AMP,MPSzW-wszystko o studenckich zawodach

Wiem, że już deadline. Złożyłam dzisiaj podanie o wyrobienie legitki, ale i tak chyba mi się nie uda złożyć zgłoszenia, bo nasz pan prezes AZS-u gdzies wyjechał a to jedyna osoba, u której mogę to załatwić... Jestem zła przeokrutnie! 👿
Słuchajcie mam problem, pytanie i w ogóle. Bo w regulaminie jest informacja o zgłoszeniach wstępnych, że do jutra a do kiedy są ostateczne. I jak to wygląda czy można się wstępnie zgłosić a potem wycofać - chyba tak prościej niż zgłosić się po czasie?
Czy do zgłoszenia wstępnego potrzebny jest juz numer legitymacji AZS i czy zgłosic sie mam ja czy robi to uczelnia?

Przepraszam za ilość pytań, ale tak jak mówiłam juz zwątpiłam w moją uczelnie, po czym dzisiaj patrze i mam maila od nich z pytaniem czy dalej jestem zainteresowana wyjazdem i że proszą o szybką odpowiedź bo do jutra są zgłoszenia, no to im odpisałam, ale narazie cisza więc dalej mnie trzymają w niepewności. Postaram sie tam jutro pójść, ale wcześniej chce sie zorientować co robic gdyby mi sie nie udało do jutra ustalić czy jade czy nie...
Magdzior - jak wyslesz zgloszenie wsteone to nie zobowiazuje cie do startu 🙂 Wiec lepiej wyslac zgloszenie a nie pojechac, niz kombinowac z pozniejszym zgloszeniem, bo niewiadomo czy takowe przyjma.
Właśnie upłynął termin rejestracji na e-madzia, więc od teraz rejestrujemy się w azsach i tam też drukujemy formularze 😉

Magdzior, możesz się wstępnie zgłosić a później wycofać. Radziłabym tak zrobić. Do zgłoszenia wstępnego potrzebny jest numer legitymacji. 
Dzięki za inf, jutro tam pójdę (w sensie do AZS) sie czegoś dowiedzieć, a o co chodzi z tym e-madzia czyli jutro już nie można wypełnić internetowo tego certyfikatu przynależności i potem się zgłosić? Przepraszam za laickie pytania, ale nawet po przeczytaniu regulaminu coś cieżko dzisiaj do mnie wszystko dociera więc proszę o wyrozumiałość :kwiatek:
Zglaszaj sie koniecznie, bo potem nie ma szans sie wbic w ogole. Masz legitke w ogole? Ja mam ale nie przedluzona, ale i tak moje zgloszenie dzisiaj poszlo.
Mimo ze konia jeszcze nie mam, chyba w koncu jakiegos pozycze, bo z kupnem tak szybko nie wyszlo 🙂
Jak nie masz legitki, to zrob koniecznie jutro, a potem mecz uczelnie zeby cie zglosili.
No wlasnie ja nie mam legitki bo nie chciałam wyrabaić nie wiedząc czy pojadę, jutro koniecznie tam pójdę i się dowiem wszystkiego jesli mi na maila nie odpisza, mam nadzieję, że uda mi się zalatwić i wyrobienie legitymacji i od razu się zgłosić.
Tylko wiesz ze ci nikt nie zrobi legitymacji w szkole? Musisz isc oddzielnie do AZS (w wawie jest na ulicy szpitalnej, nie wiem gdzie u was), a potem w szkolnym azs tylko podac numer.
U mnie na miejscu wyrabiają legitymacje tylko powiedzieli mi że aktualnie nie mają wolnych tych plastików żeby mnie wbić i zrobić bo warszawka nie przyslala. Wiec jak widać zalezy.
U nas też chyba na miejscu, co prawda musze jechać specjalnie do Centrum Sportu PK ale tam ma siedzibe uczelniany AZS i oni z tego co wiem wyrabiają legitymacje (mam nadzieję, przynajmniej tak ostatnio zrozumiałam)
U nas wyrabianie legitki trwa do dwóch tygodni, tzn. pewnie też sprawa odbioru plastiku
A mi odpisali, żę mi są w stanie sfinansować boks i zakwaterowanie i możliwe, że częśt transportu, do jutra mam im dac znac czy jadę i wyrobic legitymację więc jutro jeszcze dopytam osobiscie co i jak ale w takim razie najprawdopodobniej jadę🙂
majeczka   Galopem przez życie!
11 kwietnia 2011 22:15
D+A się nie chce przyznać to ja napiszę za nią! Wymietli z championem Dolcem wszystko i wszystkich! Mają złoto w ujeżdżeniu w skokach i w mixie;-)))
The best-ciaki!!!
Gratulacje!!  😉
Sa już wyniki z ujeżdżenia  😀
Pochwaliłam się w puchnących z dumy.Tu już nie zaśmiecałam🙂 Mega dumna z Dolca jestem🙂
podlinkujecie wyniki ? 🙂
majeczka   Galopem przez życie!
12 kwietnia 2011 07:19
D+A, a ja z Ciebie 😉 - wiesz dlaczego  z Dolca oczywiście też!
Wyniki
http://www.swiatkoni.pl/news-display/2963.html
http://swiatkoni.pl/news-display/2963.html

ooo, majeczka juz odpisala 🙂
D+A ogromne gratulacje!

Uff.. a moje zgłoszenie na AMP poszło🙂😉 do wstępnego jak się okazało nie jest konieczny numer legitymacji z tego co się dowiedziałam, więć spokojnie złożyłam dzisiaj wniosek o legitymację i jej numer będzie potrzebny dopiero w zgloszeniach ostatecznych, tak samo wypełnienie certyfikatu przynależności na e-madzia dopiero przy zgłoszeniach końcowych jest niezbędne.
Co do terminu zgłoszeń do AMP-ów, dzwoniłam dzisiaj do pana prezesa AZS-u, który stwierdził, że mamy jeszcze duuuużo czaasu, żeby to zgłoszenie wysłać i że to są dopiero wstępne, oraz ze mam przyjść w przyszłym tygodniu jak wróci z wyjazdu. Mam nadzieję, że wie co mówi.

Co do legitymacji, wczoraj złożyłam podanie o wyrobienie owej, dzisiaj jej nie było, a pani nic na jej temat nie wspominała. Chyba trochę poczekam.
W komunikacie pisze, że uczelnia niae moze wystartować w AMP bez zgloszenia wstepnego, które jest obowiązkowe.

Ja na legitymcję też mam czekać 2-3 tygodnie, ale narazie nie jest potrzebny jej numer, a jeśi będzie to mam zadzwonić i mi podadzą sam numer ale to dopiero do zgłoszeń ostatecznych.
Vuko zajrzyj na poprzednie strony- tam pisał jakiś pan który zdawał sie byc w temacie i powiedzial ze dzis deadline 😉
Zorilla ale ja wiem, że był deadline. Rozimiem to i przyjęłam do wiadomości. Zobaczę co wykombinuje pan prezes.
Wiecie moze czy mozna jechac na jednym koniu skoki i ujezdzenie?? Albo czy mozna na 2 koniach jechac jedna dyscypline?  😀
Na pierwszą wersję bym się osobiście nie zdecydowała, a druga raczej nie jest dozwolona... Odsyłam do regulaminu.
dzoana, na jednym koniu dwie dyscypliny można, ale jedna musi być amatorska.