Wszystko pięknie ale derki nie mój rozmiar 😵 . No i jestem spłukana 🤣 . Ale jak ktoś kupi zestaw nougat lub coriander to ja pierwsza proszę o zdjęcia bo się zakochałam w nich 💘
Kurcze, baaardzo mi się podoba nowa kolekcja Jarpola! Piękne kolory u wzory. Miałam nic do wakacji nie kupować, ale chyba nie wytrzymam no... Co najmniej 3 pady bym kupiła, tak na szybko patrząc 🙂 Ten: Ten: I ten:
No właśnie limonkę czystą już mam 🙂 Z innym krzyżem nie widzę, chyba że można sobie jakoś kombinować z tymi kolorami. A mi się cyprys właśnie bardzo podoba 🙂!
Mmm szmatoholizm mi sie włącza chyba powoli ; d A wie ktoś może czy padziki z nowej kolekcji są takiej samej długości jak ze starej : ) ? Bo pod moją Isabelke krótkie padziki nie pasują ._. A ten stary jarpolowy jest idealny ; d
ja zamówiłam limonkę z cyprysem a jak się fajnie sprawdzi i ułoży to na lato jeszcze skomponujemy granatowy z jasnobrązowym krzyżem ! 😍 a to tego padu nie wysyłają zaraz po przelaniu kasy?? 👀 buu a ja miałam nadzieję, że przed świętami od zajączka mi przyjdzie