Howrse gra :)

"Unlock fountain" czyli dosłownie odblokować fontannę można w dwa sposoby: plasując się na jednym z pięćdziesięciu/stu (różnie mówią) pierwszych miejsc w którymś z rankingów GP, albo znaleźć w Rogu obfitości, jeśli już macie bilet na GP.
"albo znaleźć w Rogu obfitości, jeśli już macie bilet na GP." Znów znaleźść bilet na PG?? 🤔
Czy jakaś dobra duszyczka przygotuje, pokryje i sprawdzi mi jutro jednorożce? :kwiatek:
Nie, jeśli już macie bilet na GP, to w rogach będzie można znaleźć te fontanny, albo punkty, które pozwolą odblokować konia.
Jak będą te Boskie Konie to też w UFO będą latać punkty (bo żeby odblokować każdego konia, trzeba uzbierać po 100 pkt).
A ok juz rozumiem 😁
konik66 ja mogę i tak będę na nogach już o tej godzinie.
Mi też mógłby ktoś jutro rano pokryć? W zamian ja mogę we wtorek lub środę  :kwiatek:
AtlantykowaPanna   "Jeśli idziesz przez piekło- nie zatrzymuj się!"
10 kwietnia 2011 19:24
Mam na sprzedaż UWAGA 😅 😅

Horror, ogier fryzyjski PG ; 405.24
Gwiazdka doskonałości🙂

Parody, klacz fryzyjska PG ; 410.03
Gwiazdka doskonałości

Royal Emperor, ogier fryzyjski PG ; 402,43
Gwiazda doskonałości🙂

Ktoś chętny? 😀
mogłby mi ktos pozyczyc na chwilke konia powyzej 30 lat do zadania? [s]oraz odkupic ode mnie konia za 1 kupon, oczywiscie pozniej oddam kupon [/s]
ja moge do tego drugiego. : )
to poprosze na olka19954[s] jesli chodzi o starszego konia bądz poprosze nick o wystawienie mojego konia 😉[/s]
szkoda, że można tylko 5 piramidek kupić, wykupiłam wszystkie, użyłam i teraz nie mam już co robić... ale nudaaa  🙁
Dzięki Bazik mam rożka hanowerskiego! 😀 I to w końcu klaczka! 😀
Sekretna strona nr1, pomóżcie  🙇
kolebka, w prezentacji ow jest link do niej 😉
potrzebuję znajomego na konto rosolowa  :kwiatek:

dzięki zaćjesz  :kwiatek:

jaką cenę dać za konia o PG 442,37 (kilka godzin życia) wystawić na sprzedaż chcę.
zarezerwuje mi ktos krycie jednorogiem fryzyjskim z blup 100? na olka19954?  :kwiatek:

edit: lit
Potrzebuję 4 punktów dorastania. :kwiatek:
Oddam od razu.
poszedł 1 ode mnie 🙂 zaraz zaproszenie pojdzie z 3 lewych.
Florcik uwielbiam cię 🙇

edit. Dałam różdżkę i mam dwie klaczki.😀 A już się bałam, że znowu ogiery będą.
Ma może ktoś kuce Cannomara z PG powyżej 365 bo chciałabym pokryć a nie ma żadnych ofert ?  🙁
a w jakiej cenie? bo mówiąc szczerze lubię te kuce i fajnie sie je trenuje 🙂
Żałuję że mój pierwsza różka nie była conemarką, ale tekińce były najtańsze.
czy zuziak17 jest z naszego forum ?  😉
Zależy byle by nie przesadzona ale kuce z pg 364.90 są po 1500  😀
Dzisiaj rożka 😅
Gratuluje  :kwiatek:
dziękuję :kwiatek:. A ja ślepa 🙂 przeczytałam że to ty masz na sprzedaż kuce conemara, musze kupic sobie okulary 😁
potrzebuję 5 piorunów Zeusa ! jeśli ma któraś z was to niech pisze propozycje na PW 🙂
Kto zrobi prezentacje? Zalezy mi na czasie 🙂 PW
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się