Wabankowa to masz jakiegoś do gp na sprzedaż? Dodałabym rzecz jasna coś do krwi 🙂
Watrusia postaram się, ale ile dasz? :P Wyślij pw 😉
Legion a ma być klacz czy ogier i jakaś konkretna rasa czy dowolna ? 🙂
yhhhyyym a jakiegoś gotowca juz masz??do sprzedania??za nyks i eqq bądź co chcesz??
za nyx mam tego 😉
http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=2789159mogę go jeszcze dopracować 🙂 pogrubić wszystkie umiejętności i powysyłać na zawody 🙂
Mam jeszcze jedno pytanko. Żeby wykonać zadanie muszę kupić konia, a jak wchodzę w sprzedaże to pisze, że nie mogę kupić dopóki nie zdobędę 3 punktów karmy. Można to jakoś ominąć? 🙂
Legion a co myślisz o tym ?
http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=2831282 wałaszka z niego zrobię 😉
Babi to jest chyba zadanie " Kup konia na aukcji " a do aukcji ma się dostęp bez względu na karmę 🙂
za nyx mam tego 😉 http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=2789159
jaki ma szanse w GP??
a jak eqq dodam to będzie jakiś jeszcze???
gotowca nie mam 🙂 najlepszego jakiego mogę wyhodować to z PG 357-358 🙂 i takie zajmują wysokie miejsca jak patrzyłam 🙂
ten nie wytrenowany do końca zajął 340 miejsce 🙂
A może dasz mi jakiegoś super-hiper-dobrego, który zajmuje dobre miejsce w GP za nasiono kuponu? 👀
gotowca nie mam 🙂 najlepszego jakiego mogę wyhodować to z PG 357-358 🙂 i takie zajmują wysokie miejsca jak patrzyłam 🙂
ten nie wytrenowany do końca zajął 340 miejsce 🙂
hmm a gdybym dorzuciła kupon lub dwa??
super-hiper-dobre to są luzytany i mogę wyhodować takiego jak pisałam wyżej 🙂 ale jutro bo już nie mam punktów dorastania 😉
poświęcona ale nie mam objęć i klepsydry żeby blupować 🙂
ups post pod postem 😡
poświęcona ale nie mam objęć i klepsydry żeby blupować 🙂
ups post pod postem 😡
hmmm a gdyby tak 4 kupony to wtedy dałoby się kupić prawda??
Czy jakaś dobra duszyczka zapoluje mi na nasiona kuponów? :kwiatek: Za pomoc mogę wykonać jakaś fajną sklejaną z kliku zdjęć prezentację 🙂
wabankowa, a ty co się nie upominasz o drugą prezentację? 😉 Zapomniałam o niej kompletnie, przepraszam, trzeba pisać i się upominać! 😉
potrzebuje kupic:
zestaw posejdona lub atalanty
krew
jablko
edit. ja mam na sprzedaz konia do gp klacz
objęcia + klepsydra = 5 kuponów :P a do tego jeszcze jabłko i krew czyli kolejne 2 🙂
konik66 a tam 🙂 masz inne zlecenia to " zarabiaj " 🙂 a mną się zajmij jak będziesz miała czas 🙂
objęcia + klepsydra = 5 kuponów :P a do tego jeszcze jabłko i krew czyli kolejne 2 🙂
hmmm coś wykombinuję🙂
ok 🙂 to napisz potem PW 🙂
wabankowa, obiecałam to zrobię :kwiatek:
Napisz pw co tam chcesz na niej 🙂
Pianissima ja mam wszystko z twojej listy. 🙂 Co dasz?
Mogę popolować wam na nasiona, ale przyznam szczerze, że jest ciężko.
Legion spróbujesz u mnie? :kwiatek:
kurcze to dziewczyny jak w końcu z tymi końmi ? 🙂
bo muszę sobie zapisać co, jak i dla kogo 😉
konik66, w sensie że na twoim koncie?
Sprzedaaam strachaaa i nasiona x2.
Legion, jak wolisz :kwiatek: Może być u mnie 🙂
Mogę spróbować... A coś w zamian? 🤣
Legion a po ile nasiona ? 😉
Nie wiem. :P Już mi chyba 15 osób proponowało kupno, ale nikt w końcu nie kupił. xD
Chciałabym equus lub konia do GP 🙂
to ja tego konia mogę wyhodować 😉
nie ma ktoś na sprzedaż chmurek albo punktów dorastania ? bo mi się nudzi a tak to bym klaczki pokryła xD
Mogę spróbować... A coś w zamian? 🤣
A co chcesz? 😉 Napisz pw 🙂