To bardzo realne, bo platforma jest mała, a obcas cienki, ale mimo wszystko jestem zdecydowana. W przyszłym tygodniu pojadę je zmierzyć i okaże się czy są w miarę stabilne. Jeśli tak, pozostaje mi czekać, aż skarbonka nieco się napełni. 😉
Możesz zajrzeć na styledigger, alice point, charlize-mystery, ale nie pamiętam czy to akurat tam widziałam te butki. A tak w ogóle: http://polskie-szafy.blogspot.com/ Powodzenia! 🙂
Z zagranicznych mariannann, Mode-Rosa, the cherry blossom girl, tu też możesz luknąć. No i na każdym blogu są odnośniki do kolejnych, więc cierpliwości i na pewno coś znajdziesz, bo buty tego typu były bardzo popularne na blogach.
Pursat, ooo dzięki :kwiatek: Nie znałam w ogóle tej firmy, nie ma tego sklepu w Łodzi ale widzę że jest w Wa-wie to dobrze 😀 I mają mnóstwo ślicznych butów 😜, przynajmniej na niemieckiej stronie. Może uda mi się jeszcze w tym tygodniu podskoczyć tam.
a ja wczoraj znalazlam buty Baldowskiego w galerii ursynow! Przymierzylam i faktycznie wyprofilowane sa suuuper, niestety byly wszystkie rozmiary oprocz mojego.
Dodofon ma te buty. Ja generalnie polecam szpilki z Zary, mam kilka par i nigdy nie było z nimi problemu, dość wygodne są. Te które wstawiłaś mierzyłam i są bardzo stabilne.
Jeśli uchowają się do wyprzedaży, to mam zamiar je kupić. 🙂 Szpilki to akurat mają fajnie i porządnie wykonane. Nic nie pęka, nie odkleja się itp. Jedne mam sprzed kilku sezonów i nie widać po nich śladów zużycia. 🙂
a ja wczoraj znalazlam buty Baldowskiego w galerii ursynow! Przymierzylam i faktycznie wyprofilowane sa suuuper, niestety byly wszystkie rozmiary oprocz mojego.
Gdzie!? Gdzie dokładnie!? Jak mi nie opiszesz, to spadnie na ciebie odpowiedzialność zabrania mnie tam!!! Potrzebuje wygodne szpilki 😁