Polonez- dziękujemy :kwiatek: Fajny ten izabelek ile ma wzrostu? margeritka- mamusia, młoda jeszcze na etapie zabaw. Nerwina ładnie wygląda wygolona zwłaszcza z N na zadzie🙂 Burza - cieszę się, że ktoś na nasz widok się uśmiecha. Stajnia bardzo fajna, ja nie narzekam, a konie szczęśliwe, a to najważniejsze. Daj swojego Piorka bo już dawno go nie było.
Burza- ja wpadam rzadko więc przeoczyłam 😡 mój błąd bo jak można przeoczyć Piorka. Widzę, że na haku jeździcie ja też zastanawiam się by moją na haka przestawić.
Nie, to co widzisz to efekt użycia skomplikowanego systemu odchudzających luster i opiekacza do skarpetek
zapomniałaś o możliwości fotoszopowania, zastosowania systemu specjalnych obiektywów co wraz z takim a nie innym ustawieniem fotografa mogło też dać efekt odchudzenia.
co ja mogę powiedzieć, gdyby był gniady nikt by na niego nie spojrzał 😁 nie ma zbyt dobrej budowy, jest długi i chudy w klacie, jak przyszedł do mnie w pensjonat to był straszną bidą. Na pewno jest to koń z sercem do galopu, kocha galopować, jest miękki w pysku, ale charakter kompletnie nie ujeżdżeniowy, konisko się gotuje i najchętniej cały czas by galopowało. Ale i tak go lubię, ma coś w sobie 😀 Poza tym jest wypłoszem i bardzo boi się facetów.
polonez, a mi się tak marzą izabelowate, albo jeszcze lepiej, kremowe ujeżdżeniowce... Mmmm... To by była orgia dla oczu 😎 Vhyba się za parę lat do Kawusi odezwę 🙂
Wrzucam kilka, bo się narobiłam z wielką galerią 🙂
Quanta, Blondi fajnie galopuje, tak wysoko 😍 A poza tym, że ma ciekawą maśc, to jeszcze jest fajnie długonożny i po prostu sympatyczny z pyska. Ma "to coś" 😀 Oj, będziesz miała pociechę i zgryza 😎 A na pierwszym zdjęciu fajnie wyszłaś w lustrze- jak z Matrixa 😂