne 🙂 Niby wszystko dozwolone, ale dużo tego jak na jeden czaprak dla takiej eleganckiej dyscypliny 😁. 🙄
Z matesa sobie zrobilam, piękny by wyszedł, a jeszcze i z różowym sznureczkiem, ale szkoda kasy na matesa - 210 zl. Nie ta jakość. 😵
już Arimona nie wymyślaj 😉 Nie ma nigdzie ograniczenia pikowania czy ozdób. Gdyby nie to że pingwinię się co najwyżej 3 razy w roku sama bym taki czaprak kupiła 😉 Bo jest obłędny. Ale już do mnie idzie z tej serii brąz vs 😀😀😀
Tez nie pingwinie sie za czesto, ale za każdym razem od kogoś pożyczam biale czapraki i trochę mam dość. A ze może mi sie (uda jak wszystko sie ulozy) jednak po pingwinic tym latem do woli, to chyba warto kupić. 🙄 Cudne są czapraki z tej serii, nawet jakoś nie zwracalam uwagi na te eurostary w ogolę. Cudenko 😍 Misia :kwiatek:
Karrina do tej siwej przymierzałam prawie wszystko i w czerwieni jednak najlepiej wyglądała. Może dlatego, że miała brązowy osprzęt... Livia gniadosz ładnie umaszczony- do niego to wszystko pasowało 😀
Aravey bardzo mi się podoba ten limette, muszę go kiedyś rozdziewiczyć...
Arimona nie zastanawiaj się tylko bierz tego ESa! jakościowo ES są super, ale fakt...drogie jak nie wiem ;/
tych co nie wymienilam to albo sa juz wystawione na sprzedaz, albo nie mam dylematu i wiem ze zostaja ze mna ;p licze ze mi pomozecie w podjeciu tej jakze ciezkiej decyzji 😉
NATT92 a gdzie wystawiałaś na sprzedaż, bo ogłoszenia przelookałam i nic ! 😀iabeł: