Gratuluję. 😍 ja jak zwykle ZAPOMNIAŁAM i zorientowałam się o godzinie 18:28, już nie pierwszy raz 🙄 😤 Mam 2 pytania: Skąd miałaś hestię...? 😀 Wabankowa, ile zapłaciłaś za hestię Florcikowi? :P
Z loterii. Była do wygrania w rogach obfitości. Wabankowa wygrała 2 hestie wtedy 😀 Podejmę jutro się Blupowania klaczki i w sobotę ogierke albo na odwrót 🙂 ? 😀 :kwiatek:
jak wy to robicie że wam kupują te konie? kurcze ja wystawiam już chyba 4 dzień ogiera fryza 5 letniego, pg 410 i coś tam, prawie 350 umiejętności, 3 głóne um. pogrubione, wiekszośc zawodów wygranych, wystawiam za 10000 i 1 kupon. do negocjacji i nikt sie nawet nie zainteresował 😵 a i jeszcze ma przedmioty z CR
ja z dzisiejszych kryć mam jeszcze dwa rożki 🙂 i teraz to :
a)Jeden z twoich starych koni zmarł i twoje konto zostało zasilone kuponem abyś mógł kontynuować grę. b)Jeden z twoich starych koni zmarł i twoje konto zostało zasilone kuponem abyś mógł kontynuować grę.
Cierp1enie, pierwszego to najczęściej sie kupuje 🙂 a nie ma z nimi tak lekko, trzeba pamietać o kryciach, niekiedy przez kilkanaście pokryc nie ma rożka, ale jak się urodzi to jest radocha.