Zdjęcia Naszych Koni cz.IV (sezon 2011)

zabeczka17   Lead with Ur Heart and Ur Horse will follow
20 kwietnia 2011 19:58
slicznie dziekuje ;] :kwiatek:
wątek zamknięty
Tristia a co powiesz na Tuffika w takim stroju?
tutaj Tuffik i Monolog forumowej Tusi

i Tuffik pod koleżanką:
wątek zamknięty
Ja chciałam przeprosić. Trochę mnie poniosło, ale nie lubię jak ludzie mówią, że mojemu koniowi dzieje się krzywda.  😡

k.o.n.i.a.r.a., według mnie zachowałaś się bardzo z klasą 🙂 Zdecydowanie tutaj na forum masz niełatwo, sporo osób się po prostu przyzwyczaiło, a pewnie nawet myślało, że koń był amazonki, stąd ten front wyzwolenia. Tak szczerze, to widziałam na wielu rozprężalniach jazdę w długich kapciach, ja czegoś takiego nie stosuję, ale daleko mi do osądzania, że moja racja jest mojsza niż inne i znam jedyny słuszny sposób zawijania...

rtk, trzymam kciuki, dajcie czadu Czarną Perłą 🙂

zabeczka17, bardzo ładnie Ci ta młoda dziewczynka wyrasta! 🙂

Kilka kolejnych Skwarożków:

Loootna!

Tu widać (twarz ogółem promieniuje inteligencją) zaciesz jeźdźca:

Skwarek chyba jeszcze nigdy nie był w takiej dobrej kondycji:

Galop skumulowany:

I bonus - prawie jak andaluz 😁 Ale prawie robi dużą różnicę :P

wątek zamknięty
margaritka   Cantair HBC, a Nerwina na emeryturze;)
20 kwietnia 2011 22:01
zabeczka! piszac, ze Ci kobyla schudla myslalam, ze na prawde zle wyglada, ale wyglada kwitnaco!
tuffy dziwnie wyglada nie w siodle west😉
quanta jak zawsze  😍
wątek zamknięty
efka   CEL - zadanie, które wyznaczamy naszym marzeniom
21 kwietnia 2011 09:00
quanta rzeczywiście świetnie wygląda 🙂

jeszcze tu mnie nie było 🙂 "parę" zdjęć Smoczycy autorstwa ewuś sorry za ilość ale nie mogłam się zdecydować 🙂

wątek zamknięty

k.o.n.i.a.r.a., według mnie zachowałaś się bardzo z klasą 🙂 Zdecydowanie tutaj na forum masz niełatwo, sporo osób się po prostu przyzwyczaiło, a pewnie nawet myślało, że koń był amazonki, stąd ten front wyzwolenia. Tak szczerze, to widziałam na wielu rozprężalniach jazdę w długich kapciach, ja czegoś takiego nie stosuję, ale daleko mi do osądzania, że moja racja jest mojsza niż inne i znam jedyny słuszny sposób zawijania...

Sam Totilas na filmiku z treningu z WEG ma na przodach kalosze, a na zadach wysunięte duuużo podkładki spod owijek, te podkladki robią niejako za kalosze. Czołga nimi po ziemi równo.
A chyba kto jak kto ale Gal wie gdzie i jak powinna być podkładka i owijka.
wątek zamknięty
kermit   Horses horses everywhere ..
21 kwietnia 2011 09:53
Quantanamera - jak długo trwa u Was proces rozprężenia i rozluźnienia zanim ta tykająca bomba pod Tobą tak skumuluję sprytnie tę energię i da się tak widowiskowo prowadzić ?
wątek zamknięty
Epikea, poza tym produkują nawet takie ochranicze, z neoprenu, który jest przecież dużo sztywniejszy od zwykłej podkładki 😀 A firma produkująca sprzęt raczej nie powinna produkować czegoś, co uniemożliwia koniowi prawidłowy ruch  😉

[url=http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://awilhorse.pl/img/p/577-998-large.jpg&imgrefurl=[[a]]http://awilhorse.pl/product.php%3Fid_product%3D577&usg=__LGbm95KwVFexvowEkJ4Bo0PYHqs=&h=300&w=300&sz=10&hl=pl&start=0&zoom=1&tbnid=5-1XY2fvilxcPM[[a]]:&tbnh=135&tbnw=135&ei=vSOwTbrXM4ur8APj2Jj2Cw&prev=/search%3Fq%3Dochraniacze%2Bkombinowane%26um%3D1%26hl%3Dpl%26client%3Dfirefox-a%26hs%3Davt%26sa%3DN%26rls%3Dorg.mozilla:pl:official%26biw%3D1116%26bih%3D425%26tbm%3Disch&um=1&itbs=1&iact=rc&dur=561&page=1&ndsp=11&ved=1t:429,r:3,s😲&tx=49&ty=97]oblesnie długi link 😤[/url]
wątek zamknięty
zoja, skróć link  😉
wątek zamknięty
ahawa, właśnie też nad tym myślałam, ale nie umiem  😡 jak pytam wujka google, to wyskakują mi jakieś storny, ale te skrócone linki mi potem nie działają  🙄 poratujesz?
wątek zamknięty
Bischa   TAFC Polska :)
21 kwietnia 2011 14:00
[url:link]wyraz jakiś który będzie linkiem[/url] 😉
wątek zamknięty
co prawda nie moje ale dzisiaj miałam przyjemność na nich pojeździć 🙂

wątek zamknięty
lunqa
Ale Drako wygląda  😍 😍 😍 Zawsze mi sie podobał 😀 Tylko gdzie jego cudna grzywa?  👀
Siwy też super 😀
wątek zamknięty

