slojma, tak, tak, zdjęcia! 😅 Bo Ty potem chomikujesz cały sprzęt w garażu jak bezterlicówkę hehe ...nie zaprzeczaj bo widziałam 😂 Ja ostatnio stałam się posiadaczką Off White i też się bardzo cieszę:P
a ja bardzo chce popełnić anke black ale zebrać się nie moge 😵 . 8 szmat w moim przypadku to troche dużo 😁 . ostatnia reakcja rodziców na moje szmaty - nie chce tu widzieć żadnych czapraczydeł ! ja : no ale kase mam na nie . rodzice - .... 👍
slojma, tak, tak, zdjęcia! 😅 Bo Ty potem chomikujesz cały sprzęt w garażu jak bezterlicówkę hehe ...nie zaprzeczaj bo widziałam 😂 Ja ostatnio stałam się posiadaczką Off White i też się bardzo cieszę:P - hehe no taki chomik ze mnie 😉 Zdjęcie już za chwilę robię i wrzucam ale na koniu dopiero po niedzieli. edit. wstawienie zdjęcia. Zdjęcie przekłamane kolorystycznie jak na moim komputerze patrzę. Kolor jest taki jak żonkile, mlecze a u mnie na zdjęciu taki mało żółty. Może w normalnym świetle będzie łatwiej uchwycić kolor.
Ja piorę w pralce na 30 stopniach, w płynie. O dziwo, starsze Anki wyciągam i są super, a nowsze mają jakieś brudy wyłażące po praniu i najczęściej dopieram ręcznie 😵
Mam to samo 👿 Piore z płynem i spokojnie 2 pady mieszczą się.
a ja wyprałam anky ta z nowym pikowaniem w 40 stopniach i poszła jedna nitka na około 7cm ( zeszyłam już 🏇 ) + odbarwiło mi się logo ... nie jest już bialutkie ...
Przepraszam, że przeszkadzam, ale orientujecie się może gdzie mogłabym kupić/zamówić komplet Anky DL Terracota? Bardzo mi na tym zależy. A może ktos ma na zbyciu, to chętnie odkupię! 🙄
Ja choruję na pomarańcze Anky. No trudno. Spróbuję o nim zapomnieć. A jak cudem go dostanę to wstawię zdjęcia. 😉 A jeszcze pytanko: Sunshine to taki bardziej pomarańcz czy żółty? Bo też fajny.