Końska rewia mody cz. V (2011)
dramka, znowu? 😁 przecież miałaś granatowego es excellent?
nowy cotton navy jest bardzo ładny 🙂 widziałam na żywo 😉
dynamiciak, polopad jak polopad ale łaciaty jest piękny 😍
wątek zamknięty
Excellent sprzedałam 😤
Nie podobaja mi się cottony 🤔
wątek zamknięty
sei potwierdzam co do łaciatego, na żywo jest jeszcze ładniejszy 😍 i na tym zdjęciu ładnie zapozował, lepiej niż wcześniej 😁
wątek zamknięty
kodusiowata prosz:
wątek zamknięty
Co sądzicie o Royalu na gniadym?
wątek zamknięty
dramka, hmmm to może brillant? albo hv polo? mają bardzo ładny granat w tej kolekcji 🙂
dynamiciak, musisz go koniecznie częściej tu pokazywać 😉
siss, mnie się podoba 🙂
wątek zamknięty
vissenna dziękuję :kwiatek:
wątek zamknięty
kujka, na razie się spłukałam na zakupach dla siebie, ale w sumie macie raję - polowałam na beż, więc chyba sobie ten beż w końcu sprawię 🙂 Coś takiego jak cieciorka wrzuciła najprawdopodobniej 🙂
kodusiowata, ja bym tego nie nazwała WYŻSZYM poziomem wtajemniczenia - dla mnie to bez sensu, szczególnie jak się regularnie jeździ na tym samym koniu. No ale co kto woli - kolekcja jak każda inna, jak głosi twój podpis 🙂
Dynamiciak, ale mu świetnie w tym polopadzie moon! Jest w mojej pierwszej trójce szmat dla łaciatków 🙂
wątek zamknięty
sei postaram się, jutro będą nowe fotki, tylko nie wiem w co go ubrać 🤔
Dzionka merci :kwiatek: tez mi się podoba
wątek zamknięty
a co masz do wyboru?
ja chyba swojego przyodzieje w niciaka navy 🙂
wątek zamknięty
Jutro będą jakieś fotki. Może być lightblue ??
Mogę OT ?? Bo ja tu po szmatach i koniach wnioskuję, że ktoś tu już nie raz jeździł wtedy kiedy ja, a słowem nie pisnął nawet !! Żeby paluchem nie wskazywać. Takie srokate w padzikach różnego koloru.
wątek zamknięty
Klami a moze byc specjalnie dla mnie cotton Wine 🙇 🙇
wątek zamknięty
Zairka, muszę sprawdzić czy wysechł, bo był w praniu. Jeśli tak to spoko, wezmę go jutro.
wątek zamknięty
wine? taki smutny na takiego ogra z bystrym okiem? nie no... coś weselszego!
wątek zamknięty
sei, na codzień na kolorki to nie patrzę za bardzo. Za duży przerób mam tych czapraków. Jeden idzie na maks 2 jazdy, więc...
wątek zamknięty
Dziewczyny!! Spotkała się któraś z Was ze sklepem, który ma duży wybór czapraków schockemohle ??
Chodzi mi przede wszystkim o czaprak wszechstronny w tym kolorze:
http://www.koniesklep.pl/Img.ashx?Id=1845[/img]
wątek zamknięty
Dziewczyny!! Spotkała się któraś z Was ze sklepem, który ma duży wybór czapraków schockemohle ??
konik.com.pl, mają chyba wszystkie kolory. 😉
wątek zamknięty
Dynamiciak, super laciatkowi!
siss, fajnie, ale bez szału w Royalu 🙂
wątek zamknięty
"dramka, hmmm to może brillant? albo hv polo? mają bardzo ładny granat w tej kolekcji "
Sei a jak wypadają rozmiarowo?
wątek zamknięty
sei do wyboru: brilliant nougat, cotton blassgrun, cotton marzipan, anky mist, nici hazel, cotton yellow (z nightblue/moon), ES excellent heban/ice. Reszta albo już na nim obfocona albo na sprzedaż idzie 😉
Klami OT: przyłapałaś mnie 😡 Wynika to zapewne z mojej nieśmiałości, która niszczy mi życie każdego dnia... Ale dzisiaj się przywitam!
Livia :kwiatek:
wątek zamknięty
Dramka, tego ci nie powiem bo ja swoich jeszcze nie mam. ale insanity, z tego co wiem tak. więc może mogłaby dla ciebie zmierzyć?
Dynamiciak, cotton yellow może? cała reszta mnie nie przekonuje :P
wątek zamknięty
Dynamiciak ja bym tam brała dzisiaj brillanta nugat 😜
wątek zamknięty
Maddie z owijkami? nougatowe owije nie pasują za bardzo do nougata 😁
wątek zamknięty
Sorry za głupie pytanie, ale...
czym się różni brilliant od impulsa? 👀
wątek zamknięty
Fatamorgana, [[a]]http://www.koniesklep.pl/PRODUCENCI-I-MARKI_SCHOCKEMOHLE%283,4470,%29.aspx[[a]] tutaj też jest duży wybór
wątek zamknięty
juliadna, w co byś nie ubrała swojego siwka to wygląda cudnie 😍
wątek zamknięty
emuu brilliant jest z takiego śliskiego, mieniącego się materiału i czasem okropnie się kulkuje, a impuls z takiego materiału o fakturze "skórki brzoskwini" zdecydowanie lepszej jakości 😉
wątek zamknięty
Impulsy to najwyższa półka Eskadrona, materiał przypomina alcantarę czy takie coś, jak w Ankach 🙂
wątek zamknięty
już kumam, dzięki :kwiatek:
swoją drogą brilliant też cenowo jest ciężki dla kieszeni a dłysze ciągle jakieś niepochlebne opinie na temat jego zachowania po wyjąciu z pralki 🤔
wątek zamknięty
chciałabym mieć już wolną kasę na nowe końskie szmaty... no bez beige i navy się nie obejdzie 😍
brillant beige - von Geenie (reitforum)
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.