Precelek różnią się bo kolekcyjny się już sprał!!!!!!!! 😂 Haha mam zaliczenie w środę więc robię wszystko zeby się nie uczyć i na jutro zrobiłam tuning ogłowia 😁 😁
natt cii!!!!!! Jak czytam o syncyjtotrofoblaście to mi już słabo 😉 A tak Edzio jutro będzie błyszczał 😀 Dosłownie 😂 Precelek no może być trochę mdło na gniadym 😉 Skąd Ty te starocie wynajdujesz?
xxagaxx no właśnie, jutro się okaże jak to wygląda. Przede wszystkim mam baaaardzo dużą stajnię i baaardzo dużo ludzi w niej :P Po drugie szperam w necie, duużo 😁 🤦
Jesteś moja droga popularna 😀😀 Będziesz jutro?? Bo ja bym się też chętnie na jakieś zdjęcia załapała 😀😀 Mogę nawet Ci obiektyw przynieść xD (łapówka 😀iabeł: 😀iabeł🙂
i ja tez jutro bede ;d a wiesz Adka co to oznacza 😀iabeł: 😀iabeł: 😀iabeł: <3 a zeby nie bylo offa to pwoiem Ci Klami, ze przez Ciebie mam ochote na smurfa 🤬
no ja wiem jak w rl wyglada smurf xD i mi sie zaczal podobac ;p chyba mam slabosc do majtkowych kolorow ;p <pamietacie jakiego mialam bzika na punkcie milki? > 😂 🤔 Adka nie martw sie, ja na szczescie bede ok. 11 ;*