Końska rewia mody cz. V (2011)

Livia   ...z innego świata
21 kwietnia 2011 11:03
emuu, jeśli jest akurat taki gotowy, to tak, ale deb chyba dopiero szyje jak złożysz zamówienie (zresztą teraz na pewno jej się sypnęło mnóstwo zamówień, więc ciężko żeby miała wcześniej naszykowane tyle padów). Mój zresztą na pewno będzie szyty, bo jest niestandardowy.
wątek zamknięty
a wiecie co mnie kusi? derka w kolorze.. może bakłażan i szary?  👀
wątek zamknięty
cieciorka   kocioł bałkański
21 kwietnia 2011 14:46
Dzionka w limonce wam bardzo ładnie, o ile jeszcze ją masz to nie kupuj nowej- dwa pozostałe ładne, ale szczególnie pasiak wydaje mi się za mało wesoły dla Dzionka- lubię go w wyraźnych kolorach 🙂
może brązowy krzyż na miodzie? będzie od razu jaśniej? albo bakłażan na miodzie? bakłażana bardzo ładny, ale znowuż za smutno będzie moim zdaniem więc lepiej na miodzie bo na bez i tak się czaisz, nie? 😉

edit: hm, też poważnie, ale ładnie. chyba jednak najlepiej na was widze limonkę na cyprysie 😉
wątek zamknięty
juliadna   siwek czarnogrzywek <3
21 kwietnia 2011 16:32
Livia czekam na zdjęcia jak przyjdzie do ciebie pad!!  🙂

Dla dzionka ten zielony jasny 😉

A Dzisiaj Latinowski debiutował w ance navy 🙂

wątek zamknięty
juliadna - świetnie Latino w navy wygląda!  😁 😁
wątek zamknięty
Maddie   Hucykowa demolka na wakacjach
21 kwietnia 2011 16:39
juliadna aaaale ślicznie!  😍

cieciorka mi się na przykład ten połysk miodu nie podoba 😉 Dlatego dla Dzionka celowałabym w wanilia - brąz. W moim przypadku właśnie nie wiem czy brać z czekoladą czy z cynamonem. Czekolada może być za ciemna, cynamon za jasny. Przydałaby się alkantara o odcieniu mlecznej czekolady 😉
wątek zamknięty
Heh, zamotałyście mi dziewczyny jeszcze bardziej 🙂 🙂 Muszę się nad tym później poważnie zastanowić, promocja mnie więc ominie i tak 🙂
cieciorka, ładny ten, który wstawiłaś!

juliadna, super - tak z klasą 🙂 Co ja bym dała za siwka! Wszystko na nim dobrze wygląda 🙂
wątek zamknięty
Chonin w brownie😉
wątek zamknięty
Juliadna pieknie mu w navy  😜
wątek zamknięty
asds   Life goes on...
21 kwietnia 2011 17:28
julianda

Jak ANky ( Eskadrona zrestzą też )  nie lubię,t o twojemu koniowi pieknie w tych kolorach...bavy i ten blau coś tam cudownie na siwym wygladają.

wątek zamknięty
juliadna cudnie w navy 😀😀

Alice choniowi do pyska w brownie 😀😀

Doszedł dziś chili, jutro zrobię zdjęcia xD
wątek zamknięty
Nasturcja-Renata   Moi trzej mężczyźni :)
21 kwietnia 2011 19:11
Dzionka bierz cyprys-limonka  🙂
wątek zamknięty
arivle   Rudy to nie kolor, to styl życia!
21 kwietnia 2011 19:17
W ktorym z warszawskich stacjonarnych sklepów jeździeckich dostanę nowego eskadrona? Chciałam poprzeglądać przed kupnem, no i drugi już raz byłam w Końskim Świecie, który zwykle dość wcześnie miał kolekcje, a tam pustka i nie wiadomokiedy będzie  😵