Hypnotize

cudna grzywa- w sensie że ma teraz krótszą ?
wątek zamknięty
aajusiaa   W grzywie wiatr, w kopytach magia... :)
21 kwietnia 2011 18:03
To ja jeszcze dodam zdjęcia moich dziewczyn 🙂

Celta sp, 5 lat, ok. dwa miesiące pod siodłem 🙂

Łatka sp, wiek ok. 12 lat... Koń po rekreacji "nie potrafiący skakac" i bardzo do pchania (po rocznym treningu). Przed zrobieniem zdjec ok. 5 dni przerwy 🙂

wątek zamknięty
21 kwietnia 2011 18:54
Quanta  margaritka  bardzo dziekujemy za miłe słowa 🙂

Quanta Skwarek jak zawsze wymiata 🙂

Młoda z dzisiaj 🙂
wątek zamknięty
Platfuz  🙂

wątek zamknięty
Bischa   TAFC Polska :)
21 kwietnia 2011 19:31
Frania pytam z czystej ciekawości. Czemu mówisz na niego Platfus? 😁
wątek zamknięty
A bo jak go kupiłam nie mogłam wymyślić dla niego imienia. Mój tata do mnie żebym go nazwała jego imieniem to będzie fajne, a ktoś na to, żebym go nazwała Platfus to będzie wiadomo o kogo chodzi. A w jego imieniu jest Z na końcu bo mój tata średni umie pisać po polsku i miał tak napisane na boksie przez 2 lata  😉
wątek zamknięty
Frania ma platfusa, jest z tego powodu załamana i w akcie desperacji nazwała tak konia, bo myślała, że zniknie jej platfus jak go tak nazwie. Oto cała prawda. 😎
wątek zamknięty
21 kwietnia 2011 19:49
Frania i ten półksiężyc na czole... Magiczny koń? 🙂 Czad
wątek zamknięty
Elena   emocjonalnie elastyczna
21 kwietnia 2011 20:01

u nas w stajni nareszcie piękna wiosna  🏇 🏇
wątek zamknięty
Taka boska pogoda, że koń normalnie od razu inaczej chodzi!  😍

wątek zamknięty
efeemeryda   no fate but what we make.
21 kwietnia 2011 20:48
quanta cudo  😍
frania Platfus ma świetną odmiankę ;D
kowusiasta mnie też się dzisiaj super jeździło  😉

a ja wstawię takie nasze z dzisiejszego suszenia po kąpaniu, ja co prawda na pierwszym planie  🤣, ale Kasta ładnie wygląda za to  😅
wątek zamknięty
U nas też piękna wiosna 😀

efeemeryda pięknego masz kasztanka ! ach te kąpiele, my jeszcze niestety w tym roku żadnej nie zaliczyliśmy, a na zawody polerujemy żółte miejsca mokrymi chusteczkami ;p
Kowusiasta ślicznie wyglądacie 🙂 Ach, to prawda, koniki lubią jeździć jak śnieg stopnieje, mój jak wiosne poczuje to pędzi, że aż tchu braknie ;D

to my też sie sobą pochwalimy ;p a oto ja i mój Atlantic Magic :

z treningu 😉

to co on zdecydowanie lubi najbardziej

a tu jakiś wielki lot nad krzyżaczkiem, niedługo dodam coś z ładniejszych, wyższych skoków 😉
dziękujemy za uwagę 😀
wątek zamknięty
Makrejsza   POZYTYWNIE do przodu :)
21 kwietnia 2011 21:43
Aajusia i jak się Celta sprawuje? Zadowolona z niej? Wstawiaj jej więcej 🙂 Bardzo się cieszę, że będę ją mogła na forum śledzić 🙂
wątek zamknięty
viikaa   Kucykowy jezdziec :)
21 kwietnia 2011 21:45
Dawno mnie tu nie bylo 🙂
Kiedys, chyba w tym watku, byly wstawiane zdjecia przedstawiajace roznice w wygladzie zimowym i letnim waszych koni 🙂 Postanowilam wrzucic fotki "mojego" kucyka, bo do tej pory jest w szoku, co z niego "wyszlo" na wiosne... 😉

Pierwsze zdjecie - koniec wrzesnia zeszlego roku, jeszcze bez grubej zimowej siersci. Kucyk gniady 🙂

Kolejne zdjecie - druga polowa marca, jeszcze z zimowa sierscia. Kucyk nadal gniady 🙂

Zdjecie zrobione dzisiaj - kucyk w wersji letniej  😲

wątek zamknięty
mtl   I M Equestrian
21 kwietnia 2011 21:49
podmienili ci konia viikaa  😂
wątek zamknięty

viikaa

nieźle  😲 😀
wątek zamknięty
viikaa o matko, jak to sie stało :O ale super kucyk 😀 masz kameleona zamiast konia !
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.