Poszukiwany/poszukiwana

Szukam jakichkolwiek informacji o ogierze ESTOŃCZYK m. kary, padł w 2008 roku, i oczywiście jakichkolwiek zdjęć, prawdopodobnie stacjonował w podkarpackim.
szukam klaczy [size=10pt]Biała Lucy/Siwa[/size]
wygląd: siwa, nieduża, pogrubiona
wiek: nie mam pojęcia ile dokładnie, coś ok 14 lat, chyba
stała kiedyś w stajni KJ Western w Radziejowicach (jeszcze wcześniej stała gdzieś poza województwem mazowieckim, w jakimś gospodarstwie, dlatego wiek, rasa i rodzice nie są znani), jednak kiedy stajnia zakończyła swoją działalność w kwietniu 2009 roku, Siwa "przepadła", jeden właściciel stajni nie ma pojęcia co się z nią stało, a z drugim nie mam kontaktu... Była ona zadziorna - potrafiła ugryźć, kopnąć, brykać przy wsiadaniu, nie przepadała kiedy się wchodziło do jej boksu.
Ktokolwiek wie gdzie ona jest, proszę o kontakt, bardzo mi zależy

Szukam  informacji  o wałachu  RAMIZ  1999r.  wielkopolak , po  SAGAN  /  ROSA, gniady

Jakakolwiek  informacja jest na wage złota!
Jesli ktokolwiek  go spotkal, jezdzil  na nim ,  stał w znajomej stajni  prosze o kontakt na pw!

Jesli posiada ktos foto bede bardzo wdzieczna :kwiatek:

sprawa dosc pilna :kwiatek:
Szukam wałacha Nefryt (wlkp)
Matka : Nota
Ojciec : Correro
Urodzony bodajże w 2002 roku (pamięć mnie zawodzi i nie jestem pewna, czy w 2002, czy w 2001).
Maść siwa z początami hreczki w okolicach głowy.
Został sprzedany w lipcu/sierpniu zeszłego roku z Eranii (k. Ustronia Morskiego).
O sprzedaży wiem tylko tyle, że kupiła go kobieta.
Dosyć wysoki, ok. 170cm w kłębie.

Ponawiam, ktokolwiek widział, ktokolwiek wie.
Gillian Ben Hur stacjonował u mnie w stajni jak jeszcze chodziłam w pieluszce  😁
Gdzieś mam jego zdjęcia, jeżeli znajdę to zeskanuje  😀

[b]Olcia_93[/b] nie wiem czy to ta sama ale moja koleżanka miała gniadą Ambrozję i chyba po Correro właśnie ale ją sprzedała.Tu jej fbl: http://www.photoblog.pl/equestrian
Gillian   four letter word
21 kwietnia 2011 22:17
Konstancja, poszukaj! :kwiatek:
Szukam jakichkolwiek informacji na temat tego konia:
http://www.allbreedpedigree.com/fason4

Może ktoś go spotkał kiedyś na swojej drodze ?
Jest on pełnym bratem klaczy, którą kiedyś miałam.

Będę wdzięczna za wszelkie informacje  :kwiatek:
Szukam informacji gdzie obecnie przebywa siwy wałach:
Łubian wlkp po Czekan wlkp/Mangan od Łajka/Haluk

Wiem, że przez jakiś czas stał w stajni hodowlanej w Marzeninie, nie wiem czy dalej tam przebywa.

Tym razem szukam info o klaczy konik polski o imieniu Bajka, maść jasno myszata, budowa taka arabkowata. ma ok 4-5 lat, miala źrebaka w ubiegłym roku, ogierka, jak ktos cos wie to niech pisze, ale pewnie tym razem mam za mało wiedzy.... 🙁
szukam informacji o losie walacha kn Nipo.
Od dwu miesiecy jest u mnie i dochodzi do siebie... Znam go od roku. Interesuje mnie jego los od poczatku zycia do zeszlego roku.

Maslo maslane, ale mam nadzieje, ze zrozumiecie 😉
szukam inf o koniach:

Drima młp, siwa sprzedana kilka lat temu do Krakowa, dała zrebaka. Moja pierwsza końska miłość. Miała byc moja ale nie wyszło w ostatnim momencie. Wiem ze była wystawiona na sprzedaż.

Szukam inf także o jej synu siwym D'Iago C też pewnie jest w okolicach Krakowa.

Poza tym dla voltowiczow ze świętokszyskiego:

wałacha Dunaj młp, gniady bez omian, duże troszkę garbonosy. Podobno stoi koło Sandomierza...
galopada_, masz jakieś fotki Dunaja? Być może wiem, co to za koń.

