Livia brakuje owijek 😁 😁 Bo niestety ale każdy czaprak VS bez owijek nie wygląda odlotowo. A oberżyna to jak Anky Hortensja więc kolor jak dla mnie trafiony w 100%. A Ty widzę promujesz akcje baź widoczny na drodze 😁
Aga mi sie edziu zdecydowanie podoba bardziej w innych kolorach 😉 to jest jakies takie smutne na nim ;p za to brillanty piekne <3 wlasnie, to te od s. nie?:> Livia ale pszczolka ;d
To jest dokładnie ten sam kolor. Tu masz inne światło i konia w wersji letniej 😉 Której się chyba w tym roku nie doczekam 🙁Ja nie wiem co jest z moim koniem, on tak długo jest taki stalowy-zimowy ;/
Livia zapomniałam Ci napisać, 🚫 zawsze chciałam mioeć fryza i jak widze zdjęcia Twego to się ślinię przed kompem 😀😀
wiem wiem ;p ale mi edziu w fioletach jakos nie podchodzi ;p znaczy tych ciemnych- oberzynowych i hortensjowych. ;p <chyba juz to kiedys pisalam xD > bo pewnie w milce wyglada oblednie 😜
Dzięki, miło, że się w fuksji podoba🙂 Nigdy bym nie pomyślała, że będę miała taką radochę z różowego;d jeszce tylko czekam aż Reszka zrzuci tą zimową sierść bo coś jej dłuuuugo idzie (ale już jest na dobrej drodze!) i wtedy będzie cudnie😉
xxagaxx mi się podoba ta oberżyna i w sumie to się nad nią zastanawiam, bo mam obiecanego w prezencie od siostry jednego cottona i tak myślę, który by to miał być w sumię w grę wchodziłby yellow, oberżyna i ew royal.
Arimona teraz już jestem pewna że nowe owije yellow będa mi do lemona pasować 😀😀 Zastanawiam się tylko czy nie lepiej w owijki olive pójść żeby nie zrobić z konia takiej totalnej żarówki, no ale chyba jeden taki komplet można mieć nie? 😀😀
Aga, mnie nie sluchaj, ja tak potrafie ze stajni wyjechac, tak ze ze mnie zaden szmatocholik z gustem 🤣 ale zolte na skarym szal, tak ze moim zdaniem mozna 😍
natt92 a nawet nie wiem, ale fakt ze kolory praktycznie identyczne.
Arimona w sumie ciężko je porównywać, marone spokojny i elegancki, fuksja szalona ale tak miało być🙂 na parkur mamy klasyczny granat więc na krosie mozna poszaleć z kolorem🙂
xxagaxx, dziękuję :kwiatek: Oby jeszcze mi się udało wyhodować porządną grzywę i już będzie w ogóle fajnie 🙂 Arimona, niezłe zestawy 😁 Ale brillanty niemal identyczne, różnią się chyba tylko lamówką.
xxagaxx, dziękuję :kwiatek: Oby jeszcze mi się udało wyhodować porządną grzywę i już będzie w ogóle fajnie 🙂 [b]
I to był mój odwieczny problem, zawsze chciałam mieć Fryza albo Andaluza tylko nie wiem czy bym tą długą grzywę wytrzymała 😁 No ale weź takiego opitol na 15cm grzywkę??
Jutro biorę Turkusa na sesyjkę 😀 I że biorę ujeżdżeniówkę to pierwszy raz czaprak VSD wezmę nie pod skokówkę 😀😀
Arimona w sumie ciężko je porównywać, marone spokojny i elegancki, fuksja szalona ale tak miało być🙂 na parkur mamy klasyczny granat więc na krosie mozna poszaleć z kolorem🙂
ja cos mam do tej fuksii po prostu, bo ogolnie ladny roz lubie 🙂
Livia no, a co, lubie jakies glupoty, o czerwonych ochraniaczach marzylam cale swoje jezdziectwo 🤣 ale juz ich nie mam, ech ciesza kogo innego 🙂
no a ja z racji tego ze te brillanty sa niemal identyczne, zaczelam sie zastanawiac nad yellowem 🤦 juliadna bosko!!!!! <3 a kantarek na siwka cyba troche za jasny ;p
arivle, Kamita01, Azbuka,cierp1enie, Nightmare, Minosia :kwiatek: xxagaxx nie zgadzam się, różnią się odcieniem i kolekcyjny gelb ma o wiele ładniejszą lamówkę 😁 juliadna szał!!!