Końska rewia mody cz. V (2011)

limonka z beżem szał  😍
przeróbka autorstwa Kastorkowej:  :kwiatek:

który lepszy ?
wątek zamknięty
Livia   ...z innego świata
18 kwietnia 2011 17:55
equi, mnie się bardziej podoba w limonce z cyprysowym krzyżem 🙂

edit: napisałam bardziej po polsku 🙂
wątek zamknięty
ten po prawej.

sorki ze wam przerwę te jarpolowe rozmyślenia,

moje grube w Turkusie i owijach petrol  😍 😍
wątek zamknięty
CZAD!  😍
wątek zamknięty
sei   . let's grow old together & die at the same time .
18 kwietnia 2011 18:29
xxagaxx, edi na tej focie  😍 😍 😍 ale wolę go w całym zestawie petrol 😉
wątek zamknięty
sei, ja też jestem z niego dumna jak na niego (i na mnie też) to ujeżdżeniowo jest dużo lepiej 😀

Jeszcze wersja pozowana:

i z derą choco/petrol z tej ostatniej kolekcji
wątek zamknięty
xxagaxx czemu go pokazałaś w tym turkusie  🤬 i czemu to jest taka star kolekcja, no czemu?
a tak btw czy dobrze pamiętam i widze że to jest vsd?
bo obecnie sama sie przesiadam w ujezdeniowke a czapraki prawie wszystkie vsd 🙁
wątek zamknięty
Maddie   Hucykowa demolka na wakacjach
18 kwietnia 2011 18:38
xxagaxx szał szał szał  😜 Świetnie wam! To jest chyba wasz najlepszy zestaw!  😜
wątek zamknięty
Aga super Ediemu w turkusie, ale tak jak sei bardziej podoba mi się w petrolu  😉 I ta pierwsza fotka pozowana super! Każde kolejne zdjęcie robi z niego większego TapMadl  😀 Doświadczenia nabiera normalnie  😁
wątek zamknięty
szał  😍 😍 😍 dawno takiego wrażenia na mnie nic nie zrobiło 😀
Co do Dzika dzięki dziewczyny, też mi się w tym bardziej podoba  :kwiatek: i jeszcze prośba od Kastorkowej, w którym najlepiej?
wątek zamknięty
mtl   I M Equestrian
18 kwietnia 2011 18:41
mimo, że nie lubię to zieleń?
wątek zamknięty
equi.dream mi najbardziej podoba się limonka/cyprys  😉 A tak btw czemu piszesz za Kastorkową? Nie może sama napisać?  🙂
wątek zamknięty
equi.dream dwie foty w srodkowych rządzie najlepsze. Limonka i szary z różem wyglądają bardzo ładnie.

chilli2
to jest właśnie VSD. I nie wiem czy będę go brała pod skokówkę, czy przerobię na DL. Przerobić się ciut boje, bo jak coś nie wyjdzie to się popłaczę  😁 😁 Ale tak naprawdę idzie przerobić spokojnie w obie strony. ALbo ciut skrócić, albo ściąć bułę 😉 Z cottonem już robiłam tak, i wyszło idealnie.

Bardzo wam dziękuję, ja też jestem zakochana w tym kolorze 😉
wątek zamknięty
18 kwietnia 2011 18:43
Biedna Uciszona Kastorkowa - sama czasami chciałabym dostać po prostu bana przed maturą, ale bez tego wątku bym nie wytrzymała  😁

Mi się bardzo podoba w czarno-czerwonym, ciemnozielono-limonkowym, w miodku i w pasiaku.

Dynamiciak Kastorkowa jest bodajże uciszona 😉
wątek zamknięty
Anderia   Całe życie gniade
18 kwietnia 2011 18:45
Zrobię mini-offtop - ale ktoś wie czemu uciszono Kastorkową?
wątek zamknięty
18 kwietnia 2011 18:46
xxagaxx, i jako model też się wyrabia. pierwsze zdjęcie boskie! edi na okładke śk się nadaje 😀
wątek zamknięty
18 kwietnia 2011 18:47
Z tego co pamiętam to za całkowitą edycję posta.

kodusiowata powiększyła Ci się może ostatnio kolekcja? 😉 Z tego co pamiętam to miałaś ciekawe kolory - takie jakie właśnie lubię  😎
wątek zamknięty
Jeszcze raz wielkie dzięki 😀😀

