A moim zdaniem bez różnicy, jak siedzimy nie widać szary lej.
zostałam właścicielką eurostarów hunter check i benny check, 76 hunterów leży idealnie, jednak 76 benny check muszę odsprzedać, a szkoda, bo są dużo ładniejsze:/
Bo to 2 różne modele które zupełnie inaczej leżą. Ja chyba podejme się zwezenia nogawek w moich jeansowych pikeur..
Huntery są jak na mnie szyte, Benny mają z przodu o kilka cm! dłuższy krok (z tyłu taka sama długość) i węcej materiału w biodrach. Poza tym Huntery są jakby elastyczniejsze, ale mają cieńszy lej. W benny nie jestem w stanie chodzić nawet. Przynajmniej jestem bogatsza w wiedzę na przyszłość, jeżeli chodzi o zakupy w internecie.
A mi bardziej leżą Benny niż huntery 😉
[ciach]
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnpmod.gif[/img] ogłoszenie poza wątkiem ogłoszeniowym
Jednak z wielkim żalem puściłam swoje wymarzone candela w świat 🙁 Niby 38 ale na mnie za duże. A niecierpie jak bryczesy mi odstają, mają być dopasowane absolutnie wszedzie 🤔wirek:
Czy ktoś odwijał może zakładke w pasie w mondega ?
Czy ktoś ma Cavallo champion? Jak wypada rozmiarówka? Czy bardzo się naciągają? Jak z trwałością?
A ja mam Championy 😀 Super przyjemny materiał, trzymają się rozmiarówki i pewnie są trwałe, ale nie sprawdzałam, bo całe 2 razy na tyłku je miałam 😉 Nie naciągają się za bardzo.
Jedne fajne znalazłam, ale rozmiar 42 - a ja mam tak między 40 a 42, i wolę 40-stki, bo i tak się zawsze ponaciągają i wiszą potem. Inne Cavallo z niskim stanem mam 40. Hmm...
Zasada nr 1 - sprawdzic wymiary ❗
Pomocy ❗ Namoczyłam białe bryczesy w clorox i zostały takie fioletowe zacieki 😵
Czy ktoś wie jaki to model bryczesów 🤔
Dziękuję Dramka :kwiatek: Tak przypuszczałam wdł. fasonu , tylko kolorek i materiał mi nie pasował... Nigdzie wcześniej się z takowym się nie spotkałam 🤔 Nie wiem jak go nazwać ? błyszczący granat??
Model hunter posiada różne kolory i składy. Te z fotki mają pewne duża domieszke polyester 😉
To są bryczesy ze starej kolekcji Euro Star. Model LIFE. Kolekcja letnia. Wykonane głównie z polyamidu. Lej jest wykonany jakby z irchy.
Istnieje w ogolę cos takiego jak białe bryczesy z granatowym lejem? 🙄
Rozwiewam wszelkie wątpliwości i podejrzenia...Otóż napisałam do właściciela i powiedział, że na metce jest napisane że to jest model Stella 😅 Co więcej nie są też z polyamidu choć niewielką domieszkę posiadają :kwiatek: Mam tylko nadzieję że w końcu trafię z rozmiarem 😵 bo bardzo mi się podobają 💃
Hej. We wtorek kupuje bryczesy firmy Euro- star. Kupuje je głównie dlatego, że słyszałam, że to jest super firma, a bryczesy tak wygodne, że jak raz się je ubrało to już ich się nie chce zdejmować.
Co możecie powiedzieć o tym modelu i o samej firmie?:
http://www.sklepgidran.pl/EURO_STAR_Bryczesy_HUNTER_CHECK_damskie-232.htmlbeżowe w brązową kratkę model Hunter Mix
Ten model kupuje, ale dużo jaśniejsze.
http://zalacznik.wp.pl/07/d671/euro-star.jpg?p=2&t=image&st=jpeg&ct=QkFTRTY0&f=euro-star.jpg&wid=1824&POD=1&type=NORMAL&zalf=Nowe&tsn=130358817560404880&sid=d5bc62e322ca5fb8e83a6763077d26bc[/img]
No i zdjęcie tych bryczesów.
