Końska rewia mody cz. V (2011)

ehh i jutro coś zamówię ;/ na bank. A tak się bezpiecznie czułam!!!!
wątek zamknięty
Nasturcja-Renata   Moi trzej mężczyźni :)
17 kwietnia 2011 19:55
cyprys-limonka szałowy  🙂
wątek zamknięty
JARPOL WIOSNA 2011 JUŻ NA STRONIE!

http://jarpol-konie.pl/index.php?act=produkty&kat=8&aktualna=1

Dziewczyny... Jaki to jest czaaaaaad!  😜

W końcu! Lecę oglądać! Koniec z nauką.  😁
wątek zamknięty
Aga - a na co masz smaka ?  😉
wątek zamknięty
Ten miodowy pad, aaaa.  😍
wątek zamknięty
juliadna   siwek czarnogrzywek <3
17 kwietnia 2011 20:03
Deb WOW !  👍 jesteś mistrzem ! gratulajszyn  :kwiatek:
wątek zamknięty
[quote author=Nasturcja-Renata link=topic=41891.msg980155#msg980155 date=1303066534]
cyprys-limonka szałowy  🙂
[/quote]

Dokładnie  😜
wątek zamknięty
mógłby mi ktoś wstawić tutaj fotkę tego miodowego padu, bo na stronie nie widzę 🙁

i mam pytanie, czy są u deb dostępne te pady z herbem w wersji vs?
wątek zamknięty
wątek zamknięty
dziękuję pięknie!
oszalałam, kolekcja jest super!  😍
wątek zamknięty
deborah   koń by się uśmiał...
17 kwietnia 2011 20:08
exploited, oczywiście. jeśli czegoś nie ma na stronie wystarczy o to zapytać. pad może  być uszyty nawet wg Twoich wymiarów/kształtów.

wszystkim serdecznie dziękuję za dobre słowo. ostatnie dni były dla mnie szczególnie ciężkie bo pod koniec ciąży takie wyzwanie jest nie lada wysiłkiem.

tym bardziej dziękuję bo to przywraca mi wiarę w to, ze warto  :kwiatek:

wątek zamknięty
Aga - a na co masz smaka ?  😉

Ja mam smaka na tego fioletowego i 2 komplety owijek z herbem xD

Deb a reszta zdjęć też się pewnie do jutra pojawi nie?
wątek zamknięty
17 kwietnia 2011 20:15
sukcesywnie będę uzupełniała te których nie ma ale powinno to zając nie więcej niż kilka dni  😡
wątek zamknięty
juliadna   siwek czarnogrzywek <3
17 kwietnia 2011 20:19
Deb
ja jestem pod wrażeniem tych ala cross inów  😜 sama kupiłam na klinice z Kyrą ala strip ina szaro-różowego i to coś wspaniałego  :kwiatek:

kusza te cross iny oj kuszą 🙂

te derki z rzepem na klacie mogę być też w innych kolorkach ?
wątek zamknięty
sukcesywnie będę uzupełniała te których nie ma ale powinno to zając nie więcej niż kilka dni  😡

Kochamy-poczekamy.  🤣
wątek zamknięty
deb, !!! Ja się zdecydowanie muszę zaopatrzyć w tą czerń z czerwienią !!
wątek zamknięty
17 kwietnia 2011 20:29
juliadna, oczywiście mogą być w innych kolorach 🙂
Klami, mnie Kajtek absolutnie powalił w tym czerwono granatowym zestawie który masz. Czarny z czerwonym to pewnie tez jego kolory 🙂
wątek zamknięty
deb, zdecydowanie jego kolory. Także wiesz, zaraz pozbieram kasę i będę uderzać.  😉
wątek zamknięty
Livia   ...z innego świata
17 kwietnia 2011 20:44
deb, boskie pady! Mogę tylko spytać, ile one mają długości? 🙂

I czy ktoś wie ile na dlugość mają stare Anki, bo nie mam akurat żadnej pod ręką do zmierzenia?  :kwiatek:
wątek zamknięty
Livia mi w zeszłym roku Deb pod wymiar uszyła 😉 Bo standardowe długości na moje poprzednie siodło były zdecydowanie za krótkie.
wątek zamknięty
cieciorka   kocioł bałkański
17 kwietnia 2011 20:49
croopie, mnie się bardzo podoba, choć fakt- shitake byłoby chyba lepsze 🙂

deborah, kilka uwag: warto zrobić porządek na stronie- po pierwsze nowej kolekcji nie znajdziemy w padach ani nowościach, tylko w promocjach. w nowościach wciąż jest stara kolekcja. warto posprzątać i dodać więcej odnośników do produktów.
druga uwaga- ustawić galerię tak, by na stronie pierwszej wyświetlały się nowe, nie stare zdjęcia 🙂
trzy- do katalogu wybrać taki czaprak, na którym wszystko jest perfekt- równe szwy i herb na środku 🙂

moje typy:

[url=http://jarpol-konie.pl/share/produkty/8/gołębi.jpg]http://jarpol-konie.pl/share/produkty/8/gołębi.jpg[/url]

śliczne  😍
wątek zamknięty
myślicie, ze pad i owijki z herbem to będzie już przesada? może tylko jedną rzecz wziać z herbem?
wątek zamknięty
17 kwietnia 2011 20:51
xxagaxx, wiem, że można i w razie czego sobie zamówię pod siebie, ale może nie ma takiej potrzeby i oszczędzę deb dodatkowej pracy 🙂 A ja akurat też nie siedzę w domu i nie mam Anki do wzięcia wymiarów (pod moją Isabelkę stare Anki są tak akurat) 🙂
wątek zamknięty
deborah zdecydowanie WARTO, jest mega szał!  😜
wątek zamknięty
korsik, mi się wydaje, że dwie rzeczy stworzą ładny komplet. Raczej nie będzie efektu przeładowania, jeżeli kolory będą dobrze dopasowane 🙂

Mi się marzy ten ala cross-in ale cynamon-piaskowy beż.
wątek zamknięty
cieciorka   kocioł bałkański
17 kwietnia 2011 20:58
korsik, myślę że nie ma przesady- herb nie krzyczy, a jest ładniejszy od standardowego loga 🙂
wątek zamknięty
ja napewno dorwe dere czarno czerwona i pad z krzyzem <33  rudej bedzie ladnie ? ;> tylko wlasnie w drodez do mnie jest dera z kolekcji maritim o bardzo podobnej kolorystyce  🤔wirek:
wątek zamknięty
17 kwietnia 2011 21:07
cieciorka, nowa kolekcja jest i w promocjach i nowościach. usunełam tylko z nowości 3 starocie. celowo nie ma jej w padach, ale masz rację umieszczę tam odnośnik do padów z nowej kolekcji  :kwiatek:
Klami, zapraszam
Livia, pady z krzyżem mierzone z tyłu maja 52 cm.
breakawayy,  :kwiatek:
wątek zamknięty
no to powiedzmy, ze mam wymówkę na nowy komplet bo jutro moje kobylaste kończy 6 latek  💃
wątek zamknięty
17 kwietnia 2011 21:10
deb, bardzo dziękuję  :kwiatek:
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.