mtl, stare te nasze konie co? przed chwilą kupowałam 2-letniego smarkacza a tu już 5 latek...
ja Siwego znalazłam w ogłoszeniu w styczniu 2010, stwierdziłam że co będę z takim koniem robić, za młody, nie mam czasu... w maju pojechałam go zobaczyć no i został mój, a teraz taki stary 😁
mtl- ale miny robi Twój siwulec cudo Z kolei potwierdziła się wersja, że to sarkoid u mojej młodej. Zaczynamy leczenie, na początku zobaczymy te zioła, jak nie zdziałają to maść, ostatecznie wycięcie. To przykre kiedy dbając o zwierzaka i starając się by był zdrowy okazuje się, że nie masz żadnego wpływu na to, że nagle takie świństwo się przyplącze 🙁
zabeczka17 - fajnie Twoja młoda wygląda w siodle 🙂
Przyszłam się pochwalić, że mój arabek miał dziś na sobie pierwszy raz siodło (bez popręgu, mierzyłam tylko, czy Wintec nie będzie na niego za długi) i bardzo dzielnie się sprawił, przez chwilę pooglądał siodło, a potem wrócił do jedzenia trawy 🙂
dziękujemy i gratuluje zaufania konia do wlascicielki. :kwiatek: Dla mnie to zawsze jest i było podstawą przy wychowaniu młodziaka 🙂 Super ze nie zareagował panicznie 🙂
A my sobie teraz na ,,spokojnie,, zrobimy kopyciory na weekend i za chwie, może dwie znowu praca 🙂
ja cierpię na brak fotografa. Czasem się ktoś zlituje tylko.. 🙂 wczoraj wzięłam Garego po zachodzie słońca już i moja biedna cyfrówka nie sprostała zadaniu zbytnio :P najświeższy Młody, który wciąż rośnie wszerz a nie w górę :P
Z lewej strony w poprzedniej stajni chudy , biedny koń z prawej zdjęcie z wtorku już w nowej stajni . Młody już nabrał masy - popręg pasował 115 teraz 140 Nie przemęczmy się cho młody ma tyle energi , że na jeździe i pastwisku tego nie wyładowuje