😉 ja mam tak. + nie dawałam dzisiaj jeszcze żadnych koni do GP a dzisiaj blupuje sobie luzytanka z PG ponad 460 i na drugim jest jego przyszły ekwipunek 😅 😅 tylko troche chmurek i krwi mi brakuuje więc jakby ktoś miał to ja bardzo chętnie 😉
sprzedaje luzki z podobnym PG na GP za 3 kupony lub coś fajnego z CR 🙂
no tak wymyślili że jak ktoś nie ma kupionego kuponu to nie może wysyłać przedmiotu jak ktoś coś już dostał danego dnia :/ w znajomych się to wyświetla jak próbujesz wysłać :/
kurcze nikogo teraz nie ma na howrse 🙁 moge Ci przeslac jak ktos sie pojawi?😉
a poza tym mam jeszcze jedna wode mlodosci i różdżkę, na innym koncie ale też bez kuponów 🙂 więc jak ktoś by się chciał wymienić na krew albo na coś to ja bardzo chętnie
powie mi ktoś dlaczego ja, która drugi czy trzeci dzień biorę udział ze swoimi 7-15 końmi w 4-8 [ na jednego konia] zawodach i mam mniej gwiazdek- bo 13punktów a moja przyjaciółka, która weszła dziś na howrse i 3 końmi pojeździła na zawody( 5 na jednego konia) i ma 17 punktów ?! 🤔 👿
Cierpienie- niestety nie. 🙁 Ale możemy zrobić tak,że ja Ci wyślę ro z innego konta, a ty mi wyślesz ro na moje głowne ? Jak masz kupony i wchodzisz w cr,żeby komuś dać ro to tak :
Wchodzisz na róg--> daj przyjacielowi--> tu wybierasz florcik-> użyj przedmiotu.🙂