Pomożecie?  🙇
wątek zamknięty
asds   Life goes on...
21 kwietnia 2011 19:21
A ja patrzę na to allegro i się zatsanawiam...gdzie za tą niecałą godzinę wyląduje ten Brilliant Eskadrona.......Czy go będa miziać itp podobne sprawy  😁
wątek zamknięty
Mnie też możliwości kompozycyjne Jarpola powalają.  😵 No ale musi mi się pomarańczowy najpierw sprawdzić. Ciekawe kiedy przyjdzie.  👀 Zastanawiam się jaki kolor dla Rudej mojej, zielenie to na pewno ale może coś jeszcze? 
wątek zamknięty
arivle byłam ostatnio w Mustangu na Waszyngtona i tam było mnóstwooo eskadrona i nowego i starego. ;]]
wątek zamknięty
jak dobrze, że ja choruję tylko na eskadrony i ew. anki, ale z eurostarami i jarpolami umiem wygrać  😅
wątek zamknięty
Anderia   Całe życie gniade
21 kwietnia 2011 19:31
Ma ktoś zdjęcie czapraka milka nici z owijkami "nowa milka" czyli violet z kolekcji aubergine-sand?  :kwiatek:
wątek zamknięty
w Mustangu znajoma była i był eskadron nowy 😉
wątek zamknięty
Livia   ...z innego świata
21 kwietnia 2011 19:46
juliadna, fajnie ale lepiej w Rafblauw 😉

Alice, bardzo ładnie 🙂
wątek zamknięty
21 kwietnia 2011 20:04
kodusiowata a nie jest to dokładnie ten sam kolor? 😉

A ja... Chyba bynajmniej na ten czas wyleczyłam się cudownie ze szmatoholizmu  🤔 Tak nagle  😵
Sprzedałam co nieco i tak sobie myślę... Nowy Jarpol czy czapsy i trochę kasy by zostało na ciuchy... No i chyba jednak pierwszy raz wygra COŚ dla mnie z CZYMŚ dla konia  🤔
wątek zamknięty
21 kwietnia 2011 20:10
Maddie ze zdjęć katalogowych wydają się identyczne, ale wolę mieć pewność  😉 Jeśli nikt nie ma to kupuję violet DL w ciemno - owijki od niciaka już mam. Najwyżej będzie wiocha bez owijek :P
Swoją drogą gratulacje w walce ze sobą  😎
wątek zamknięty
21 kwietnia 2011 20:21
kodusiowata ciekawe za ile będzie gadanie "aaa kupiłam kolejny niepotrzebny czaprak"  😁

Ktoś wrzucał porównanie violetu i niciaka milki. Odcienie identyczne, tylko lamówką się różniły. Więc owijki raczej koloru też nie zmieniły 😉
wątek zamknięty
kujka   new better life mode: on
21 kwietnia 2011 20:23
Dzionka, zgadzam sie z cieciorka - IMO zal kasy na drugi potnik dokladnie tego samego koloru (ino z krzyzem). lepiej kup cos czego jeszcze nie masz 🙂 pasiak ma nudne kolory (i do tego jest pasiakiem co go w ogole dyskwalifikuje). Mi sie poprzedni pasiak jarpola na Dzionku nie podobal w kazdym razie 🙂
a moze jakis miks bordo (ale takie ladne, intensywne, cos a la wisnia)+bez/kremik?
o dziwo - bo zwykle mamy zupelnie inne gusta - propozycje cieciorki dla Dzioneczka tez mi sie podobaja. 😉

kodusiowata, ej nie ogarniam, jakbym miala tyle szmat co Ty to bym ich uzywala na koniu a Ty tak skapisz i skapisz temu Pedrasowi :P
wątek zamknięty
21 kwietnia 2011 20:30
kujka bo to już jest wyższy stopień uzależnienia - kiedy kupujesz dla zaspokojenia siebie a nie żeby używać  🤔wirek:
Dzionka weź dla Dzionka jakiś fiolet - będzie ekstra!  😉
wątek zamknięty
asds   Life goes on...
21 kwietnia 2011 20:52
Powiem wam..chwilowo chyba dostapilam stanu zaspokojenia szmatowego......Autentycznie.....osiągnełam dizś Nirvanę szmatow, któej mam nadzieję nic nie zakłóci w najbliżsyzm czasie
wątek zamknięty
asds ja też 😉 Bo oficjalnie zapisałam się w kolejkę na siodło, więc nie ma opcji, kasę trzeba zbierać  😵 😵
wątek zamknięty
kujka   new better life mode: on
21 kwietnia 2011 21:16
kodusiowata, tego stopnia nigdy chyba nie osiagne - szkoda by mi bylo 😉

xxagaxx, siodlo brazowe czy czarne? 😀
wątek zamknięty
Poszukuje ładny granatowy czaprak dla dramki na zawody  👀
wątek zamknięty
Polopad moon na łaciatym  😉

wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.