produkty ANKY

Dramka,
Na ile kg masz pralke?
Bo ja mam chyba na 3 kg i nie ma opcji zeby eurostary sie doprały, a ciekawa jestem czy Anki dadzą rady.
Livia, Livia, w moim przypadku jest odwrotnie - nowe wychodzą zawsze jak nowe, a stare się troszkę... giętkie robią :p krótko mówiąc szmacą. 😉
Livia   ...z innego świata
13 kwietnia 2011 17:50
croopie to, że się robią miękkie, to w sumie normalka 😉 I naprawdę o dziwo, te miękkie mi się lepiej dopierają niż te sztywniejsze, nowsze  😵
slojma   I was born with a silver spoon!
13 kwietnia 2011 17:54
Popełniłam dzisiaj Anky Maize
Dramka,
Na ile kg masz pralke?
Bo ja mam chyba na 3 kg i nie ma opcji zeby eurostary sie doprały, a ciekawa jestem czy Anki dadzą rady.

Ja mam na 7kg, wiec pewnie parametry pralki tez maja znaczenie.
Popełniłam dzisiaj Anky Maize

zdjęcia!!!!!!!  😅
slojma, tak, tak, zdjęcia!  😅
Bo Ty potem chomikujesz cały sprzęt w garażu jak bezterlicówkę hehe
...nie zaprzeczaj bo widziałam  😂
Ja ostatnio stałam się posiadaczką Off White i też się bardzo cieszę:P
a ja bardzo chce popełnić anke black ale zebrać się nie moge  😵 . 8 szmat w moim przypadku to troche dużo  😁 . ostatnia reakcja rodziców na moje szmaty - nie chce tu widzieć żadnych czapraczydeł ! ja : no ale kase mam na nie . rodzice - ....
👍
slojma   I was born with a silver spoon!
13 kwietnia 2011 19:48
slojma, tak, tak, zdjęcia!  😅
Bo Ty potem chomikujesz cały sprzęt w garażu jak bezterlicówkę hehe
...nie zaprzeczaj bo widziałam  😂
Ja ostatnio stałam się posiadaczką Off White i też się bardzo cieszę:P
- hehe no taki chomik ze mnie  😉
Zdjęcie już za chwilę robię i wrzucam ale na koniu dopiero po niedzieli.
edit. wstawienie zdjęcia.
Zdjęcie przekłamane kolorystycznie jak na moim komputerze patrzę. Kolor jest taki jak żonkile, mlecze a u mnie na zdjęciu taki mało żółty. Może w normalnym świetle będzie łatwiej uchwycić kolor.
😍 boski !!!
ircia2   KARULA ZOŁZULA:)
13 kwietnia 2011 20:49
zielona33 Ty to już zakupocholik jesteś!!!ale musze przyznać że jest boski,ciekawe jak  na mojej Rudej by się woził 🏇
Ja piorę w pralce na 30 stopniach, w płynie. O dziwo, starsze Anki wyciągam i są super, a nowsze mają jakieś brudy wyłażące po praniu i najczęściej dopieram ręcznie  😵

Mam to samo  👿 Piore z płynem i spokojnie 2 pady mieszczą się.
Wyprałam jeszcze raz. Tym razem w 60 stopniach i sam pad w pralce. Brak zacieków  😅
juliadna   siwek czarnogrzywek <3
14 kwietnia 2011 21:31
a ja wyprałam anky ta  z nowym pikowaniem w 40 stopniach i poszła jedna nitka na około  7cm ( zeszyłam już  🏇  ) + odbarwiło mi się logo ... nie jest już bialutkie ...
Dlatego bałam sie nastawić na 60 stopni..
też mam Anky Maize 😀 Macie tu zdj na koniu  🤣 przepraszam, ale zdjęcia są z hali  😫
matko tutaj jak banana!!!!!!!
bo z hali i ciężko było ze światłem  😤 , hmn, może tutaj będzie lepiej widać :  siedzimy tutaj jak ciołki, ale cóż ...  😎
😍 jestem chora na maize  👿
heh 😀 mam zamiar kupić jakiś nowy Anky. Jaki będzie pasował do mojego gniadosza ?😀 Poza Maize , Madeira i Butterscotch ?
szmatocholicy zapraszaja
Przepraszam, że przeszkadzam, ale orientujecie się może gdzie mogłabym kupić/zamówić komplet Anky DL Terracota? Bardzo mi na tym zależy. A może ktos ma na zbyciu, to chętnie odkupię!  🙄
juliadna   siwek czarnogrzywek <3
17 kwietnia 2011 11:57
k.o.n.i.a.r.a. teracoty nigdzie nie kupisz ... napisz w ogłoszeniach ,ale wątpie że ktoś bedzie sprzedawał ,poza tym to bardzoooo staaara kolekcjia  😉
No właśnie wiem, że staaaaaaaaara. Na ogłoszeniach nikt nie ma. No trudno, może trafi się okazja.  😕
17 kwietnia 2011 14:45
Na Terracotę chyba sporo poczekasz, rzadko ten komplet bywał w ogłoszeniach...

Za to Maize bardzo fajny!
Ja wtrącę jeszcze wczorajszą Lemonkę, jak już przy Ankowych żółciach jesteśmy 🙂

Ja choruję na pomarańcze Anky. No trudno. Spróbuję o nim zapomnieć. A jak cudem go dostanę to wstawię zdjęcia.  😉
A jeszcze pytanko: Sunshine to taki bardziej pomarańcz czy żółty? Bo też fajny.
A to moja skromna kolekcja 🙂

od góry: banana, orchidea, sangria, cardinal
dół: grass, kreta blue, khaki, hortensia

17 kwietnia 2011 15:24
koniara, Sunshine to typowy pomarańcz, tu go fajnie widać:

I na koniu:

Celtowa, piękna kolekcja!
Livia dziękuję bardzo  :kwiatek: zastanowię się
Livia dziękuje  :kwiatek:

k.o.n.i.a.r.a. sama poluje na cos pomarańczowego z anky  😀 i powiem że łatwo nie jest  🙁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się