galopada_, a nie, niestety to nie ten sam. 🙁
Elena   emocjonalnie elastyczna
24 kwietnia 2011 21:50
Pilnie poszukuje jakichkolwiek informacji o klaczach: Kodeina, Akacja i Gruzja, wszystkie były kiedyś własnością Państwa Holz.
Jeżeli ktokolwiek coś o nich wie proszę o kontakt 😉

zdjęcia pożyczone, proszę o wybaczenie, ale innych nie mogłam nigdzie znaleźć  :kwiatek:
Elena- był o nich wątek na starej volcie bodajże. A hodowli to raczej ich nie były....
24 kwietnia 2011 21:58
marysia550 faktycznie mój błąd  😡 już poprawiłam
widziałam ten wątek na starej volcie, ale potrzebuje informacji co się z nimi dzieje obecnie 😉
zna ktoś ogiera KAMRAT sp
http://www.bazakoni.pl/database,op-show_tree,horse-20620.html

ponawiam,, szukam zdjęć, informacji, oraz potomstwa które nie widnieje w bazie danych.
szukam jakichkolwiek informacji o koniu BELLATOR ( http://www.bazakoni.pl/horse_115187.html ) Za wszelkie informacje będę bardzo wdzięczna  :kwiatek:
siwaaa znam Kamrata, moja koleżanka kupiła go z BB, ma swoją stajnie jakieś 12 km ode mnie. Jak chcesz to mogę ci podać kontakt na pw. 😉
Happiowa   córka grabarza
26 kwietnia 2011 08:17
chciałabym sie dowiedzieć jak się miewa tarantowaty wałach Terano. Wysoki, jakieś 172 w kłębie. Bodajże 97 rocznik.

Szukam informacji na temat przeszłości wielkopolskiej klaczy Szara. Ciemnogniada, wąska łysina, trzy (?) skarpetki. Rocznik 91. Od Szerpy, po Hadesie. Jest z jakiejś państwowej stadniny, niestety, palenia póki co nie są widoczne.
[quote author=vampiria link=topic=472.msg876232#msg876232 date=1296390180]
nadal nie odnaleziony.

Ogier Otusz kn

matka: Kurara kn
ojciec: Orlik kn
rocznik: 1993 r.
znaki szczegolne: gwiazdka i chrapka

Stoi (o ile zyje) gdzies w WLKP.
W bazie koni widnieje, ale to nie swiadczy o tym, ze zyje, analop tez juz pytalam.

zdjecia: http://photoblog.pl/vampiriaf

Chce wiedziec czy zyje i jak sie ma.

[/quote]

Sluchajcie udalo mi sie cos znalezc. Miejscowosc Ruchocice kolo Grodziska Wlkp.
Ktos wie, ktos zna, ktos kojarzy?
poszukuję a raczej chcę wiedzieć po prostu co się z nimi dzieje
ABDANK SP
po Berlin Beju
około 173
gniady
(najprawdopodobniej został sprzedany do Niemiec gdzieś pod Berlin)

BAZAN
Arab Janowski
Siwy
po Araracie
teraz powienien nieć 13lat
Szukam informacji na temat klaczy MotorHead, urodzona 06.05.2005, ojciec Special Power, matka Maleńka Dolly, hodowca F. Krupa, biegła raz na Służewcu w wieku 3 lat, potem została sprzedana do Szwadronu w Starej Miłosnej gdzie chodziła w rekreacji. Gniada klacz, niewysoka, z wyglądu nie przypomina raczej folbluta.
Ze Szwadronu została sprzedana ponad rok temu, dostała kontuzji i nie mogła chodzić w rekreacji.
Zastanawiam się czy klaczka jeszcze żyje, czy może poszła na rzeź?

Szukam też informacji na temat tarantowatej (szczerze mówiąc niezbyt ładnej) klaczy Irga. Około 10 lat. Podobnie jak Motorka, stała w Szwadronie i chodziła w tutejszej rekreacji, dostała kontuzji i ją sprzedali.

oraz jeśli ma ktoś jakieś informacje na temat klaczy Mika , jakiejś mieszanki hucułka bodajże z kucem felińskim, nie jestem pewna. Matka Mrzawka, ojciec Werset, urodzona w 2005 roku. Stała na Szwadronie w Starej Miłosnej.

byłabym bardzo wdzięczna  :kwiatek:

zdjęcia mogę przesłać na pw.
W imieniu koleżanki.

Poszukiwana jest klacz [b]MARKIZA
rasa :małopolska
maść:kasztanowata

http://www.bazakoni.pl/horse_18305.html

Została sprzedana około 2 -4 miesięcy temu gdzieś na południe polski z województwa zachodniopomorskiego.

Jakiekolwiek informacje o klaczy proszę kierować na PW.[/b]
Akacja i Gruzja stały kiedyś w Paszkowie, ale to było wieki temu.
Poszukuję info o
klacz Polla hod.SK Plękity m.Plinta o.arak,gn.ur 1990
i jej potomstwie:
klacz Polana po Dłużnik
klacz Polonia
klacz Polonka obie po Pumpersie
klacz Polisa po Salut
poza tym jeśli ktoś kojarzy moją Polinezję po Ignamie z Robsonów i SK Plękity to  proszę o kontakt
Kameleonik   Bo życie jest piękne...
04 maja 2011 19:34
armara można coś więcej na temat klaczy Akacja bo może znam tego konia  🙂 jakieś zdj.?
O Akację i Gruzję pytała Elena kilka postów wyżej, tam tez możesz obejrzeć ich zdjęcia.
Pamiętam tylko, że keidy zaczynałam jeździć, w Paszkowie właśnie, straszliwie mi się podobały dwie izabelki o tych imionach, ale to było z 10 lat temu, albo lepiej  👀
04 maja 2011 19:45
armara dziękuję Ci za informacje  :kwiatek: ciekawe co się z nimi teraz dzieje 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się