Opłaca się kupić je za 150zł? Bardzo mi się podobają, ale zawsze warto się kogoś polecić 🙂
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] po raz kolejny brak edycji postow
W to, że nie są wykonane z polyamidu, to nie uwierzę, no chyba, że mówię o całkiem innych portkach 😉
Cóż, ja po ostatnich zakupach z Pikeura sprawiłam sobie polówkę aquamarine z Anky z oddychającego materiału i na rowerze zdała egzamin dziś. 😅
Dada rzeczywiście bardzo podobne.... 🤔 a wręcz takie same chyba :kwiatek: Jestem ich coraz bardzo ciekawa....zobaczymy co przyjdzie. Mam nadzieję że pokocham je tak jak pozostałe pary euro-starów 😍
Apropos bryczesów ostatnio bardzo pozytywnie zaskoczyły mnie Caldeny dokłądnie model Mornington...Miałam jakiś czas temu niestety okazały się na mnie za duże i za krótkie 😵 , więc musiałam sprzedać, ale lej niczego sobie, bardzo porządny...materiał zresztą też... Do tej pory wypróbowałam już wiele firm i modeli bryczesów i byłam przekonana ze oprócz euro-starów, pikeurów i ew Cavallo nie znajdę porządnych bryczesów innych firm a tu taki zonk 😍
Ma ktos jakies zdanie na temat bryczesow Pffif-owskich? Konkretnie mnie te interesuja
http://www.starymlyn.com.pl/sklep/pokazProdukt.php?produkt_id=1004, bo cena powalajaca (praktycznie jak za uzywane). Przepraszam z gory za brak polskich znakow.
Istnieje w ogolę cos takiego jak białe bryczesy z granatowym lejem? 🙄
Ja nie spotkałam 😉
Anetkis Gdzie są za 150zł i nowe?
Dramka od Pani, która kupiła je, ale były za duże, ale ubierała je kilka razy, więc dlatego troszkę mniej kosztują. Na ogół to 190zł chciała, ale troszkę zeszła 😉
Dzisiaj są wysyłane :p
Dobra okazja 😉
Ja zawsze powtarzam że lepsze używane firmowe 😉
Dramka - No to prawda, nieźle mi się trafiło, aż nawet myślałam, ze to jakieś oszustwo 🤦
Ale już wczoraj zostały wysłane i na wszelki wypadek wzięłam za pobraniem, więc jak je dostanę te od razu przetestuję i opiszę co sądzę o nich 🥂
Właśnie dostałam swoje bryczesy z euro-star. Nie widać by były kiedykolwiek ubierane (a były zaledwie 3 razy), pasują idealnie 😅, a kiedy siebie porównywała do wymiarów podanych nie różniły się nawet centymetrem.
Super wygodne i na razie mi się ich ściągać nie chce! Są jasne, ale bardzo ładne i wygodne 🙂 Już nie mogę się doczekać testowej jazdy w nich 🙂
edytuj posty 😤
Jedne fajne znalazłam, ale rozmiar 42 - a ja mam tak między 40 a 42, i wolę 40-stki, bo i tak się zawsze ponaciągają i wiszą potem. Inne Cavallo z niskim stanem mam 40. Hmm...
ja mam cavallo champion micro, wygodne, bardzi cienki i miekki lej, mam rozmiar 36 i jest dosyc opiety, szczegolnie w pasie, a jestem raczej drobna osoba.
jesli chodzi o trwalosc, to po roku uzytkowanie (srednio 3x w tygoniu) nic im sie nie dzieje.
Czy ktoś ma Cavallo champion? Jak wypada rozmiarówka? Czy bardzo się naciągają? Jak z trwałością?
Z mojego doświadczenia wynika że cavallo wypadaja o rozmiar mniejsze niż np. pikeur.