bjooork, nie moge znalezc dokladnie tego mojego w internecie, ale bardzo przypomina ten: http://wsw.sklep.allekonie.pl/produkt/1323163/ tylko ze moj ma takie delikatne sznureczki: jasnozolty i jasnoniebieski (takie pastelowe).
ale wiesz, np. w Hortensji czy Lavenderze to jest szał. Tu jest po prostu ładnie 😀 Ale ja się tak zakochałam dawno temu w tym zestawieniu ze już mnie nic więcej nie obchodzi 😀
pasuje mu, pasuje !! a progres w zakresie pozowania niewiarygodny 😁
to jest chyba jedyny stripe in, który mi się podoba, pewnie dlatego, że podchodzi pod eskadronowego toffee-gelb 😉 chociaż chyba wole odwrotną kolorystykę, tzn hazel w środku, szczególnie do żółtych owijek.
s. brązowy osprzęt mógłby się gryźć. Bo byłby to inny odcień brązu😉 A nie wiem czy pamiętasz, ale miałam obie opcje tego padu 😉 i Edi zdecydowanie lepiej wygląda w tym z brązem na zew.
Aga, pamiętam! I przy wyborze EDI też mi sie w tym bardziej podobał. Ale tak się waham, czy sobie takiego nie sprawić, i chyba sam pad podoba mi się bardziej z hazelem w środku 🤔wirek:
Precelek, coś czuję, że Ty musiałabyś mieć ten pokój z pięć razy większy 😀 😁 i czy dobrze pamiętam, że to Ty zgarnęłaś drugą wersję morninglight od Agi?? Pochwal się zdjęciem na koniu 👀
Już Ty dobrze wiesz, gdzie ja je dostanę i to bez większych problemów 😂 I chyba musiałabym mieć oba, żeby porównać 🤔wirek: nie nie nie !! a już myślałam, że jestem wyleczona 😵