Olsztyńscy voltowicze

Pauli Andzia to ja ; D

Lary ma super jaskółki  😍
dzięki to zasługa "cioci golarki" i za jej cierpliwość  🙇
Jaskółki na prawdę świetne 🙂
Mój ma na razie tylko L
oj tam oj tam Pauli ;d
Ircia   Olsztyn Różnowo
15 kwietnia 2011 06:08
akzzi  panna na razie chodzi sobie, ciężko jej, ale tak naprawdę to totalna olewka  👍
Jak do niej chodzę w nocy czy w dzień to tak patrzy na mnie i myśli; hmm ciekawe kto dłużej wytrzyma ja czy pancia  😁

Jaskółki na prawdę świetne 🙂
Mój ma na razie tylko L

ja też myślałam o L , że Lary ale potem nawał pomysłów i zostały jaskółki

Tu chyba chodzi o L jako nauka jazdy  🤣

A ja za 4 godzinki jadę nad morze, wiec serdecznie pozdrawiam już z plaży owianej wiatrem hehe
Frytkens, Zazdroszczę! Tęsknie za morzem, a ostatnio co rusz ktoś wyjeżdża na Nasze polskie wybrzeże 🙂 My z Silver w niedziele obieramy podobny kierunek, co prawda nie nad morze, ale w końcu odpoczniemy od Olsztyna, dobre i to 🙂

A jaskółki bardzo fajne, jeszcze nie spotkałam się z takim wzorem 🙂

Tu chyba chodzi o L jako nauka jazdy  🤣

A ja za 4 godzinki jadę nad morze, wiec serdecznie pozdrawiam już z plaży owianej wiatrem hehe

u BigBoya pewnie tak
ja chiałam od imienia  😉
Ale dziś był żal. Ehh. Viking tarnował mi wszystkie przeszkody. Dosłownie i 40 i 60. Wszystkie na tarana. Masakra. Czeka nas duuużo pracy. Ale przynajmniej później teren był udany na Funduszku 🙂
A ja się pochwalę fotami z czwartku jak pojechałam z Frytkens do koni i musiałam aż na dwóch jeździć z czego bardzo się ucieszyłam i akurat wypadł trening skokowy ; D

Nasze pierwsze 110cm na Grypsiu moim ulubieńcu  😀 i moje pistoleciki  😂

Tu nasze pierwsze 115cm na Fregacie  😀

zelka2303 trening czyni mistrza nie ma co się załamywać 🙂
Ale ta Fregata się składa, na każdej fotce, którą widziałam ciągnie nóżki 🙂 A tak w ogóle to wiesz co tam słychać u Monety?
No skubana fajnie nóżki składa to trzeba jej przyznac 😉 u Monety wszystko dobrze cały czas jestem w kontakcie z właścicielką, wiem że niedługo będzie odrobaczana tak jak i reszta koni. Jeździ na niej jednadziewczyna(mam z nią kontakt i wysyła mi foty Monety), która jedzie na niej ujeżdżenie L2 25.04.11 🙂 ma już za sobą pierwsze w tamtej stajni zawody ujeżdżeniowe jakieś towarzyskie i zajęła pierwsze lub trzecie miejsce nie pamiętam dokładnie. Bardzo ją właścicielka chwali, że to złoty koń.
moneta super fotki !
Pauli   Święty bałagan, błogosławiony zamęt...
15 kwietnia 2011 19:35
**Ola**
Nawet nie wiesz jak wam zazdroszczę tego wyjazdu...
Moneta - fajne fotki 🙂 Czesto jezdzisz do Lesniczowki ?
Frytkens - a gdzie nad morze ? 🙂 Ja w srode bede jechac - do domu na swieta 🙂
Angel 3 razy w tygodniu na pewno czasem 4 razy, zależy o której lekcje kończę w tygodniu 🙂

Miło, że zdjęcia się podobają  :kwiatek:
moneta czaderskie te pistoleciki.  😜
hehe jak ja bym z wami pojechała to by były cud miod hehehe ;d tak wiem ta skromnosc hehe ;d
a tak powaznie to liczy sie to ze widac jak konie sie skladaja ;d mi tez sie podobaja ;d i twoje pistoleciki tez hehe ;d
uszatkowa   Insta: kingaielif
16 kwietnia 2011 19:49
Według mnie Moneta swietna kobyla, choć na niej nie jeździłąm Ej moneta tylko nikogo nie zastrzel  🤣

Powróciłam. Angeel byłam w Krynicy Morskiej, dziś pięknie słonko przygrzało to nawet się poopalałam (w 3 bluzach hehe).

A co do naszych rekreancików to Fergie się super składa to fakt, ale Grypsiu za to ma o wiele większe możliwości, skacze wyżej. Niedługo będę robiła korytarz to na pewno się pochwale ile koniska wycisnęły  🏇
uszatkowa miło usłyszeć takie słowa o Monecie  😀 okej postaram się nie zastrzelić nikogo  😁
jascus199   :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
18 kwietnia 2011 17:31
Angeel to był dopiero mój pierwszy trening i jestem zadowolona 😉 a p.Dysaz bedzie przyjezdzał napewno regularnie z tym, ze najlepiej by było jakby sie zebrała wieksza ilość chętnych, teraz były tylko 2 osoby, a cena zalezy własnie od ilosci ludzi...
  Kiedy teraz bedzie?
my organizujemy 2dniowy rajdzik konny. 7-8maj lub/i 14-15maj. cena to ok. 200zł. Gdyby ktoś byl chętny to gg 4087810
a tak w ogóle to Dysarz a nie Dysaż  😁

mój kot też lubi czytać re-voltę  🤔wirek:
😂 dobreeee...moja kotka zazwyczaj spi na kolanach  😁 np ... teraz  😀
Ircia   Olsztyn Różnowo
19 kwietnia 2011 19:32
zielona33 nie to że re-voltę, ale olsztyńską re-voltę  🙇 hmm dziwna sprawa  🤔
ircia2   KARULA ZOŁZULA:)
20 kwietnia 2011 10:18
zielona33 kota też ogoliłaś 😀 ❓
😜 nie , no wiesz ...
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się