Ącki się stara jako model, oj stara 😉

kodusiowata wystarczy kliknąć profil-->lista ostatnich wiadomości i szukasz posta gdzie mod dodał ostrzeżenie. Jest zawsze napisane za co.
wątek zamknięty
18 kwietnia 2011 18:53
Maddie nie nie, w przeciągu dwóch miesięcy - kwietnia i marca kupiłam... uwaga, szalone 0 czapraków! To jest dla mnie małe zwycięstwo nad sobą, ale takie cieszą najbardziej  😉
A, i xxagaxx, fajne pozytywne zdjęcia  😉 na pozowanych widać że Ed jest już profesjonalistą w byciu ubieranym przez mamusię w coraz to nowe szmatki  😉
wątek zamknięty
18 kwietnia 2011 18:54
dla Kastorkowej, limonka-fiolet i szary-róż 😉
wątek zamknięty
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
18 kwietnia 2011 18:54
Aga ubije, zabije 🤬 ten kolor mi sie nie podobał, a przynajmnije nie byłam przekonana... do tej chwili 😵
P.S. Jakąś metamorfoze Edi przeszedł, to że pozuje to tam najmniejsza zmiana ale jak on sie wyrobił 😜
wątek zamknięty
18 kwietnia 2011 18:55
kodusiowata no co ty gadasz!?  😁 Ja właśnie marzec - kwiecień szaleję i z czaprakami i ze sprzętem  😁
Kiedyś wrzucałaś chyba zdjęcie na którym miałaś moje wymarzone: green, chilli, niciak milkowy  😜
wątek zamknięty
Zairka heh no to jest ból 😉 Ja przez Ciebie kupiłam chili  😂 😂 I wielkie dzięki. Pracujemy dość poważnie ostatnio, miło bardzo ze coś widać.
wątek zamknięty
18 kwietnia 2011 19:00
Zairka heh no to jest ból 😉 Ja przez Ciebie kupiłam chili  😂 😂 I wielkie dzięki. Pracujemy dość poważnie ostatnio, miło bardzo ze coś widać.

jak to przezemnie 👀 Grota jeszcze w chilli nie smigala 😁 a fotki mojego cottona wzuciłam dopiero wczoraj 👀
jakiego drowałaś Dl czy VS :kwiatek:
wątek zamknięty
Zairka nie powiem jakiego bo wyjdę na hipokrytkę :P:P No przez Ciebie, tyle biadoliłaś jaki ładny kolor, wrzuciłaś zdjęcia cottona (bo wczoraj to ja swojego kupiłam)
wątek zamknięty
18 kwietnia 2011 19:06
Maddie jeśli to ma być próba zachęcenia do sprzedaży to mówię: nie ma opcji  😎 Może to głupie ale jestem z nimi związana emocjonalnie i trzeba było wielu wyrzeczeń z mojej strony żeby je mieć  😁
xxagaxx a tak podobno nie cierpisz czerwieni... ale w sumie nie dziwię się że kupiłaś chilli. Jemu nie da się oprzeć.  😉
wątek zamknięty
18 kwietnia 2011 19:07
hahahahaha to juz wiem kto zgarnął Gagulcowego sr 😂 zgadłam? 😎 😁

kodusiowata no własnie aga nie cierpi czerwieni i sr, ale chilli to taki kolor że sie złamała i wcale sie jej nie dziwie 😍
wątek zamknięty
Livia   ...z innego świata
18 kwietnia 2011 19:08
xxagaxx, przepięknie w Turkis 😉
wątek zamknięty
18 kwietnia 2011 19:10
kodusiowata no własnie aga nie cierpi czerwieni i sr, ale chilli to taki kolor że sie złamała i wcale sie jej nie dziwie 😍

No dokładnie. Mi się z początku wydawał 'cyrkowy' ale później zmieniłam zdanie i zawitał u mnie w domu, bo po prostu nie mogłam. A za czerwieniami jako tako nie przepadam. Ujdą, ale nie powiem żebym je jakoś uwielbiała  😉
wątek zamknięty
Nie wiem czy jestem ślepa ale nie widzę na stronie jarpola starych padów.Chodzi mi o te jedno kolorowe  🤔 nie będzie ich już w sprzedaży?
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.