Howrse gra :)

we 🙂 za 2 zwoje  🏇

Twoja propozycja wymiany została zaakceptowana. Do Twojego konta dodano: 1 x Objęcia Morfeusza!
Chciałam was zapytac czy ktoś mogłby mi pożyczyć konia który ma powyżej 30 lat 
Odwdzięcze się piramidką lub 2
Misskiedis   Jeździj nocą, baw się i krzycz na całe gardło!
10 kwietnia 2011 12:31
Ja mogę 😉
Jakieś fatum. Już 3 raz ogier mi się urodził, a ja klaczy potrzebuję. 👿

nooo... Mi najpierw 3 klacze pod rząd później 3 ogiery ciekawe co później będzie 😁
Pilnie potrzebuję nyxa ale nie mam pojęcia co za niego dam... Mam prawie wszystkie rzeczy z cr więc piszcie propozycje jak ktoś ma 🙂
Notarialna   Wystawowo-koci ciąg. :)
10 kwietnia 2011 12:43
konik66, Zbieram zapisy na Nyxy od Baliosa. Limit na dzień dzisiejszy to 7 miejsc.
Misskiedis
To na nick Megan... i zaproś mnie do znajomych to wyśle piramidki  :kwiatek: 
I z góry dziękuje  💘
10 kwietnia 2011 12:49
wystawię ci konia za 500, sprzedaj go za 500 na Creative1 😉 Piramidki na Misskiedis, poszło zapro
Nic nie doszło  🤔

konto :

Megan...
Nikt nie pomoże z jabłkiem?  :kwiatek:
10 kwietnia 2011 13:01
[quote author=meganhorse(()) link=topic=49169.msg970614#msg970614 date=1302436311]
Nic nie doszło  🤔

konto :

Megan...
[/quote]

coś mi się howrse tnie :/ Teraz jest?
Jest już wysyłam piramidki
konik66, Zbieram zapisy na Nyxy od Baliosa. Limit na dzień dzisiejszy to 7 miejsc.

Wiem, wiem ale jakoś mi się nie uśmiecha czekać parę miesięcy 😉 Ale możesz mnie wpisać 🙂 Co za niego chcesz?
10 kwietnia 2011 13:16
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=567 cennik jest w prezentacji.
Nie wytrzymam tego więcej 😡 🤣 Noti. Macie błąd w prezentacji.  W lewym, dolnym rogu jest Amicrum zamiast AmicOrum 🙂
10 kwietnia 2011 13:28
Florcik, Wiem, wiem o tym od dawna Tylko nie chce mi się zmieniać 😂
chciałam zapytać czy mógłby ktoś pożyczyć mi klacz jednorożca jakiegokolwiek  abym mogła go wyhodować ? ? i co mogłabym dać w zamian ?  :kwiatek:
Do się sprzedać królika który jest w boksie? Jak?
Bazik, jaki masz nick w grze? wyślę ci jabłko 🙂
Może ktoś się skusi na tego ogierka, całkiem ładny tekiniec, 10000e. i 2 kupony to chyba nie za dużo?
Hej, wie ktoś ile dni będzie na pl trwać ta akcja z tymi boskimi końmi? Wiem że napewno tyle ile na ang ale ile trwa na ang? 😉 (obliczam sobie czy uda mi się zgłosić 50 razy konie do GP by dostać jednego z koni) 😉
myślę że będzie tak długo, żeby ludziska mieli jakieś szanse, w końcu nie każdy może zgłaszać 4 konie
Może ja też powinnam robić zapisy na tego Nyxa 🙂 a co do zestawu Nyxa to czy w całości trzeba go dać jakiemuś koniowi, czy można te przedmioty znajdujące sie w nim porozdawać różnym koniom? Jeżeli tak, to jak to zrobić?
Ema_6   Liberty *22.1.2011* <3
10 kwietnia 2011 16:43
ktos w norweskie howrse ?  👀
na angielskim trwa od 2011-04-05 do 2011-04-19 włącznie.

watrusia, nie, ludziska ;] nie mają zbytnich szans, ja mogę zgłaszać 4 konie a i tak przez brak GP w weekend się nie wyrobię... trwa 14 dni, 4 odpadają na weekendy = 10 dni x 8 punktów = 80p, brakuje 20... na pewno na polskim będzie jeden weekend z tym chociaż więc odejdą 2 dni i już 12 x 8 = 96 i nie wyjdzie. więc jeśli się nie 'unlock fountain' (nie umiem dosłownie przetlumaczyć na pl) za 50p to sie go nie zdobedzie.
Czy byłby ktoś zainteresowany kryciem ogierem arabskim (czystym) z PG 436,86 i dwoma gwiazdkami doskonałości w prędkości?

http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=2638390

a za ile wystawiasz krycie?
Sprzedam:

Zestaw Posejdona
Zwój Plutona
Zestaw Atalanty
Zestaw Nyks

Wiecej na pw 🙂

Ma ktos ogiera roga fryzyjskiego z pg ponad 363?  🙂
10 kwietnia 2011 17:14
Watrusia, Zestaw daje się całościowo, nie osobno.
Notarialna , dzięki 🙂, a to szkoda.
10 kwietnia 2011 17:20
Jestem ciekawa kiedy zrobią zestaw atlanty osobno: siodło, ogłowie. Tak jak zrobili z Posejdonem
Cierp1enie można się dogadać 😉 Myślę, że coś w okolicach 900/1000 equus

Watrusia italiano, dziękuję z góry. 🙂
na angielskim trwa od 2011-04-05 do 2011-04-19 włącznie.

watrusia, nie, ludziska ;] nie mają zbytnich szans, ja mogę zgłaszać 4 konie a i tak przez brak GP w weekend się nie wyrobię... trwa 14 dni, 4 odpadają na weekendy = 10 dni x 8 punktów = 80p, brakuje 20... na pewno na polskim będzie jeden weekend z tym chociaż więc odejdą 2 dni i już 12 x 8 = 96 i nie wyjdzie. więc jeśli się nie 'unlock fountain' (nie umiem dosłownie przetlumaczyć na pl) za 50p to sie go nie zdobedzie.

a skąd ma się mieć ten unlock? To chyba ten bilet na gp? Bo jeśli się go już ma to nie zaliczy?
2x bezrożki dziś  🙁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się